DUK - Ieškoti - Registruotis - Prisijungti


Dabar yra 25 Rgs 2018, 11:11    

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]




Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 136 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2, 3, 4, 5  Kitas
Autorius Žinutė
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 27 Geg 2007, 20:44 
Atsijungęs
Site Admin
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 03 Vas 2007, 12:54
Pranešimai: 35795
Miestas: Aukštaitijoje
Pliusai: 794


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 27 Geg 2007, 21:25 
Atsijungęs
GURU
GURU
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31
Pranešimai: 17172
Miestas: Kėdainių raj.
Pliusai: 736


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 28 Geg 2007, 10:06 
Atsijungęs
Site Admin
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 03 Vas 2007, 12:54
Pranešimai: 35795
Miestas: Aukštaitijoje
Pliusai: 794


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 20 Bir 2007, 17:07 
Atsijungęs
GURU
GURU
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31
Pranešimai: 17172
Miestas: Kėdainių raj.
Pliusai: 736
Svogūnų tzatziki

"Tzaziki –tradicinis graikiškas padažas.

400 ml natūralaus jogurto,
1 skiltelės česnako,
pusės citrinos sulčių,
1 valg. šaukšto alyvuogių aliejaus,
1 svogūno,
1 arb. šaukštelio rudojo cukraus,
druskos, maltų pipirų.

Jogurtą išmaišykite su smulkiai supjaustyta arba išspausta česnako skiltele, aliejumi, citrinos sultimis, cukrumi, druska ir pipirais, kol masė taps vientisa kaip kremas.
Svogūną supjaustykite plonyčiais griežinėliais ir įmaišykite į paruoštą masę. Prieš patiekdami gerai atšaldykite.


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 20 Bir 2007, 17:42 
Atsijungęs
Site Admin
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 03 Vas 2007, 12:54
Pranešimai: 35795
Miestas: Aukštaitijoje
Pliusai: 794


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 20 Bir 2007, 17:44 
Atsijungęs
GURU
GURU
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31
Pranešimai: 17172
Miestas: Kėdainių raj.
Pliusai: 736


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 20 Bir 2007, 17:53 
Atsijungęs
Site Admin
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 03 Vas 2007, 12:54
Pranešimai: 35795
Miestas: Aukštaitijoje
Pliusai: 794


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 21 Bir 2007, 10:44 
Atsijungęs
GURU
GURU
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31
Pranešimai: 17172
Miestas: Kėdainių raj.
Pliusai: 736


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 21 Bir 2007, 11:14 
Atsijungęs
Site Admin
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 03 Vas 2007, 12:54
Pranešimai: 35795
Miestas: Aukštaitijoje
Pliusai: 794
paskaiciau ir seile nutyso :hubba: ,turbut laikas pusryciauti Paveikslėlis


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 21 Bir 2007, 11:46 
Atsijungęs
Virtuozas
Virtuozas
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 30 Rgp 2006, 12:47
Pranešimai: 3483
Miestas: Vilnius
Pliusai: 51


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 21 Bir 2007, 11:52 
Atsijungęs
Site Admin
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 03 Vas 2007, 12:54
Pranešimai: 35795
Miestas: Aukštaitijoje
Pliusai: 794


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 21 Bir 2007, 12:04 
Atsijungęs
Virtuozas
Virtuozas
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 28 Geg 2007, 08:46
Pranešimai: 11071
Miestas: Kaunas
Pliusai: 689


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 21 Bir 2007, 12:06 
Atsijungęs
Virtuozas
Virtuozas
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 28 Geg 2007, 08:46
Pranešimai: 11071
Miestas: Kaunas
Pliusai: 689


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 21 Bir 2007, 12:08 
Atsijungęs
Site Admin
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 03 Vas 2007, 12:54
Pranešimai: 35795
Miestas: Aukštaitijoje
Pliusai: 794
man anglu kalba yra pauksciu kalba Paveikslėlis


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 21 Bir 2007, 12:12 
Atsijungęs
Virtuozas
Virtuozas
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 28 Geg 2007, 08:46
Pranešimai: 11071
Miestas: Kaunas
Pliusai: 689


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 21 Bir 2007, 12:17 
Atsijungęs
Site Admin
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 03 Vas 2007, 12:54
Pranešimai: 35795
Miestas: Aukštaitijoje
Pliusai: 794


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 21 Bir 2007, 12:22 
Atsijungęs
Virtuozas
Virtuozas
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 28 Geg 2007, 08:46
Pranešimai: 11071
Miestas: Kaunas
Pliusai: 689


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 21 Bir 2007, 19:57 
Atsijungęs
GURU
GURU
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31
Pranešimai: 17172
Miestas: Kėdainių raj.
Pliusai: 736


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 22 Bir 2007, 08:55 
Atsijungęs
Site Admin
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 03 Vas 2007, 12:54
Pranešimai: 35795
Miestas: Aukštaitijoje
Pliusai: 794


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 22 Bir 2007, 09:18 
Atsijungęs
Virtuozas
Virtuozas
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 28 Geg 2007, 08:46
Pranešimai: 11071
Miestas: Kaunas
Pliusai: 689


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 22 Bir 2007, 09:29 
Atsijungęs
GURU
GURU
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31
Pranešimai: 17172
Miestas: Kėdainių raj.
Pliusai: 736
Sift flour and salt into bowl
Gradually add the water to make a stiff dough (use more or less of the water as required)
Place a little oil on hands and knead the dough on a work surface, gradually work in all the oil this way until a smooth, elastic dough is achieved
Roll the dough in a little more oil and place in a bowl, cover with a damp cloth, and allow to stand in a warm place for approximately 2 hours to rest
Scale the dough down into 10 parts and roll to 1/4-inch thickness on a pastry board lightly dusted with cornstarch
Cover with a cloth and allow to relax for 10 minutes
Cover a table work bench with a smooth, clean cloth and lift rolled dough onto it
Putting your hands, palms down under the dough, gently stretch the dough with the back of hands, working around the table until the dough is stretched and as thin as tissue paper and approximately 35 x 35cm square
Cut the filo pastry into required shapes and use immediately or store under a damp cloth[/quote]


Paskutinį kartą redagavo Ramunė 22 Bir 2007, 09:59. Iš viso redaguota 1 kartą.

Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 22 Bir 2007, 09:40 
Atsijungęs
GURU
GURU
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31
Pranešimai: 17172
Miestas: Kėdainių raj.
Pliusai: 736
8 puodeliai universalių miltų,
2 šaukšteliai acto arba vyno acto),
2 šaukšteliai extra alyv. aliejaus,
1 citrinos sultys,
1 ir 1/4 - 1 1/3 puodelio karšto vandens,
miltai stalo paviršiui barstyti ir rankoms pasitepti.

recepto pagrindas ( vinis :P ) yra karštas vanduo.

Visus ingriedientus sudėti į dubenį ir išmaišyti iki vientisumo ranka. Ant miltais pabarstytio paviršiaus minkyti 10 - 15 min., kol tešla taps tąsi ir lengvai formuojama, be jokių gumulėlių.
Susukti į plėvelę ir laikyti šaltai per nakktį prieš naudojant.
Likusią nesunaudotą tešlą galima laikyti užšaldytą ne ilgiau 10 dienų po padarymo.


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 22 Bir 2007, 09:41 
Atsijungęs
Site Admin
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 03 Vas 2007, 12:54
Pranešimai: 35795
Miestas: Aukštaitijoje
Pliusai: 794
butinai po atostogu ismeginsiu :wink: Aciu uz vertima :geles:


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 22 Bir 2007, 09:42 
Atsijungęs
Virtuozas
Virtuozas
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 28 Geg 2007, 08:46
Pranešimai: 11071
Miestas: Kaunas
Pliusai: 689


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 22 Bir 2007, 09:56 
Atsijungęs
GURU
GURU
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31
Pranešimai: 17172
Miestas: Kėdainių raj.
Pliusai: 736


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 22 Bir 2007, 09:57 
Atsijungęs
Virtuozas
Virtuozas
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 28 Geg 2007, 08:46
Pranešimai: 11071
Miestas: Kaunas
Pliusai: 689


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 22 Bir 2007, 10:00 
Atsijungęs
GURU
GURU
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31
Pranešimai: 17172
Miestas: Kėdainių raj.
Pliusai: 736


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 22 Bir 2007, 10:04 
Atsijungęs
Site Admin
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 03 Vas 2007, 12:54
Pranešimai: 35795
Miestas: Aukštaitijoje
Pliusai: 794


Paskutinį kartą redagavo Tutsi 22 Bir 2007, 10:07. Iš viso redaguota 1 kartą.

Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 22 Bir 2007, 10:04 
Atsijungęs
GURU
GURU
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31
Pranešimai: 17172
Miestas: Kėdainių raj.
Pliusai: 736


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 22 Bir 2007, 10:06 
Atsijungęs
GURU
GURU
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31
Pranešimai: 17172
Miestas: Kėdainių raj.
Pliusai: 736


Į viršų
 Aprašymas  
 
Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 136 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2, 3, 4, 5  Kitas

Reklama


Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]


Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias


Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  
cron
Hey.lt - Interneto reitingai, lankomumo statistika, lankytoju; skaitliukai

Oficialus puslapio www.priestalo.lt forumas

Powered by phpBB © 2008

Vertė Vilius Šumskas © 2003, 2005, 2007
phpBB SEO
[ Time : 0.049s | 16 Queries | GZIP : Off ]