Kai vasarojom Klaipėdoje buvom užsukę papietauti į Čili kaimą, tai man ten patiko labiau nei Vilniuje. Aplinka tokia maloni ir padavėjos labai malonios ir paslaugios buvo Nežiūrint į tai, kad mano dukra visur lakstė, viską čiupinėjo ir maišėsi padavėjoms po kojomis ir po rankomis
Kad aplamai neblogi tie restoranu tinklai. Man patinka ir "bernelių užeiga" tik kartais padavėju gan ilgokai laukti reikia. Jose yra savo virtuvė, savas stilius, saviti patiekalai Ateini ir žinai kokio maisto čia galima gauti
Užsiregistravo: 22 Rgp 2007, 22:13 Pranešimai: 7 Miestas: Kaunas, Kėdainiu raj.
Cili kaimas teko kelis kartus lankytis kauno akropoly viena kartas patiko viskas ciki buvo bet paskutinius kelis meniu teko laukt apie valanda ir seip bardakas maista salta atnese bet labiausiai patiko kaip priskaiciavo prie musus uzsakymo kitos staliuko uzsakyma sugadino viso vakaro nuotaika visiem
Užsiregistravo: 30 Rgp 2006, 13:18 Pranešimai: 1174 Miestas: Vilnius
Cernius rašė:
Cili kaimas teko kelis kartus lankytis kauno akropoly viena kartas patiko viskas ciki buvo bet paskutinius kelis meniu teko laukt apie valanda ir seip bardakas maista salta atnese bet labiausiai patiko kaip priskaiciavo prie musus uzsakymo kitos staliuko uzsakyma sugadino viso vakaro nuotaika visiem
Dar džiaukis, kad nepaskaičiavo procento už aptarnavimą, kaip dar prie Platelio ežero
Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31 Pranešimai: 16665 Miestas: Kėdainių raj. Pliusai: 684
Beje, Šventojoje galiu parekomenduoti MEDILĘ. Labai skaniai gamina, mes ten pietaudavom. Ir salotos, ir mėsytė - labai skanu. Labai malonios mergaitės. Beje, ir kainos atitinka maisto kokybę. geras kepsnys apie 15 litų. Bet geros mėsos ir sotus.
Užsiregistravo: 22 Rgp 2007, 22:13 Pranešimai: 7 Miestas: Kaunas, Kėdainiu raj.
sventojoj teko valgyt delelyje kaviniu labiausiai patiko tai dviejuose malunuose aisku maisto teko laukti gal ilgokai ir aptarnavimas neblogas buvo prie saskaitos buvo paskaicuotas ir aptarnavimas o kainos normalios normalus kepsnys apie 14 lt dar patiko žuvynei tn fainos padavejos ir padavejas tik yra viena juodaplauke padaveja tai ta nemoka bendrau isvis maistas neblogas ir kainos normalios. parselio rojausvyrtuve irgi siemet pagerejo ir aptarnavimas palyginus patiko tik kad kainos siketiek didokos. vikinge galim valgyt tik kinieciu maistas nes jis buna iskarto gaminamaso o daugelis patiekalu yra tiesiok sildomi. viai patiko tokioj valgyklojt tarp vikingo ir robinzono salos ji rusiko stiliau ten pigu ir pakankamai skanu galima persivalgyt uz 17lt
Klaipėdos Čili yra jauku. Visada ten stabteliu pakeliui į Klaipėdos Pilies džiazo festivalį. Man patinka, kad pas juos tirštesni šaltibarščiai, geresnis kefyras jiems naudojamas negu Vilniaus čiliakuose.
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias
Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite prikabinti failų šiame forume