Ispanu virtuvé

Čia galite aptarti nacionalinių virtuvių ypatumus, talpinti nacionalinius receptus

Moderatoriai: vitele, zivicib

Vartotojo avataras
Jacinta
Virtuozas
Virtuozas
Pranešimai: 5310
Užsiregistravo: 26 Spa 2007, 12:10
Pliusai: 80
Miestas: Klaipėda

Standartinė Jacinta » 24 Kov 2008, 16:40

Tai jau teks kentet! :?
Nors siaip agurkai man labai patinka! :P

Vartotojo avataras
Hazel
Virtuozas
Virtuozas
Pranešimai: 2086
Užsiregistravo: 11 Vas 2007, 13:45
Pliusai: 0

Standartinė Hazel » 26 Kov 2008, 20:18

kam kentet?vyk tingini is namu ir eik pasivaiksciodama i parde :!: :wink:

Vartotojo avataras
Jacinta
Virtuozas
Virtuozas
Pranešimai: 5310
Užsiregistravo: 26 Spa 2007, 12:10
Pliusai: 80
Miestas: Klaipėda

Standartinė Jacinta » 26 Kov 2008, 21:17

Nu nu pasivaiksciodama :lol: , atpratus vaiksciot, kol tiek suvaiksciosiu, kojas pamesiu! :lol:

Vartotojo avataras
Tutsi
Site Admin
Pranešimai: 35795
Užsiregistravo: 03 Vas 2007, 12:54
Pliusai: 794
Miestas: Aukštaitijoje

Standartinė Tutsi » 27 Kov 2008, 10:58

momentu prisiklijuok,kad nepamestum :D :wink:

Vartotojo avataras
Ramunė
GURU
GURU
Pranešimai: 17172
Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31
Pliusai: 736
Miestas: Kėdainių raj.
Susisiekti:

Standartinė Ramunė » 23 Geg 2008, 18:53

Sriuba "Gaspačio"

6 prinokę pomidorai
1 raudonasis svogūnas, susmulkintas
1 agurkas
1 raudona (arba žalia) paprika
2 saliero stiebeliai, susmulkinti
1-2 šaukštai susmulkintų šviežių petražolių
2 šaukštai susmulkintų svogūnų laiškų
1 skiltelė česnako, susmulkinta
0,25 puodelio raudonojo vyno acto
0,25 puodelio alyvų aliejaus
2 šaukštai citrinos sulčių
2 šaukšteliai cukraus
4 puodeliai pomidorų sulčių
1 šaukštelis Vorčesterio padažo
keli lašai Tabasco padažo, druskos, pipirų
Pomidorus nulupkite ir susmulkinkite.Agurką nulupkite ir, išėmę sėklas, susmulkinkite.Paprikas, išėmę sėklas, susmulkinkite.Visus produktus sudėkite į virtuvinį kombainą arba maišytuvą (blenderį). Smulkinkite iki norimos konsistensijos.Sudėkite į nemetalinį indą, sandariai uždenkite ir padėkite į šaldytuvą nakčiai, leisdami skoniams susimaišyti.

Skelbti atsakymą