radau, per Emule atsisiunčiau tikrai naudingas :-*Ramunė rašė:Yra toks kompiuyerinis žodynas LIRUS. Jei nori, galiu atsiųs. Manau, įmanoma būtų. Arba pabandyk gauti pati. Aš iš mokyklos parsinešiau ir įsirašiau. Eina ir be kompakto.
Prieskoniai
Moderatorius:vitele
- Lilina
- Virtuozas
- Pliusai:101
kažkur jau esu rašius, bet pasikartosiu, kam reikia žodyno online ? http://www.translit.ru/ prašom. Vokiečių, rusų, anglų prancūzų, galima parašyti visą frazę ir ją išvers.
- zuikaite
- Gurmanas
- Pliusai:3
- Susisiekti:
Aha, tai dar reikia zinoti kaip teisingai rasosi ta fraze uzsienio kalbaLilina rašė:kažkur jau esu rašius, bet pasikartosiu, kam reikia žodyno online ? http://www.translit.ru/ prašom. Vokiečių, rusų, anglų prancūzų, galima parašyti visą frazę ir ją išvers.
- Lilina
- Virtuozas
- Pliusai:101
Na taip Ispanu kalbos čia nėrazuikaite rašė:Aha, tai dar reikia zinoti kaip teisingai rasosi ta fraze uzsienio kalbaLilina rašė:kažkur jau esu rašius, bet pasikartosiu, kam reikia žodyno online ? http://www.translit.ru/ prašom. Vokiečių, rusų, anglų prancūzų, galima parašyti visą frazę ir ją išvers.
Bet su žodinu tik žodį sužinai, o čia dar paveiksliukus pasižiūri, dar ką nors įdomaus apie tą augalą ar kitokį tikslą sužinaitutsi rašė:na ir kelias iki tikslo Tau tikrai zodyno reiketu
Man taip žymiai naudingiau paskiau per pamokas mokinius visokiom idomybėm užkemšu, jei pradeda zysti, kad neįdomi pamoka
- Ramunė
- GURU
- Pliusai:736
- Susisiekti:
Bazilikai ne tik suteikia patiekalams pikantiško skonio, bet turi ir gydomųjų savybių. Mokslininkų ištirta, kad šie prieskoniai teigiamai veikia kaulų čiulpus, kraują, nervų, kvėpavimo bei virškinimo sistemas. Senovės Indijoje bazilikai laikyti viena švenčiausių žolių, valančių čakras ir gerinančių gyvybinės energijos tekėjimą. Teigiama, jog šie prieskoniai pripildo meilės ir ištikimybės energijos bei suteikia dieviškąją apsaugą, valo aurą ir stiprina imuninę sistemą.
Anot mokslininkų, sergant peršalimo ligomis, bazilikai mažina temperatūrą ir skatina prakaitavimą. Taip pat padeda sloguojant ar sergant bronchitu - šalina ir skystina gleives.
Anot mokslininkų, sergant peršalimo ligomis, bazilikai mažina temperatūrą ir skatina prakaitavimą. Taip pat padeda sloguojant ar sergant bronchitu - šalina ir skystina gleives.
- karkvabalis
- Naujokas
Noriu padaryti spageti su pievagrybiais. Kas tinka grybams radau visa sarasa . Makaronus seip visa laika su makaronu prieskoniu misiniu ir darau, tiesiog idomu suzinoti kas pavieniuj tinka.tutsi rašė:seip tinka prieskoniai makaronams,arba spageciams jie taip ir vadinasi.O jeigu gamini kazkoki patiekala su makaronais,tai reikia atsizvelgti,koki patiekala ir su kuo gaminsi Jei pasakytum ka ruosiesi gaminti,butu paprasciau patarti
- karkvabalis
- Naujokas
O as kazkur skaiciau apie grybus,ju ruosimair radau,kad grybas pats savaime yra savitu kvapu rinkinys,ir prieskoniais tik uzmusi jo esme.todel gaminant patiekalus su grybais ,reikia atsiminti,kad prieskoniais gali pagadinti.Taciau cia labai daug fantazijos darzoviniams priedams-svogunams,morkoms,salierams ,cukinijoms ir tt.Cia taip as isidemejau.