Kažkad Rimi parduotuvėse būdavo skrajutės su receptais. Man tie receptai lai patiko ir buvo ne kartą išbandyti, bet dabar naujų jau nebe spausdina Turių jų visą krūvą susisegus, bet norėtusi dar (kainemokai tai vis noris ir notisi )
Ar kas nors dar rinkote Rimi receptus
Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31 Pranešimai: 16682 Miestas: Kėdainių raj. Pliusai: 684
daida rašė:
Tikrai labai įdomų būtų. Kai turėsi laiko įmesk į receptus
Parašiau keletą receptų. Dar yra nemažai apie jūros gėrybes ir žuvis ( austrės, moliuskai, dorados, jūros gaidys, merlangai...) Net nežinau, ar rašyti. Laiko aš tikrai turiu, man atostogos. Bet ar jus domina ?
Užsiregistravo: 21 Lap 2006, 00:40 Pranešimai: 1090 Miestas: Barselona Pliusai: 3
IR AS RINKAU TAS SKRAJUTES, O TIKSLIAU UZ MANE VISA MANO SEIMA RINKO. KADANGI GYVENU TOLI NUO RIMI, BARSELONOJE, TAI PATI JU PASIIMTI NEGALEJAU LABAI PATIKO, NORS DAR NEI VIENOS NEISBANDZIAU, NORS SKAICIAU IR ATRODO TOKIE VILIOJANTYS PATIEKALIUKAI IR VISAI NESUDETINGI. KAI JAU TURESIU SAVO BUTA, SAVO VIRTUVE, TAI NORI NENORI TEKS RUOSTI VALGI, O JAU TADA TAI IR BUS VISOKU RECEPTU BANDYMO METAS
Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31 Pranešimai: 16682 Miestas: Kėdainių raj. Pliusai: 684
Šiandie Kėdainių RIMI vėl prikrauta skrajučių, daug ir tik vienos rūšies . Nežinau, ar naujos, bet Paėmiau " Daržovėmis įdarytos cukinijos" Nuotrauka kažko nelabai kokybiška gavosi, bet vaizdelis bendras bus
Dar reikia pagalbos: persistačiau ant fotografavimo iš atri, sufokusavau. Atrodo, kaip ir viską padariau - o neryškios raidės
Deja vaizdai ir bus neryškus Nes kaip jau rašiau pas tave maksimaliai galima fotografuoti nuo 60 cm atstumo, kas arčiau - bus neryšku Toks jau tas aparatas.
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias
Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite prikabinti failų šiame forume