Na ka , busiu pirma Baisiai mėgstu megztas suknelės. gal turit kokiu modelių arba žinot kokiu imantrybių jas bemezgant. Megstu mėgztus gaminius, bet jiems kantrybės trūksta. Nors šiaip esu per savo gyvenimą kelis megztinius sumezgus
Užsiregistravo: 21 Lap 2006, 00:40 Pranešimai: 1090 Miestas: Barselona Pliusai: 3
As savo archyve turiu gana daug megztu sukneliu modeliu, kaik urios ir su schemom. Bet ju reikia ieskoti. kai turesiu daugiau laiko, butinai kuria diena ikelsiu nors kelias. Yra labai paprastuciu, bet labai graziu Manu, visoms patiks kas nors
Oi kokios simpatiškos Aš kitam kompe irgi archyve turiu megztu suknelių, bet iki jo dar dasikasti reikia O gal imanoma Daida būtų gauti kai kuriu suknelių aprašymus kaip megzti?
Tą žalia mane sužavėjo ir raudona su diržu, bet ten turbūt vašeliu megzta
aš esu vieną sumezgus, bet dabar biški pataisyt ją reikia. Bet neprisiruošiu Ai kad tą nelaiminga mano improvizaciją, pasiimčiau brėžinius ir daryčiau pagal juos, tei ne, reikia man čia keisti, daryti kitaip, paskui šnypštas gaunasi ir perdarynėti reikia, ir vistiek keičiu ne pagal brėžinius, bet vėl improvizuoju
Vartotojai naršantys šį forumą: vilpra ir 1 svečias
Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite prikabinti failų šiame forume