DUK - Ieškoti - Registruotis - Prisijungti


Dabar yra 25 Rgs 2018, 13:01    

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]




Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 129 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2, 3, 4, 5  Kitas
Autorius Žinutė
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 06 Rgs 2007, 19:48 
Atsijungęs
Virtuozas
Virtuozas
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 20 Bal 2007, 15:16
Pranešimai: 4578
Miestas: Šiauliai
Pliusai: 94
Čia aš apie tuos kur su Rimi etikete , tokia ir kaina , kaip etiketėj , Rimi sočiai tų pimpaliukų buvo :D Ale netraukia kažkodėl manęs , o jei sriubą išvirčiau , kažin ar maniškis tą pimpalienę valgytų :D :D :D

_________________
www.vitosrankdarbiai.lt


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 06 Rgs 2007, 19:49 
Atsijungęs
Site Admin
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 03 Vas 2007, 12:54
Pranešimai: 35795
Miestas: Aukštaitijoje
Pliusai: 794
:laugh: :laugh: :laugh:


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 06 Rgs 2007, 20:41 
Atsijungęs
Virtuozas
Virtuozas

Užsiregistravo: 26 Rgp 2007, 18:57
Pranešimai: 2016
Pliusai: 1


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 06 Rgs 2007, 20:49 
Atsijungęs
Virtuozas
Virtuozas
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 20 Bal 2007, 15:16
Pranešimai: 4578
Miestas: Šiauliai
Pliusai: 94

_________________
www.vitosrankdarbiai.lt


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 06 Rgs 2007, 20:55 
Atsijungęs
Virtuozas
Virtuozas

Užsiregistravo: 26 Rgp 2007, 18:57
Pranešimai: 2016
Pliusai: 1
:shock: :!: Siaubingai atsiprašau :!: Pažiūrėjau, kad atavare katinas tupi, pagalvojau, kad Ramunė, o į vardą nepažiūrėjau. :!:
Atsprašau. :oops:


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 06 Rgs 2007, 20:56 
Atsijungęs
Virtuozas
Virtuozas
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 20 Bal 2007, 15:16
Pranešimai: 4578
Miestas: Šiauliai
Pliusai: 94
Tik neimk į galvą ,nieko čia tokio :D :D :D

_________________
www.vitosrankdarbiai.lt


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 06 Rgs 2007, 20:58 
Atsijungęs
Virtuozas
Virtuozas

Užsiregistravo: 26 Rgp 2007, 18:57
Pranešimai: 2016
Pliusai: 1
Vištakumas matyt vystosi man. :D :D :D :D


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 06 Rgs 2007, 21:25 
Atsijungęs
Virtuozas
Virtuozas
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 20 Bal 2007, 15:16
Pranešimai: 4578
Miestas: Šiauliai
Pliusai: 94

_________________
www.vitosrankdarbiai.lt


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 06 Rgs 2007, 21:39 
Atsijungęs
Site Admin
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 03 Vas 2007, 12:54
Pranešimai: 35795
Miestas: Aukštaitijoje
Pliusai: 794
jus cia labai geros nuomones apie save :laugh:


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 07 Rgs 2007, 08:23 
Atsijungęs
Virtuozas
Virtuozas
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 02 Rgp 2007, 10:30
Pranešimai: 3479
Pliusai: 272


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 07 Rgs 2007, 08:37 
Atsijungęs
Virtuozas
Virtuozas
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 20 Bal 2007, 15:16
Pranešimai: 4578
Miestas: Šiauliai
Pliusai: 94
Nei trupučio :wink: :D

_________________
www.vitosrankdarbiai.lt


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 07 Rgs 2007, 09:26 
Atsijungęs
Site Admin
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 03 Vas 2007, 12:54
Pranešimai: 35795
Miestas: Aukštaitijoje
Pliusai: 794


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 18 Rgs 2007, 15:21 
Atsijungęs
GURU
GURU
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31
Pranešimai: 17172
Miestas: Kėdainių raj.
Pliusai: 736
Pasidedu receptuką :wink:

Sicilietiškas Rikotos sūrio pyragas


900 g. rikotos (ricotta) sūrio,
2/3 stiklinės cukraus,
1/3 stiklinės miltų,6 kiaušiniai,
1/4 arbat. š. malto cinamono,
2 arbat. š. šviežiai nutarkuotos apelsino žievelės,
2 arbat. š. vanilės ekstrakto,1/8 arbat. š. druskos.

1. Įkaitinkite orkaitę iki 150 laipsnių C. Orkaitės groteles pastatykite į vidurį. 25 cm formą ištepkite sviestu ir pabarstykite miltais. Iškratykite miltų perteklių.
2. Sukrėskite rikotos sūrį į gilų indą ir gumine mentele maišykite iki vientisos masės. Maišydami dalimis supilkite cukrų bei miltus. Po vieną įmuškite kiaušinius. Sudėkite vanilę, cinamoną, apelsino žievelę ir druską. Supilkite gautą masę į kepimo formą.
3. Kepkite orkaitės centre maždaug 1 val. 30 min., kol gaminys įgaus šviesiai auksinę spalvą. Įsitikinkite ar pyragas iškepęs įsmeigdami peilį į pyrago vidurį. Jei ištraukus peilį jo ašmenys švarūs ir sausi, vadinasi iškepė. Padėkite pyragą ant šilto paviršiaus, kad nusigulėtų ir lėtai atvėstų.

Pastabos:
Prie šio pyrago tinka įvairūs desertiniai padažai bei uogų užpilai. Kalbant apie ingredientus, cinamonas ir apelsino žievelės dažnai keičiamos amaretu (amaretto). Jo į pyragą pilama 3 arbatiniai šaukšteliai. Taip pat neretai apelsino žievelės keičiamos citrinos žievelėmis arba dedama abiejų, gaunamas vis kitas subtilus skonis. Kiaušinių kiekį galima sumažinti.


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 18 Rgs 2007, 15:22 
Atsijungęs
Site Admin
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 03 Vas 2007, 12:54
Pranešimai: 35795
Miestas: Aukštaitijoje
Pliusai: 794
geroje vieteleje pasidedi.....mes pasaugosim :wink:


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 18 Rgs 2007, 15:23 
Atsijungęs
GURU
GURU
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31
Pranešimai: 17172
Miestas: Kėdainių raj.
Pliusai: 736
Gerai, ir surast paskui padėsit, tikiuosi :wink:


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 18 Rgs 2007, 15:25 
Atsijungęs
Site Admin
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 03 Vas 2007, 12:54
Pranešimai: 35795
Miestas: Aukštaitijoje
Pliusai: 794
tikrai padesim :merg2: ir rasti,ir suvalgyti :wink:


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 18 Rgs 2007, 15:27 
Atsijungęs
Virtuozas
Virtuozas
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 02 Rgp 2007, 10:30
Pranešimai: 3479
Pliusai: 272
svarbiausia turbut norejai pasakyt SUVALGYTI Paveikslėlis


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 18 Rgs 2007, 15:29 
Atsijungęs
GURU
GURU
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31
Pranešimai: 17172
Miestas: Kėdainių raj.
Pliusai: 736
Panytęės, o gal kuri bandėt, aaaaaaaaa :roll: Ar verta gamint, :? Man rods, kad verta, o jum :roll:


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 18 Rgs 2007, 15:31 
Atsijungęs
Site Admin
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 03 Vas 2007, 12:54
Pranešimai: 35795
Miestas: Aukštaitijoje
Pliusai: 794
man tai skaitosi skaniai :roll: :wink: :!:


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 18 Rgs 2007, 15:32 
Atsijungęs
Virtuozas
Virtuozas
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 02 Rgp 2007, 10:30
Pranešimai: 3479
Pliusai: 272
Verta tai verta, bet ar ne brangokai gausis? 900gr rikotos surio nemazai :roll:


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 18 Rgs 2007, 15:39 
Atsijungęs
GURU
GURU
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31
Pranešimai: 17172
Miestas: Kėdainių raj.
Pliusai: 736
Aš darysiu per pusę mažesnį, nes baisoka: o jei nesigaus skanus :cry:


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 18 Rgs 2007, 15:50 
Atsijungęs
Virtuozas
Virtuozas
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 02 Rgp 2007, 10:30
Pranešimai: 3479
Pliusai: 272
issibandysi ir zinosi ;) bet kazkodel nuojauta kuzda, kad turetu buti skanu Paveikslėlis


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 18 Rgs 2007, 16:18 
Atsijungęs
Site Admin
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 03 Vas 2007, 12:54
Pranešimai: 35795
Miestas: Aukštaitijoje
Pliusai: 794


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 18 Rgs 2007, 16:50 
Atsijungęs
Virtuozas
Virtuozas
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 02 Rgp 2007, 10:30
Pranešimai: 3479
Pliusai: 272


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 18 Rgs 2007, 18:38 
Atsijungęs
Site Admin
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 03 Vas 2007, 12:54
Pranešimai: 35795
Miestas: Aukštaitijoje
Pliusai: 794


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 26 Rgs 2007, 15:47 
Atsijungęs
GURU
GURU
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31
Pranešimai: 17172
Miestas: Kėdainių raj.
Pliusai: 736
Itališka kiauliena

450 g kiaulienos be kaulų,2 šaukštai aliejaus,
1 svogūnas, 2 skiltelės česnako,
1 saliero lapkotis, 1 morka, 115 g šviežių grybų,
1,5 stiklinės konservuotų arba žalių pomidorų,
83 ml sauso raudonojo vyno,
2 šaukštai džiovintų rozmarinų,
0,25 šaukštelio peletrūnų,druskos, pipirų .

Mėsą supjaustyti kubeliais ir pabarstyti pipirais.Keptuvėje su įkaitintu aliejumi vis apverčiant pakepinti, kol įgaus auksinę spalvą. Tuomet perdėti į lėkštę.Į keptuvę sudėti pjaustytą svogūną, smulkiai pjaustytą česnaką, smulkiai pjaustytą saliero lapkotį ir rupiai sutarkuotą morką. Maišant kepinti 5 minutes.Po to sudėti kepintą mėsą ir pomidorus.Išmaišyti, uždengti ir troškinti 15 minučių.Grybus nuplauti, nusausinti ir perpjauti išilgai kotelių. Sudėti į troškinamą mėsą. Palengva išmaišyti ir pagal skonį pasūdyti.
Tinka su brokoliais ar troškintais aguročiais.


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 19 Sau 2008, 20:06 
Atsijungęs
Virtuozas
Virtuozas

Užsiregistravo: 26 Rgp 2007, 18:57
Pranešimai: 2016
Pliusai: 1
ITALIŠKAS PYRAGAS

500g miltų, 40g mielių
0,5 stiklinės šilto pieno
1 šaukštelis vanilinio cukraus
pusės citrinos sulčių
6 kiaušiniai, 250g sviesto
žiupsnelis druskos
200g vaisių cukrinukų
80g smulkintų migdolų
150g cukraus
200g razinų, sviesto patepimui


Miltus sudėti į dubenį, viduryje padaryti įdubimą. Į dubenį sutrupinti mieles, įdėti 1 šaukštelį cukraus, supilti pieną ir su trupučiu miltų išmaišyti. Palaikyti apie 15 min. šiltoje vietoje.
Likusi cukrų bei prieskonius supilti ant tešlos. Įmušti kiaušinius, sudėti gabalėliais supjaustytą sviestą ir išminkyti tešlą. Palikti pastovėti 30 min.
Sviestu ištepame kepimo formos dugną ir kraštus. Kepti prieštai įkaitintoje orkaitėje 150C temperatūroje apie valandą.


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 19 Sau 2008, 21:09 
Atsijungęs
Virtuozas
Virtuozas
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 25 Rgs 2007, 19:02
Pranešimai: 5234
Miestas: crawley
Pliusai: 127


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 22 Vas 2008, 17:56 
Atsijungęs
GURU
GURU
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31
Pranešimai: 17172
Miestas: Kėdainių raj.
Pliusai: 736
Tikri itališki makaronai – tagliatelle su vištiena ir grietinėlės padažu
http://www.delfi.lt/news/DELFI_for_wome ... d=16049304


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 23 Vas 2008, 11:29 
Atsijungęs
Fanatas
Fanatas
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 10 Vas 2008, 20:33
Pranešimai: 767
Miestas: Vilnius
Pliusai: 79
Pavadinimas labai gražiai skamba. :) Ramune, gal galėtum įdėt receptą, nes man neatidaro to psl., nesuprantu kodėl, gal kompas susteikavo ...


Į viršų
 Aprašymas  
 
Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 129 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2, 3, 4, 5  Kitas

Reklama


Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]


Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias


Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  
Hey.lt - Interneto reitingai, lankomumo statistika, lankytoju; skaitliukai

Oficialus puslapio www.priestalo.lt forumas

Powered by phpBB © 2008

Vertė Vilius Šumskas © 2003, 2005, 2007
phpBB SEO
[ Time : 0.033s | 16 Queries | GZIP : Off ]