galima ne tik is alma literos,galima ir is knygu klubo Geriausiai,daryti kaip as-susiieskau knyga ir klausiu ar galima tokia uzsisakyti ar ne Mano paskutine knyga is "patogu pirkti"
visos kiek gavau,man vertingos,bet kolkas labiausiai patenkinta paskutine "didzioji kepiniu knyga" Atrodo su pristatymu 108 pliusiukai Beje,Forelle,ar susizinojei del knygos
nesprantu as biski reikia primoket ar galima vien tik uz pliusius ka nors pirkt? antraip as pradesiu fotkint ir fotkint
Tai va, jei trūksta taškų, o knygos labai norisi, tai dalį pinigų galima primokėti. Jei tokių norinčiu bus, tai tada su andron aptarsiu visas technines galimybes... ir kai pati viską sužinosiu pranešiu ir jums.
visos kiek gavau,man vertingos,bet kolkas labiausiai patenkinta paskutine "didzioji kepiniu knyga" Atrodo su pristatymu 108 pliusiukai Beje,Forelle,ar susizinojei del knygos
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias
Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite prikabinti failų šiame forume