Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31 Pranešimai: 16665 Miestas: Kėdainių raj. Pliusai: 684
Be abejo, kad norisi. Aš paskutiniu metu mezgu tik draugėms ir vyrui. Bet kažkaip geriau išeina, nei sau mezgant Kai grįž namo draugė, parodysiu savo mezginius jai
Kol augo vaikai megzdavau ir dieną ir naktį, praktiškai viską nu galvos iki kojų buvo mažiai apmegsti. Mama kaime net avytes laikė dėl siūlų. O dabar vaikai užaugo, mezginių nebenori, dukra pati sau kai ką mezga, jai virbalai ir siūlų kamuoliai matyt persidavė nuo manęs, tik dabar abiturientė, laiko mažai, bet bent keli darbeliai yra pradėti. O aš dabar tik kojines mezgu, vakarai ilgėja, laiko atsiranda vis daugiau.
Turiu tradiciją artimiesiems Kalėdoms kojines dovanoti, o jų reikia nemažai, net 15 porų. , ta tradiciją perėmiau iš savo jau mirusios močiutės, ji mane ir išmokė taisyklingai, gražiai kojinaites numegzti. Kaip tai darau galite pasižiūrėti štai čia: http://public.fotki.com/sigute2/darbij-rank-kampelis/
Mielosios forumietės-vilnietės, gal kas galite kitą savaitgalį pamokinti mane megzti?.. Kažkaip namo važiuoti gal ir nesusiruošiu, o pasimokyt reiktų - prižadėjau mielajam savo šaliką numegzti bent iki pavasario - kitam sezonui
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias
Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite prikabinti failų šiame forume