Staltiesės
Labai graži staltiesė, ar ne? Čia jų daugybė... http://club.osinka.ru/viewtopic.php?t=4 ... &&start=75
- Rugiaveidė
- Fanatas
- Pliusai:3
- Rugiaveidė
- Fanatas
Re: Staltiesės
Nicole, nežinau. Neriu su pertraukom, nes labai atsibosta. Pas mane visą laiką būna keli darbai dirbami
Rugiaveide, saunuole as tokias nersiu turbut tik kai pasensiu aisku jei dar imatysiu kanors
- Rugiaveidė
- Fanatas
Ale visi taip sako, nersiu kai pasensiu... žinokit aš kaip tik kai pasensiu nenersiu, sąnarius skaudės... dabar jau kai pasėdžiu ištisai su vąšeliu ir virbalais skaudėt pradeda, tai kas bus toliau
- Rugiaveidė
- Fanatas
kur ten ismoksiu, kai mano pirstai i kit apuse riesti , sakiau reiks pradet pirma gal mekst mokytis, arba graziai kryzeliu siuvinetiRugiaveidė rašė:Jei tik noro yra, viskas įmanoma
Rodausi ir cia savo-servetele-staltiesele
[/URL]][/img]
[/URL]][/img]
Kai manęs pasaulyje yra mažiau, tai daugiau pasaulio atsiranda manyje...''
labai labai grazi,o kad as kada taip ismokciauNeri rašė:Rodausi ir cia savo-servetele-staltiesele
[/URL]][/img]
Aš esu toks protingas, kad kartais pats nesuprantu nė vieno žodžio, ką sakau. (Oscar Wilde)
Neri, bet tai koks grožis
kiek laiko užtrukai tokia nunerti? Ir kokios skersmens gavosi tavo staltiesėlė?
kiek laiko užtrukai tokia nunerti? Ir kokios skersmens gavosi tavo staltiesėlė?
Neri o man tai butu tavi servetele labai grazi sijonuko pavidale,tokia grazi spalvyte,eini ir plevesuoji
Dekui uz grazius zodzius. Neriau apie 2 savaites. Per diena vis prieidama po 2-3 eilutes. Apie sijona, Raska as ir pagalvojau, ale neturiu jau tokios kuriai galima butu padaryti. Kokio dydzio negaliu parasyti, bet apie 80 cm diametro turetu buti. Dar nieko jau nedarau, laikau ir mastau didinti.
Kai manęs pasaulyje yra mažiau, tai daugiau pasaulio atsiranda manyje...''
o dievuli brangus kaip grazu o pagal kokia scemyte darei? as vis pagalvoju kokia nusimegzt bet bijau pradet... kiek siuliuku reikia mazdaug tokiam groziui ???
- Ramunė
- GURU
- Pliusai:736
- Susisiekti:
Gal galima būtų schemutę?Neri rašė:Rodausi ir cia savo-servetele-staltiesele
[/URL]][/img]
labai grazi, tik man dabar galvoje zalia............. labai noriu zalios
- Ramunė
- GURU
- Pliusai:736
- Susisiekti:
O aš norėčiau gelsvos ar rusvos. Matysim. Nori, nunersiu, jei siūliukų žalių rasiu.
aisku noriu.... bet kur cia jau apkrausiu tave tookiu darbu Dabar Jurateles servetele visada ant stalo salione, bet reiketu jau kazka pakeisti, bent isplauti.... noreciau zalios, nes pas mane salione zzzzzaaaaalia