Na man kiek teko pavartyti tai labiausiai patiko knygos apie KEPINIUS, na gal dar ZUVIES PATIEKALAI, kitos gal irgi neblogos, bet isskirciau sias, o kaip jumi?
_________________ Visada galvojau, kad gera ten, kur manęs nėra... pasirodo, kad geriau ten, kur manęs niekada ir nebuvo...
Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31 Pranešimai: 16682 Miestas: Kėdainių raj. Pliusai: 684
gurga rašė:
Na man kiek teko pavartyti tai labiausiai patiko knygos apie KEPINIUS, na gal dar ZUVIES PATIEKALAI, kitos gal irgi neblogos, bet isskirciau sias, o kaip jumi?
Kai pradėjau dalyvauti šitam forume, nėr laiko ir BŪTINYBĖS pirkti žurnaliukus ar knygas. Nespėju ir taip visų patiekalų ( išskyrus mišraines ) išbandyti. Patikėk, ir tau taip bus
Pirmą kartą girdžių apie tokias knygas, nors esu kulinarinių knygų gerbėja Gal jų labai mažas tiražas, kad kažkaip neteko tokių matyti arba aš neatkreipiau dėmesio O didžiuosiose prekybos centruose jų yra? Nes knygyne dabar labai retai lankausi
daida rašė:
:| Pirmą kartą girdžių apie tokias knygas, nors esu kulinarinių knygų gerbėja Gal jų labai mažas tiražas, kad kažkaip neteko tokių matyti arba aš neatkreipiau dėmesio O didžiuosiose prekybos centruose jų yra? Nes knygyne dabar labai retai lankausi
Na Kaune tai kiekvienoj didesnej IKI tikrai pardavineja (as jas ir aptikau cia), na galbut ir mazesnese akyliau pasniukstinejus jas butu galima prigriebti, na o apie tiraza tikrai nenusimanau... tiesiog manau, kad tau neuzkliuvo akis ir tiek....
_________________ Visada galvojau, kad gera ten, kur manęs nėra... pasirodo, kad geriau ten, kur manęs niekada ir nebuvo...
Ramunė rašė:
gurga rašė:
Kai pradėjau dalyvauti šitam forume, nėr laiko ir BŪTINYBĖS pirkti žurnaliukus ar knygas. Nespėju ir taip visų patiekalų ( išskyrus mišraines ) išbandyti. Patikėk, ir tau taip bus
Tikrai visos esat šaunuolės ir aišku visi Neapsakytai džiaugiuosi jus čia visai netikėtai aptikusi - na o jau receptuku gausybė, jau ir galva baigia susisukti nuo skanumynų
aha,ir as jau senai suku galva apie tas knygas....nes sergu tokiu knygu pirkimo manija,o nei vienos neturiu.Ju mano ziniomis yra 12.Jas galima uzsisakyti "mano namai" redakcijoje,nes ten uzsisakant yra pirkimo nuolaida.O seip prekiauja didieji prekybos centrai.Bet kadangi retai kada bunu parduotuvese,tai ir neturiu nei vienos.
Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31 Pranešimai: 16682 Miestas: Kėdainių raj. Pliusai: 684
Šiandien buvau "Pegaso" knygyne Kėdainiuose. Mergaitės, nepatikėsit, bet ten yra kolinarinių knygučių po 0,68 lt Aš nusipirkau šia, bet yra gal 5 rūšių. Mat, niekas nepaprotino, kad vien iš godumo už tokią kainą reikia pirkti Gal ir jūsų miestuose yra, pasidairykit.
Padovanojo man sese vieną iš tų Mano Namai knyga.
Vadinasi "patiekalai šeimai"
Ten nieko ypatingo, kaip sakoma tinginiams. Na bet tegul būna mano kolekcijoje. Gal kartais kanors primesiu iš jos.
Užsiregistravo: 20 Bal 2007, 15:16 Pranešimai: 4577 Miestas: Šiauliai Pliusai: 94
Pyragų knyga man labai patiko , o gardžių dovanų knygoj , tai tokie labai įdomūs receptukai , saldainių gamyba ir t.t. Kai tinginys išeis galėsiu keletą receptukų atspausdint Tutsi nesibalamutink
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias
Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite prikabinti failų šiame forume