O aš mėgstu jo laidas pažiūrėti, kartais idėjų prisigaudau, kažką naujo sužinau, nors mane jo įpročiai erzina, o ypč piršto kišimas į kokį padažą ir laižymas. Net nupurto... Sinsan, o aš esu iš tokių, kurios peilį po salotų nuplauna prieš pjaustydama pomidorus. Aš valgyt gamindama sugebu visas lėkštes sunaudoti, nes kiekvienon vis kitą produktą sudedu
O aš mėgstu jo laidas pažiūrėti, kartais idėjų prisigaudau, kažką naujo sužinau, nors mane jo įpročiai erzina, o ypč piršto kišimas į kokį padažą ir laižymas. Net nupurto... Sinsan, o aš esu iš tokių, kurios peilį po salotų nuplauna prieš pjaustydama pomidorus. Aš valgyt gamindama sugebu visas lėkštes sunaudoti, nes kiekvienon vis kitą produktą sudedu
Tai leis dabar tas Oliveris brangų eterio laidą rankų ir daržovių plovimui, gal dar turi rodyt kaip lekštės plauna, su žiurstu ir kepurė vaikščioti Jis gamina namie sau, o ne kokiam restorane kur yra N higienos reikalavimu, o namie gali ir aliuminio puode virti troškinį Man ir jis pats harizmatiškas vaikinukas ir kiek esu patiekalų pagal jį darius - viskas patiko
man labai patinka tai, kad Oliveris gamindamas jau mato rezultata. patinka jo ekspresija ir neiprastu bet paprastu produkt naudojimas. prieinama kiekvienam. turiu jo knyga ir labai dziaugiuosi puikiais patarimais.
Oliverio receptai yra klasikiniai tik jo charizma juos padarė populiarius. Aišku, daug smagiau pamatyti kaip daroma žingsnis po žingsnio, paklausyti patarimų, o ne skaityti "sausą", kurie dažnai atrodo parašyti jau viską išmanančiam
Taip, taip, aš jo receptukus ir kituose knyguose sutinku. Ten tikrai nėra originalus...nu gal vienas kitas (kaip ten tie svogūnai įvinioti į kumpio juostelės).
Siandien. Vilniaus centre, MAXIMOS parduotuveje, esancioje Totoriu gatveje nusipirkau Oliverio knyga 'Mano Italija' tik uz 29.99Lt. Gal koks ju ispardavimas MAXIMOSE? Jei kam reikia tos knygos, zvilgtelkite.
nežinau kodėl ,nesigundau tokiom knygom, ar jūs randat ką nors gero? aš geriau pasivartau šio puslapiuko meniu, man viskas čia taip tinka, kad niekur kitur nerandu geriau ir aiškiau... nors knyga lieka knyga...
nežinau kodėl ,nesigundau tokiom knygom, ar jūs randat ką nors gero? aš geriau pasivartau šio puslapiuko meniu, man viskas čia taip tinka, kad niekur kitur nerandu geriau ir aiškiau... nors knyga lieka knyga...
Kaip kam. As irgi nedarau jo receptu 1:1, bet perskaitau kokia jo ideja ir ja panaudoju gamindamas sau valgi. Juk nebutina visko kopijuoti. O paskaityti jo knyga kur kas idomiau negu Nomedos, kurioje ji prisipazista, kad gamina pagal ji. Taip kam tada is viso rasyti ta knyga? Plagiatas ir tiek...
o as emiau ir susigundziu Oliverio knyga "Mano Italija" ir ne kiek nesigailiu, puikios fotografijos ir aprasymai, taip ir uzkabino, norisi daug ka is ten isbandyti, mano antra puse jau netgi nurode ka noretu paragauti , as netgi labai uzsinorejau aplankyti Italija ir butent tas vietas kur buvo pats Oliveris...
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias
Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite prikabinti failų šiame forume