Kazkaip keista, Andron atnaujino puslapi ir dingo mano paskutines zinutes, o as galvoju ko čia niekas neatrašo Taigi dar kartą skelbių temą. Ką įmanoma padaryti su ėdančių rėmėnių(ar kaip jis ten vadinamas, kai sukila rugštys skrandyje) be vaistų? Man būna kartais sukyla, tai paskui visą nakty skrandis žadina, miegot neduoda, gurgia ir raugeja Girdėjau kad pienas sumažina rėmėnį ir ramunėlių arbata. Šiaip patikrinti dalykai, tikrai normalizuoja rugštingumą.
Užsiregistravo: 28 Sau 2007, 12:34 Pranešimai: 1767 Miestas: Vilnius Pliusai: 99
Renkantis sultis prekybos centre, vieną kartą priėjo bobulytė ir davė patarimą - jei graužia rėmenį išgerti KUBUS morkų sulčių, dar geriau tiktų natūralios Neturiu šitos bėdos tfu tfu tfu per kairį petį, bet gal padėtų
O man reguliariai būna kai persivalgau, o persivalgau aš ne reguliariai, tik per Velykas, Kučias ir per kai kuriuos gimtadienius. Va šį savaitgalį vėl gimtadienis buvo, kiniško maisto persivalgiau tai teko pieną vos ne prie lovos statyt...kai litrą jo išgėriau, tada suveikė
tai kokius produktus reiktu valgyti tokiu problemu turintiems zmonems?
Auksčiau kalbėjom kad reikia gerti mineralinį vandenį, pageidautina negazuotą ir pieno kambario temperatūros gert. Dar medus neatsimenu ar tai šaltam vandeni ištirpintas ar tai šiltam padeda. Vandens temperatūrą su medumi svarbi, nes atvirkščiai veikia. Man rodos šiltas medus mažina rugštingumą, šaltas -didina.
Aš vienkartinius vaistus "rennie" vartoju...biški efektyvesni nei pienas ... vien tik maistu čia ne padėsi
Nuo padidėjusio skrandžio rūgštingumo labai padeda bulvių sultys.Tiesiog ruošiant ką nors iš tarkuotų bulvių -išgrti 3-5 šaukštus tos vadinamos sunkos.Žinau,kad nelabai skanu,tačiau išbandyta ir veikia 100% ,aišku ne nuo vieno karto.
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias
Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite prikabinti failų šiame forume