graziu slemciku yra,tikrai naudinga tema,nes va pralekiau per lauka basa galva ir persalau,neklausiau mociuciu,teisybe sake,kad ne del groziu kepurytes,o del sveikatos.....aciu daida uz temele
Janrri,geros mintys ir nuoroda,bet man tai aukštasis pilotažas! Na gal ne visai taip,bet mano kantrybei kapiec! Daida,tos dvi kepuriukės,kur nenulaidomi galai,o surišami mazgu ar juosta mane domina! Gal ir nulaidomi nedaug-būt įdomu schemelės-kiek esu teisi įsivaizduodama!
Šiaip schemos tų kepurių neturiu. Bet tu teisi viršus nenulaidomas, o megzti galima dviem būdais: 1. Megzti stačiakampį, o paskui gale susiūti ir viršųje surišti. 2. Megzti apvaliai (panašiai kaip kojinę) ir kai jau užteks ilgio viršuje surišti. Beje susrišti geriau perveriant per mezginį, o ne tik aplink, nes taip stabiliau laikosi.
Jei nenori,kad surišimas būtų storas, tai tada kai numezgi pakankamą kepurės aukštį galima truputi sumažinti akių skaičių.
Bralia, kiek fainų kepurių. Kodėl jų prekyboje normalių nėra? Aš taip mėgstu kepurės, o Lietuvoje jų nelabai ir rasi. jeigu jau ir yra tai tokios "širpotrebinės" O pati gamint bijau, nes paskui paaiškės po padarymo, kad netinka
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias
Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite prikabinti failų šiame forume