DUK - Ieškoti - Registruotis - Prisijungti


Dabar yra 25 Rgs 2018, 15:01    

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]




Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 80 pranešimai(ų) ]  Eiti į 1, 2, 3  Kitas
Autorius Žinutė
 Pranešimo tema: Egiptiečių virtuvė
StandartinėParašytas: 02 Lie 2011, 01:12 
Atsijungęs
Fanatas
Fanatas
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 08 Geg 2011, 03:27
Pranešimai: 506
Miestas: Kairas
Pliusai: 38
Kad jau pati Gyvenu Egipte, parasysiu egiptietisku receptu, su kuriais jau pati susipazinus :)
O zinancius daugiau, kvieciu pasidalinti :)

_________________
Paveikslėlis


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema: Re: Egiptieciu virtuve
StandartinėParašytas: 02 Lie 2011, 01:17 
Atsijungęs
Virtuozas
Virtuozas
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 09 Rgp 2009, 02:26
Pranešimai: 4670
Miestas: Marburg
Pliusai: 56
Valio!!!!!!!!!!!!!!!! 038 038 038 038 038 Mielai lauksiu,manau,kad daugeliui bus idomu 031


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema: Re: Egiptieciu virtuve
StandartinėParašytas: 02 Lie 2011, 01:32 
Atsijungęs
Fanatas
Fanatas
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 08 Geg 2011, 03:27
Pranešimai: 506
Miestas: Kairas
Pliusai: 38
saldamakas "zalabia":

teslai reikės:

20gr. mieliu;
stikline miltu;
puse stiklines krakmolo (naudojam kukuruzu krakmola. Ir as jo dedu tiek pat kiek miltu);
ziupsnelis druskos;
vanduo

sirupui:

stikline cukraus;
puse stiklines vandens;
1 citrinos sultys (pas mus jos mazikes)

Kepimui aliejus

mieles ismaisyti mazame kiekyje silto vandens su sauksteliu cukraus ir palaukti kol ims veikti. Tada i dubeneli deti mieles, silta vandeni, miltus, krakmola ir druska ismaisyti ir palikti pusvalandziui pakilti (vandens pilti tiek, kad tesla butu gan skystoka)

Tuo tarpu pasiruosti sirupa: sudeti cukru, vandeni, citrinos sultis (dar dedu truputi vaniles) virti kol cukrus gerai istirps ir truputi ims tirsteti. Nuimti nuo ugnies.

I ikaitinta alieju deti maziukus gabaliukus teslos (kabinu mazdaug puse arbatinio saukstelio ir su pirstu nubraukiu greit nuo sauksciuka, kad aliejuje susidarytu teslos rutuliukas).
Akepusius rutuliukus isimt is aliejaus ir deti tiesiai i dar silta sirupa, geriausia kad sirupas apsemtu, jei ne, tada pamaisyt, kad apsivoliotu. Isimti ir tiekti
Skanaus :D

Paveikslėlis

Rutuliukai gaunasi gan traskus del teslos skystumo ir krakmolo

_________________
Paveikslėlis


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema: Re: Egiptieciu virtuve
StandartinėParašytas: 02 Lie 2011, 01:45 
Atsijungęs
Virtuozas
Virtuozas
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 09 Rgp 2009, 02:26
Pranešimai: 4670
Miestas: Marburg
Pliusai: 56
Cia gal citrinos sultys kiek gaiviau daro,nes esu berods turkisko saldumyno ragavus(primena lietuviskus slizikus apipiltus sirupu),tai maniau,kad visa susiklijuosiu nuo saldumo :laugh: bet cia gal kiek kitaip ir dar po tavo lietuvisko pakoregavumo gardesis gaunasi 038


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema: Re: Egiptieciu virtuve
StandartinėParašytas: 02 Lie 2011, 01:51 
Atsijungęs
Fanatas
Fanatas
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 08 Geg 2011, 03:27
Pranešimai: 506
Miestas: Kairas
Pliusai: 38
saldumo maziau, nes tesla visai be cukraus, o ir is aliejaus kai isimu, ju nelaikau sirupe, o apvoliojus iskart istraukiu, kad nepersigertu to saldumo, tai gaunasi visai gerai, o citrinuke tokio gero skonio priduoda, ragavau ir be citrinos, tai jau visai nebe tas

_________________
Paveikslėlis


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema: Re: Egiptieciu virtuve
StandartinėParašytas: 02 Lie 2011, 02:01 
Atsijungęs
Virtuozas
Virtuozas
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 09 Rgp 2009, 02:26
Pranešimai: 4670
Miestas: Marburg
Pliusai: 56
Butent tai ir itariau-be citrinos ir smegenys susiklijuotu :lol: ir kaip jie juos gali valgyt :shock: cia as apie turkus :mrgreen: o ju saldenybej jokios citrinos nejauciau :roll:
Pabandysiu ir zinosiu koks skirtumas tarp ju yra 038


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema: Re: Egiptieciu virtuve
StandartinėParašytas: 02 Lie 2011, 07:52 
Atsijungęs
Site Admin
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 03 Vas 2007, 12:54
Pranešimai: 35795
Miestas: Aukštaitijoje
Pliusai: 794
idomus receptukas, lauksim daugiau 038

_________________
http://girl-rest.org.ua/?upd


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema: Re: Egiptiečių virtuvė
StandartinėParašytas: 03 Lie 2011, 18:12 
Atsijungęs
Fanatas
Fanatas
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 08 Geg 2011, 03:27
Pranešimai: 506
Miestas: Kairas
Pliusai: 38
nera nei vieno egiptiecio nemegstancio ju paties nacionaliskiausio patiekalo, taigi

El Kosheri

reikes:

keliu rusiu makaronu;
vermeseliu;
ryziu;
pilkuju lesiu;
didziuju zirniu;
juoduju pipiru, aitriosios paprikos, imbiero (dziovinto, malto), druskos
Svogunu, cesnaku
pomidoru
aliejaus

eiga:
makaronus ir lesius isvirti atskiruose puoduose (lesius ir zirnius pries tai keletui valandu apmerkt vandeny).
ryziu paruosimas: i puoda (geriausiai teflonini) ipilti truputi aliejaus ir jame gerai apkepti vermeselius (nevirtus), kol paruduos, pastoviai maisant, kad neapdegtu. Tuomet i vermeselius supilti ryzius (nevirtus, nuplautus) ir dar pakepinti, kol ryziai ims baltuoti. Tada supilti vandeni (1 stikline ryziu - 1.5 stiklines vandens, jei truks vandens eigoje dapilti). Iberti druskos pagal skoni, gerai ismaisyti, uzdengti. Uzvirus smarkiai prisukti ugni ir virti nemaisant, kol isvirs ryziai (isvirus jau galima pamaisyti).
Padazas: pomidorus sumalti blenderiu su trupuciu vandens, perpilti per sieta, kad neliktu odos liekanu ir seklu. I puoda ipilti trupucio aliejaus ir jame iki rudumo apkepinti cesnakus. Supilti pomidorus, uzvirti. Sudeti prieskonius (juoduosius pipirus, aitriaja paprika, imbiera, druska) ir virti, kol padzas ims tirsteti, galima ideti pora saukstu pomidoro padazo.
apibarstymui: svoguna sutarkuoti stambia tarka ir kepti ant aliejaus, ko gerai paruduos. Supilti ant popierines serveteles, kad sugertu riebalus ir liktu birus svoguniukai.

Paveikslėlis

Viska pasiruosus deti i lekstes: ryzius, ant ju lesius, tada makaronus, didziuosius zirnius, viska apipilti padazu ir apibarstyti svoguniukais:

Paveikslėlis

Skanaus :D

_________________
Paveikslėlis


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema: Re: Egiptiečių virtuvė
StandartinėParašytas: 03 Lie 2011, 18:18 
Atsijungęs
GURU
GURU
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31
Pranešimai: 17172
Miestas: Kėdainių raj.
Pliusai: 736
Pakankamai intriguojantis patiekalas. :roll:


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema: Re: Egiptiečių virtuvė
StandartinėParašytas: 12 Lie 2011, 18:50 
Atsijungęs
Fanatas
Fanatas
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 08 Geg 2011, 03:27
Pranešimai: 506
Miestas: Kairas
Pliusai: 38
Siandienai vyras uzsiprase sparaginiu pupeliu, tai dalinuosi ir su jumis :)
Sparagines pupeles pomidoru padaze

Si patiekala galima gaminti tiek su vistiena, tiek su jautiena
Reikes:
1.
pomidoru;
sparaginiu pupeliu (saldytu arba svieziu);
vistienos sultinio;
prieskoniu;
svogunu;
riebalu (naudojau sviesta);
Ryziai

svoguna sutarkuoti brokine tarka ir puode pakepti ant nedidelio kiekio sviesto (arba aliejaus). Kai svogunai ims ruduoti supilti ant ju blenderiu sumaltus pomidorus. Uzvirus sumazinti ugni ir virti, pastoviai vis po truputi iilant vistienos sultinio. Ideti megstamu prieskoniu pagal skoni. Suvirus gerai pomidorams su sultiniu (tampa tirstesnes konsistecijos) suberti supjaustytas sparagines pupeles.
Ryzius nuplautus pakepinti ant trupucio sviesto (aliejaus), ipilti vandens, druskos pagal skoni uzvirti ir prisukus ugni, nemaisant, virti kol isvirs.

Paveikslėlis

2.
sudetis ta pati, tik vietoj vistienos naudojama jautiena. Tokiu atveju, puode pakepinus svogunus i juos sudeti gabaliukais pjaustyta jautiena. Truputi apkepus supilti maltus pomidorus ir virti kol gerai isvirs jautiena, vis ipilant po truputi vandens. Toliau viskas tas pats kaip 1-ame variante.

_________________
Paveikslėlis


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema: Re: Egiptiečių virtuvė
StandartinėParašytas: 12 Lie 2011, 18:54 
Atsijungęs
Fanatas
Fanatas
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 08 Geg 2011, 03:27
Pranešimai: 506
Miestas: Kairas
Pliusai: 38
Na, o kad jau liko vistienos sultinuko, tai isviriau ir lengvos sriubytes egiptietiskai :D
(mano vyras kitokios sriubos nepripazista)


Vermeselius apkepinti ant nedidelio kiekio sviestuko, kol graziai visi paruduos (pastoviai maisant, nes labai greitai ima degti), tada supilti vistienos sultinuka su prieskoniais ir virti kol isvirs vermeseliai :)
viskas
Lengvai ir greitai :D

Paveikslėlis

Skanaus :D 049

_________________
Paveikslėlis


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema: Re: Egiptiečių virtuvė
StandartinėParašytas: 12 Lie 2011, 19:03 
Atsijungęs
GURU
GURU
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31
Pranešimai: 17172
Miestas: Kėdainių raj.
Pliusai: 736
paprasta ir, jaučiu, skanu :luks: O jau saulėgrąžos- 060


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema: Re: Egiptiečių virtuvė
StandartinėParašytas: 12 Lie 2011, 19:13 
Atsijungęs
Fanatas
Fanatas
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 08 Geg 2011, 03:27
Pranešimai: 506
Miestas: Kairas
Pliusai: 38
aga, skanu
o sauliemuskos mano megstamiausios 049 049 049

_________________
Paveikslėlis


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema: Re: Egiptiečių virtuvė
StandartinėParašytas: 12 Lie 2011, 19:16 
Atsijungęs
Site Admin
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 03 Vas 2007, 12:54
Pranešimai: 35795
Miestas: Aukštaitijoje
Pliusai: 794
skaniai tu cia pateikei 038

_________________
http://girl-rest.org.ua/?upd


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema: Re: Egiptiečių virtuvė
StandartinėParašytas: 12 Lie 2011, 22:03 
Atsijungęs
Gurmanas
Gurmanas
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 10 Lap 2009, 00:08
Pranešimai: 1727
Pliusai: 1
Esu valgiusi tokia sriuba, tikrai labai skani ir dar esu valgiusi kepintus(ne virtus) makaronus su padazu. Taip pat labai skanu.

_________________
Kai manęs pasaulyje yra mažiau, tai daugiau pasaulio atsiranda manyje...''


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema: Re: Egiptiečių virtuvė
StandartinėParašytas: 12 Lie 2011, 23:00 
Atsijungęs
Virtuozas
Virtuozas
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 05 Geg 2011, 09:11
Pranešimai: 2478
Miestas: Utena
Pliusai: 34
na man net seilė nutyso nuo tokių receptukų :hubba: :hubba: :hubba: :valg: :valg: :valg:
Ot pakapočiau dabar kažko panašaus :hypno:


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema: Re: Egiptiečių virtuvė
StandartinėParašytas: 16 Lie 2011, 21:59 
Atsijungęs
Fanatas
Fanatas
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 08 Geg 2011, 03:27
Pranešimai: 506
Miestas: Kairas
Pliusai: 38
Siandiena pas mus zuvyte - laabai skaniai..... Nors nelabai isvaizdziai...
Bet vis tiek dalinuos receptuku (ko gero tinkamiausia butu kepama ant anglies, nors pas mus ir ant dujines visai neprastai iskepa :D )


"Zuvis degesiuose"

Taigi reikes:
Zuvyte (tinkamiausia gelavandenes);
cesnakas;
aliejus (alyvuogiu)
druska;
pipirai;
citrina;
apvoliojimui rupus miltai;
svogunai;
ryziai

Zuvte isvalyti. Sumaisyti druska, smulkintus cesnakus, pipirus, alieju, ispausti citrinos sulciu. Siuo misiniu istepti zuvi is vidaus ir isores ir palikti porai valandu, kad pasimarinuotu.

Paveikslėlis

Pries kepant apvlioti rupiuose miltuose (i vidu galima pripjaustyti pomidoru su svogunais, morkyte). Kepti ant ikaitintos skardos,kol gerai apdegs :D

Paveikslėlis

Ryzius prie zuvies egiptieciai gamina kitaip: i puoda ant nedidelio kiekio aliejaus apkepina (tiksliau beveik apdegina, nes buna jau beveik juodi) tarkuota svoguna. Veliau i svogunus suberiami ryziai ir dar truputi pakepinami kartu, tada pilama vandens virimui ir druskos pagal skoni. Nuo degintu svogunu ryziai pasidaro rudi ir igauna labai gera skoni - kaip tik prie zuvytes

Paveikslėlis

Kas ragavo - nenusivyle (Lietuvoj gelavandenes zuvies aplamai nemegau, o cia patapo vos ne skaniausiu patiekalu :) )

Skanaus 049

_________________
Paveikslėlis


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema: Re: Egiptiečių virtuvė
StandartinėParašytas: 16 Lie 2011, 23:26 
Atsijungęs
Site Admin
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 03 Vas 2007, 12:54
Pranešimai: 35795
Miestas: Aukštaitijoje
Pliusai: 794
nu cia geras :shock:

_________________
http://girl-rest.org.ua/?upd


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema: Re: Egiptiečių virtuvė
StandartinėParašytas: 17 Lie 2011, 12:44 
Atsijungęs
Virtuozas
Virtuozas
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 09 Rgp 2009, 02:26
Pranešimai: 4670
Miestas: Marburg
Pliusai: 56
Ta pajuodele lekstej baisuokliskai atrodo,bet del to zuvies tikrai neatsisakyciau :hubba:


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema: Re: Egiptiečių virtuvė
StandartinėParašytas: 17 Lie 2011, 13:36 
Atsijungęs
Fanatas
Fanatas
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 08 Geg 2011, 03:27
Pranešimai: 506
Miestas: Kairas
Pliusai: 38
todel ir sakau, kad degesiuose :D :D , mano pirma reakcija buvo tokia pat :D .. Bet paragavus nuomone pasikeite - skanu (tie degesiukai graziai nusiima, lieka skani sultinga mesyte). Kai apsilanko drauge is LT visuomet tokios zuvytes uzsipraso :wink:

_________________
Paveikslėlis


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema: Re: Egiptiečių virtuvė
StandartinėParašytas: 22 Lie 2011, 19:35 
Atsijungęs
Fanatas
Fanatas
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 08 Geg 2011, 03:27
Pranešimai: 506
Miestas: Kairas
Pliusai: 38
siandienos patiekalas

MAHSI (idaryti baklazanai):

reikes:
baklazanu (egiptieciai idarymui vartoja baltuosius, nedidelius baklazanus);
ryziu;
prieskoniu;
druskos;
pomidoru;
svoguno;
petrazoliu;
krapu;

Paveikslėlis

baklazanams nupjauti virsuneles ir isskobti vidu. Pomidorus sumalti blenderiu. Puode pasiruosti pomidoru
padaza: pakepinti tarkuota svoguna iki kol ims ruduoti, supilti maltus ir perkostus pomidorus. Uzvirinti.
Tada sumazinti ugni ir dar pavirti apie 15 min.
I inda suberti ryzius (nevirtus), supilti pomidoru padaza, prieskoniu, druskos pagalskoni, smulkintus krapus
su petrazolem. Paruosta idara sideti i baklazanus (deti ciut daugiau nei puse baklazano, nes virdami ryziai
isbrinksta ir uzpildo likusia ertme). "Stabeliuoti" i puoda.

Paveikslėlis


Taip pat galima idaryt ir paprikas :).
uzpilti sudytu uzvirusiu vandeniu ir virti kol isvirs ant silpnos ugnies :)

Paveikslėlis
Skanaus ;) 049

_________________
Paveikslėlis


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema: Re: Egiptiečių virtuvė
StandartinėParašytas: 22 Lie 2011, 21:23 
Atsijungęs
Site Admin
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 03 Vas 2007, 12:54
Pranešimai: 35795
Miestas: Aukštaitijoje
Pliusai: 794
skamba skaniai, isvaizda nera labai superine :roll: bet pas mane tokiu patiekalu nevalgo :roll:

_________________
http://girl-rest.org.ua/?upd


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema: Re: Egiptiečių virtuvė
StandartinėParašytas: 22 Lie 2011, 21:27 
Atsijungęs
GURU
GURU
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31
Pranešimai: 17172
Miestas: Kėdainių raj.
Pliusai: 736
Man labai tiktų :hubba: bet va vyriškis - pasiustų mėsos beieškodamas baklažane :mrgreen:


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema: Re: Egiptiečių virtuvė
StandartinėParašytas: 23 Lie 2011, 15:46 
Atsijungęs
Fanatas
Fanatas
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 08 Geg 2011, 03:27
Pranešimai: 506
Miestas: Kairas
Pliusai: 38
na, darzoves ne visad isvaizdziai atrodo, kai paverda :roll: :D, bet skonis del to nenukencia ..... Cia aplamai darzoves gaminamos istisus metus, ko nepasakyciau apie mesiskus patiekalus, pvz, tokie kotleciukai, jau mano vyrui per sunkus maistas, jau nelabai nelabai......... Is pradziu man labai truko lietuvisko mesisko maisto :D :d, o daba jau nebe, matyt organizmas jau prisitaike prie cionykstes aplinkos _ mazai mesos, mazai riebalu ir daaaauuug darzoviu ir vaisiu 049

_________________
Paveikslėlis


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema: Re: Egiptiečių virtuvė
StandartinėParašytas: 23 Lie 2011, 15:50 
Atsijungęs
GURU
GURU
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31
Pranešimai: 17172
Miestas: Kėdainių raj.
Pliusai: 736
Įtariu, galėčiau labai ramiai ten gyvent ir vargo nematyčiau :roll: Bent dėl maisto :D


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema: Re: Egiptiečių virtuvė
StandartinėParašytas: 23 Lie 2011, 17:11 
Atsijungęs
Site Admin
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 03 Vas 2007, 12:54
Pranešimai: 35795
Miestas: Aukštaitijoje
Pliusai: 794
na taip.... bet mesaedziai mirtu pirma diena :roll:

_________________
http://girl-rest.org.ua/?upd


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema: Re: Egiptiečių virtuvė
StandartinėParašytas: 23 Lie 2011, 17:25 
Atsijungęs
GURU
GURU
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31
Pranešimai: 17172
Miestas: Kėdainių raj.
Pliusai: 736
Arba kupranugarius visus išgaudytų :mrgreen:


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema: Re: Egiptiečių virtuvė
StandartinėParašytas: 23 Lie 2011, 18:16 
Atsijungęs
Virtuozas
Virtuozas
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 09 Rgp 2009, 02:26
Pranešimai: 4670
Miestas: Marburg
Pliusai: 56
Man ir vaizdas ir patiekalas ir lekste su servetka patinka :P Seniai baklazana(kaip ir cukinija zaliaja) naudojau,MB nepripazysta tokio maisto :evil:


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema: Re: Egiptiečių virtuvė
StandartinėParašytas: 23 Lie 2011, 20:12 
Atsijungęs
Fanatas
Fanatas
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 08 Geg 2011, 03:27
Pranešimai: 506
Miestas: Kairas
Pliusai: 38
O siandien pas mus...... Vel darzoves :D :D :D
Si karta jaunu, maziuku agurociuku apkepas besamel padaze:

Kosa besamel

Reikes:
Megstamo farso;
prieskoniu;
svoguno;
jaunu agurociu;
kiausinis.
Besamel padazui:
miltai;
sviestas;
pienas;
lydytas suris

Farsa iskepti su prieskoniais ir svogunais.
Besamel padazas: ant nedidelio kiekio sviesto pakepinti miltus, supilti piena ir sudeti lydytus surelius. Druskos pagal skoni. Virti kol sutirstes.
Agurociukus supjaustyti. Puse ju sudeti i riebalais istepta skarda. Uzpilti puse padazo besamel. Sudeti farsa (tolygiai paskleidziant ant agurociuku). Sudeti likusius agurocius ir uzpilti likusiu padazu. Aptepti plaktu kiausiniu ir deti i ikaitinta orkaite (180 laipsniu)

Paveikslėlis

Skanaus :) 049

Paveikslėlis

Sorry uz nuotrauku kokybe, telefono kamera nenesa virtuves apsvietime :)

_________________
Paveikslėlis


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema: Re: Egiptiečių virtuvė
StandartinėParašytas: 23 Lie 2011, 21:22 
Atsijungęs
GURU
GURU
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31
Pranešimai: 17172
Miestas: Kėdainių raj.
Pliusai: 736
Oi, kaip skanu :hubba: :hubba: Bus šitas išbandytas. :P


Į viršų
 Aprašymas  
 
Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 80 pranešimai(ų) ]  Eiti į 1, 2, 3  Kitas

Reklama


Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]


Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias


Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  
cron
Hey.lt - Interneto reitingai, lankomumo statistika, lankytoju; skaitliukai

Oficialus puslapio www.priestalo.lt forumas

Powered by phpBB © 2008

Vertė Vilius Šumskas © 2003, 2005, 2007
phpBB SEO
[ Time : 0.046s | 16 Queries | GZIP : Off ]