Labai trūkinėja ir sluoksniuojasi nagai Draugė sakė pabandyti palikyti sūriame vandenyje, tačiau ši procedūra nelabai padeda Gal žinote kitokių patarimų
Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31 Pranešimai: 16682 Miestas: Kėdainių raj. Pliusai: 684
Man gydytoja patarė pagerti kalcio tablečių. Padėjo. Jau 4 mėn. kaip turiu ilgus nagus. Dar yra gerai glicerino vonelės. Pašildyti gliceriną iki 50 laipsnių , jei ištveri galima ir daugiau,ir pamirkyti nagus kokias 5-10 minučių.
Paskutinį kartą redagavo Ramunė 03 Lap 2006, 08:09. Iš viso redaguota 1 kartą.
Užsiregistravo: 21 Lap 2006, 00:40 Pranešimai: 1090 Miestas: Barselona Pliusai: 3
zinau gera ir labai veiksminga priemone. ja naudojo mano sesuo ir su manimi pasidalino. tai va. tai spec. nagu lakas, bespalvis. vadinasi NAIL TEK (nail program for soft, peeling nails). patikekit manimi, as dirbu ne koki darbeli, ir mano rankos ir nagai kiekviena diena buna vandenyje ir be pirstiniu, tai nebudavo nago, kuris nenuluztu ar nesiluptu. bet panaudojau si laka ir nagai kaip nauji, baltuciai, kieti. galiu net draskytis kaip kate. sio lako ieskokite vaistinese, o gal tiksliau, kosmetologiniuose kabinetuose. buteliukas 15ml kainuoja apie 30 euru. bet tikrai verta dmesio. reikia teptis karta per diena, po viena sluoksti ir taip 10 dienu. tada nuvalyti ir galima daryti pertrauka arba vel is naujo tepti.
Užsiregistravo: 21 Lap 2006, 00:40 Pranešimai: 1090 Miestas: Barselona Pliusai: 3
a, dar viena dalyka prisiminiau... yra vazelinai lupom, kur pirstu reikia teptis. tai va, tokiu vazelinu ne tik lupas tepu, bet ir nagus ir odele aplink juos. irgi nagai daug sveikesni atrodo ir apsaugo riebalas juos nuo salutinio vandens ir kitu dalyku poveikio.cia, jei ka, mano ismisls, niekur neperskaiciau. bet man padeda. ir odeles daug minkstesnes ir grazesnes aplink nagus auga. tikiuos kam nors bus naudinga informacija
kaip profesionalas sioje srityje,galiu patarti labai gera ir paprasta dalyka.Ziurint televizoriu,persipjauti citrina pusiau,tada ispraudi i ja visus vienos rankos nagus ir palaikai pusvalandi.Po to ta pati padaryti su kita puse ir kita ranka,ir seriala paziuresit ir nagai po kurio laiko bus nuostabus.Tokias proceduras daryti reikia kas antra diena. Pameginkit,nei vargo daug,nei kainuoja super.
be poilsio,daugiau uzsiemimu neturiu,nes nebegaliu dirbti O seip buvau manikiurininke.Nors be to,dar specialybiu turiu ne viena.Gerai sako,9 amatai 10 badas Na badas man negresia,bet dirbti jau turbut niekada nebedirbsiu Labai gaila,bet........
Užsiregistravo: 30 Rgp 2006, 13:18 Pranešimai: 1174 Miestas: Vilnius
tutsi rašė:
be poilsio,daugiau uzsiemimu neturiu,nes nebegaliu dirbti O seip buvau manikiurininke.Nors be to,dar specialybiu turiu ne viena.Gerai sako,9 amatai 10 badas Na badas man negresia,bet dirbti jau turbut niekada nebedirbsiu Labai gaila,bet........
tutsi rašė:
kaip profesionalas sioje srityje,galiu patarti labai gera ir paprasta dalyka.Ziurint televizoriu,persipjauti citrina pusiau,tada ispraudi i ja visus vienos rankos nagus ir palaikai pusvalandi.Po to ta pati padaryti su kita puse ir kita ranka,ir seriala paziuresit ir nagai po kurio laiko bus nuostabus.Tokias proceduras daryti reikia kas antra diena. Pameginkit,nei vargo daug,nei kainuoja super.
Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31 Pranešimai: 16682 Miestas: Kėdainių raj. Pliusai: 684
Buvau užsiauginusi jau normalius nagelius , kad po atostogų galėčiau į ausis mokiniams įsikabint, per visą pasiruošimą šventėms išsaugojau, o šiandien kaaaip žiebiau į lovos galvūgalį ir dviejų - ba-ba . Teks visus kirpt
Ramunė rašė:
Buvau užsiauginusi jau normalius nagelius , kad po atostogų galėčiau į ausis mokiniams įsikabint, per visą pasiruošimą šventėms išsaugojau, o šiandien kaaaip žiebiau į lovos galvūgalį ir dviejų - ba-ba . Teks visus kirpt
YRA PIRKTI SPECIALUS NAGU LAKAS, KURIS SULIPDO LUZUSIUOS NAGUCIUS
o as naudoju mikrokristaline dilde,jei nagas iluzta,ja lengvai pabraukai per ta vieta,iluzimas pasidengia mikro kristaliukais o tada uzlakuoju paprastu bespalviu nagu laku.Nors anksciau ar veliau jis vistiek nulus bet kokiu atveju
Užsiregistravo: 28 Sau 2007, 12:34 Pranešimai: 1767 Miestas: Vilnius Pliusai: 99
tutsi rašė:
ne visada padeda citrina
Mėlynių gal neįveikia, bet kai paskutiniu metu dorojau obuolius ir slyvas uogienei - nežinojau kaip reiks iš namų išlįsti su tokiais nagais. Citrinoj palaikiau ir nagai kaip iš salono išėjus
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias
Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite prikabinti failų šiame forume