Kažkaip blog'us vis ignoruodavau. Maniau nesamonė tie internetiniai dienoraščiai, tai kas tau intimu (kaip ir priklauso dienoraščio funkcijai), traukiama į viešumą. bet šiandien aptikau Forelles blog'a ir susižavėjau tai va čia manau galėtumėm talpinti, jūsų nuomonė idomius blog'us.
taigi aišku pirmas Forelles.
O aš blogus skaitau jau labai seniai, tik nelietuviškus, o kad yra ir lietuviškų sužinojau prieš pora metų. Aišku, mano mėgstamiausi yra kulinariniai. Dabar ir lietuviškų kulinarinių yra. Štai kelių mano kolegų blogai:
O as bloguose daug laiko praleidziu...Nors man tai prasidejo nuo suneo blogo apie muzika,bet ir Forelle buvo idejus nuoroda,o is ten-pasiknisau po jos draugu blogus .Ir dar nespejau-ten metus galima praleist....
bet man labai patinka.Man tik labai trukdo anglu kalbos nemokejimas,bet dabar galvoju,gal dar sugebeciau kazka ismokt,na,bent kazka kad suprastum.Ramune atsiunte man CD pradmenis.Tada is viso smagu butu!!!
O ,,blogeriai"-jega.
Tai žiūriu aš čia iš "priestalo.lt" niekaip visų receptų neišragaujų, o dar įlindau į jūsų atsiustas nuorodas - visai blogą pasidarė Kiek ten visko ...Tikri BLOGai
Visada taip būna pas mane irgi milijonas užsaugota receptų, kad išbandyčiau. Dar prenumeruoju naujienas iš kitų nelietuviškų blogų, tai kai gaunu po 100 receptų per dieną ir visko norisi, tai rankos tik nusvyra
ji ten juk lanke kursus maisto gamybos. Man tai ta Beata labai kazko simpatiska moteris....As siandien radau straipsni apie ja,ir ten buvo parasyta,kad ji turi bloga apie maisto gaminima,tai uzsidegiau-radau.Jum parodziau...
Aš jau seniai skaitau Beatos blog'ą. Labai neblogų dalykų yra, tokių, kurių pilni užsienietiški blog'ai, bet dėl nepakankamų anglų kalbos žinių, tie receptai neišbandomi. O pas Beatą randi viską smulkiai aprašytą.
Taip, tu teisi, Beata labai gražiai viską aprašo. Pavydžiu jai tos iškalbos, nes aš sugebu tik glaustai ir tiksliai. Bet iš kitos pusės ko norėt, iš tiksliukės, nors mano moksliniai straipsniai labai geri kaip vadovė sako - nė vienu žodžiu daugiau nei reikia
Taigi ,tuom ir skirias mokslines medziagos pateikimo stilius nuo kokio filosofavimo.Cia kaip uzsienio kalba -vieni daug zino ir zodziu,ir gramatikos-o kalbet bijo,o kiti-ziniu maziau,o kalbet nebijo.ir ismoksta greiciau bebaimis.Bet man visad atrodo,kad kiekvienoj srityje,turi elgtis taip ,kaip reikalaujama-rasto darbai,ypac kanceliarija-trumpa,aiski.Diskusijos-tik su argumentais.ten ,kur esi stiprus,ten ir buk.Bet vistiek,vieni zmones turi tokia malonia natura-pamatai-ir kalbet malonu,ir klausytis,ir,atrodo,net nenori pastebet,kas ne taip pasiseka,nes jie zmogiski,patys suprantantys ,ka daro,,,nepasikele" Man ,va,Beata-viena is tokiu.O Forelle-niekuom ne prastesne,netgi saunesne.Lietuvoj sunkiau,Beatos salygos geresnes,apskritai,padetis.Forellei gal nereikia ,ka ja matytu?Kartais as galvoju,kad Forelle esi labai labai stipri,nes ,nors ir reikalingas zmoniu vertinimas-Na,visko,ka darai,bet pati nepasirodai.paprastai zmones ir sloves spinduliuose megsta ,,pasimaudyti".Tada ir gyvenime lengviau-juk ,kaip sukritikuosi ,,pripazinta"... o ,kas zino Forelle,kaip atrodo???
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias
Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite prikabinti failų šiame forume