O siaip pora kartu esu nusipirkus "moters savaitgalio virtuve" bet mane receptai esantys ten nuvyle. Lygtai ir grazus, lygtai ir skanus, bet kazkokie neidomus
Dar viena labai sekmingai knygute nusipirkau "Greitai ir gardziai maisto pirsteliai" Vat ten tai receptukai
Užsiregistravo: 30 Rgp 2006, 13:18 Pranešimai: 1174 Miestas: Vilnius
Lilina rašė:
www.priestalo.lt
O siaip pora kartu esu nusipirkus "moters savaitgalio virtuve" bet mane receptai esantys ten nuvyle. Lygtai ir grazus, lygtai ir skanus, bet kazkokie neidomus
Dar viena labai sekmingai knygute nusipirkau "Greitai ir gardziai maisto pirsteliai" Vat ten tai receptukai
Nepyk, pataisiau nuoroda i teisinga Dabar kazkaip nedaug tu kulinariniu zurnalu yra leidziama.
Maciau tik "Darbstuole" ir "Geras skonis".
Aš turiu "Didžioji virtuvės knyga", bet labai retai iš jos gaminu, dažniausiai gaminu iš senoes knygos "Lietuviški patiekalai" arba iš šio puslapio.
Kartais gaminu iš žurnalų, bet kai paskui reikia kokio recepto tai ieškau ieškau ir būna, kad nerandu
Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31 Pranešimai: 16682 Miestas: Kėdainių raj. Pliusai: 684
O man patinka Darbštuolė ir Kviečiu prie stalo. Anksčiau buvo leidžiamas Skanaus. Bet dabar nebematau, arba tik provincijos nebepasiekia. Turiu mamos jaunystės knygą Kolūkietės namų ūkis. Va ten tai patiekalai. Man ji tikrai patinka.
Skanaus ir Kviečiu prie stalio nesurasite ir Vilniuje.
Nežinau, kaip dėl Skanaus, bet Kviečiu prie stalo jau senokai nebeleidžiamas. Mes ten anksčiau reklamavomės... Pastaruoju metu jį leisdavo kažkokia nekilnojamojo turto agentūta
Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31 Pranešimai: 16682 Miestas: Kėdainių raj. Pliusai: 684
Mes nuo neatmenamų laikų prenumeruojam Respubliką. Prieš kiekvienas Kalėdas atneša "Brigitos" žurnaliuką su receptais. Yra visokių : ir labai egzotinių, ir labai paprastų. Bet, kiek bandžiau, tikrai skanūs.
Ramunė rašė:
Mes nuo neatmenamų laikų prenumeruojam Respubliką. Prieš kiekvienas Kalėdas atneša "Brigitos" žurnaliuką su receptais. Yra visokių : ir labai egzotinių, ir labai paprastų. Bet, kiek bandžiau, tikrai skanūs.
Matyt, tik Rspublikos skaitytojai ir gauna Nes pardavime tokių nemačiau
Andron rašė:
Ramunė rašė:
Matyt, tik Rspublikos skaitytojai ir gauna Nes pardavime tokių nemačiau
Taip. Tik prenumeratoriai. Čia tokia paskata, kad neužmirštume užsiprenumeruoti ir ateityje
Rekomenduoju " JI ", Nr 14/2007 04 02 - 04
Velykų vaišės, šventiniai kiaušinių pagardai, įdomūs valgiai, stalo puošimo idėjos.
Dar yra 3 patiekalai su Hortex .
Čia pora nuotraukyčių, kad susigundytumėt
Rekomenduoju " JI ", Nr 14/2007 04 02 - 04 Velykų vaišės, šventiniai kiaušinių pagardai, įdomūs valgiai, stalo puošimo idėjos. Dar yra 3 patiekalai su Hortex . Čia pora nuotraukyčių, kad susigundytumėt
Sitas zurnaliukas uzsiprenumeravau metams ir nesigailiu,visada buna geru receptuku
Tiksliai, nedaug. Aš viską prenumeruoju metams, nes mažiau bėdos...
Anksčiau man labai patiko "Edita", bet paskui per tas dietas ir patarimus kaip lieknėt, nebeliko ką skaityt. Mūsų tas penketukas keičiamės žurnalais, knygomis. Bet šito nei viena neprenumeruojam. O gaila, pasirodo
Nuo vasaros turiu šią knygą. Tikrai labai geri ir skanūs receptai ir ne vien iš daržovių. Yra ir mėsos receptų ( Višta daržovių lysvėje, jautienos suktinukai su porų įdaru...)
na nelabai maza ta virtuvė,kokie 11 kv.m......Bet pas mane sienos prieskoniu lentinelemis nukabinetos Bet manau,kad kazkaip reiks persitvarkyti,kad susideti knygas
Ji klijuojama ant šaldytuvo. Nu kaip gali būti negeros užkandos??? Užkandos visada yra geras daiktas Jau pažiūrėjau. Kylo noras vieną-kitą išbandyti. Koki vertingesni įdėsiu į kas kaip gaminama
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias
Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite prikabinti failų šiame forume