Gal žinote patarimų, kurie gali padėti kitiems gaminant maistą?
Moderatorius: vitele
-
saule
- Dalyvis
- Pranešimai: 137
- Užsiregistravo: 03 Spa 2007, 09:17
- Pliusai: 0
- Miestas: vilnius
Standartinė
saule » 13 Spa 2007, 23:07
sveikos, neseniai uzmaciau tutsi keptus vaflius skyrelyje "kas kaip gaminama".ir labai uzsinorejau juos pagaminti.tik dar noreciau i vidu ipurksti kremo.gal atsimenat anksciau budavo vafliai su tokiu baltu,tirstu,tistanciu kremu?gal man kas pades ?gal zinot kaip gaminamas tas kremas?is anksto aciu.
-
saule
- Dalyvis
- Pranešimai: 137
- Užsiregistravo: 03 Spa 2007, 09:17
- Pliusai: 0
- Miestas: vilnius
Standartinė
saule » 14 Spa 2007, 10:41
gal kas galit padet?
-
saule
- Dalyvis
- Pranešimai: 137
- Užsiregistravo: 03 Spa 2007, 09:17
- Pliusai: 0
- Miestas: vilnius
Standartinė
saule » 14 Spa 2007, 13:04
ar tikrai niekas nezinote?
-
Forelle
- Virtuozas
- Pranešimai: 11071
- Užsiregistravo: 28 Geg 2007, 08:46
- Pliusai: 689
- Miestas: Kaunas
-
Susisiekti:
Standartinė
Forelle » 14 Spa 2007, 13:55
Žinau aš tą kremą, bet man jis nepatikdavo, tai receptu ir nesidomėjau. Turiu tik tokį, bet irgi nebandytas:
100 g sviesto;
2 š. miltų;
0,5 st.cukraus;
1,5-2 st. pieno.
Kremui keptuvėje ištirpiname sviestą ir sumaišome su miltais. nenukeldami nuo ugnies įmaišome cukrų ir po truputį pieną. Nukėlus nuo ugnies galima įmaišyti midaus ar pan. gėrimo. Atvėsinti.
-
saule
- Dalyvis
- Pranešimai: 137
- Užsiregistravo: 03 Spa 2007, 09:17
- Pliusai: 0
- Miestas: vilnius
Standartinė
saule » 14 Spa 2007, 14:24
o cia kartais ne napoleono kremas?as kiek pemenu,tai tas vafliuose turi but baltas baltutelis,standus.na skonis panasiai kaip ant tortu buna baltas toks kremas.tik jis( ant tortu) buna daznai pakietejes.nu matau,kad as cia gal truputeli per daug sudetingai noriu.net nezinau
-
Forelle
- Virtuozas
- Pranešimai: 11071
- Užsiregistravo: 28 Geg 2007, 08:46
- Pliusai: 689
- Miestas: Kaunas
-
Susisiekti:
Standartinė
Forelle » 14 Spa 2007, 14:29
Tikrai nežinau, nes nesu tų kremų megėja. Bet kiek pamenu į Napoleono kremą įeina kiaušiniai. Aš tik šitą turiu nusirašius, nes be kiaušinių
-
saule
- Dalyvis
- Pranešimai: 137
- Užsiregistravo: 03 Spa 2007, 09:17
- Pliusai: 0
- Miestas: vilnius
Standartinė
saule » 14 Spa 2007, 21:05
aciu labai.pasiziuresiu.jei rasiu ka,tai ryt padarysiu ir parodysiu
-
Guci
- Virtuozas
- Pranešimai: 3479
- Užsiregistravo: 02 Rgp 2007, 10:30
- Pliusai: 272
Standartinė
Guci » 15 Spa 2007, 10:34
Zinau apie koki krema kalbi, tik recepto neturiu
O jei paprasciausiai baltymus isplakus ir su cukrum sumaisius? Gal kazkas panasaus gautusi?
-
saule
- Dalyvis
- Pranešimai: 137
- Užsiregistravo: 03 Spa 2007, 09:17
- Pliusai: 0
- Miestas: vilnius
Standartinė
saule » 15 Spa 2007, 11:41
Guci rašė:Zinau apie koki krema kalbi, tik recepto neturiu
O jei paprasciausiai baltymus isplakus ir su cukrum sumaisius? Gal kazkas panasaus gautusi?
net nezinau.kad man atrodo,ten daugiau ingridientu yra....panasus kremas ekleruose bunabet sis tasesnis ir saldesnis,puresnis.
-
pyp
- Virtuozas
- Pranešimai: 4445
- Užsiregistravo: 14 Rgp 2007, 15:41
- Pliusai: 25
- Miestas: Kaunas
-
Susisiekti:
Standartinė
pyp » 15 Spa 2007, 12:00
man panasu, kad ten sviestinis kremas budavo (napoleoninis kaip sako)
-
saule
- Dalyvis
- Pranešimai: 137
- Užsiregistravo: 03 Spa 2007, 09:17
- Pliusai: 0
- Miestas: vilnius
Standartinė
saule » 15 Spa 2007, 12:15
na gal skirtingose vietose skirtingai daro,bet pas mumis kaimyne darydavo su tuo baltu kremu.
-
pyp
- Virtuozas
- Pranešimai: 4445
- Užsiregistravo: 14 Rgp 2007, 15:41
- Pliusai: 25
- Miestas: Kaunas
-
Susisiekti:
Standartinė
pyp » 15 Spa 2007, 12:34
tai gal ten koks grietineles kremas
-
Tutsi
- Site Admin
- Pranešimai: 35795
- Užsiregistravo: 03 Vas 2007, 12:54
- Pliusai: 794
- Miestas: Aukštaitijoje
Standartinė
Tutsi » 15 Spa 2007, 12:45
ten yra baltyminis kremas,tik jo gamyba ilga,nes verdasi ant garu,jei rasiu recepta tai idesiu
-
saule
- Dalyvis
- Pranešimai: 137
- Užsiregistravo: 03 Spa 2007, 09:17
- Pliusai: 0
- Miestas: vilnius
Standartinė
saule » 15 Spa 2007, 12:48
aha,man irgi atrodo,kad baltyminis,bet nebuvau del to tikra.tutsi,jei rasi ir parasysi recepta,tai liksiu tau skolinga
-
Tutsi
- Site Admin
- Pranešimai: 35795
- Užsiregistravo: 03 Vas 2007, 12:54
- Pliusai: 794
- Miestas: Aukštaitijoje
Standartinė
Tutsi » 15 Spa 2007, 13:38
o tu butinai sendien nori,ar nera taip skubu,nes labai uzsivertusi pomidoru vakavimu
-
saule
- Dalyvis
- Pranešimai: 137
- Užsiregistravo: 03 Spa 2007, 09:17
- Pliusai: 0
- Miestas: vilnius
Standartinė
saule » 15 Spa 2007, 14:21
nebutinai.cia jau kai galesi-tada.nenoriu taves trukdyt.labai lauksiu.
-
Tutsi
- Site Admin
- Pranešimai: 35795
- Užsiregistravo: 03 Vas 2007, 12:54
- Pliusai: 794
- Miestas: Aukštaitijoje
Standartinė
Tutsi » 15 Spa 2007, 14:38
gal vakarop,kai pabaigsiu su pomidorais,paieskosiu
Mazylis dabar laksto,negauna prieskoniu nupirkti
Dasigyvenom,tokio Š... ir nera
-
saule
- Dalyvis
- Pranešimai: 137
- Užsiregistravo: 03 Spa 2007, 09:17
- Pliusai: 0
- Miestas: vilnius
Standartinė
saule » 15 Spa 2007, 14:42
ok,neskubek.man nedega
-
Tutsi
- Site Admin
- Pranešimai: 35795
- Užsiregistravo: 03 Vas 2007, 12:54
- Pliusai: 794
- Miestas: Aukštaitijoje
Standartinė
Tutsi » 26 Vas 2008, 14:21
as neradau,o daugiau turbut niekas nezino
-
Kristinuska
- Gurmanas
- Pranešimai: 1525
- Užsiregistravo: 16 Rgp 2007, 16:51
- Pliusai: 7
- Miestas: Kaunas
Standartinė
Kristinuska » 26 Vas 2008, 14:33
as tai is tikro net nezinau jokio, o gal ten tik suplakta grietine su vanile ir citrinos sultim? bet cia labiau tortinis variantas
-
Tutsi
- Site Admin
- Pranešimai: 35795
- Užsiregistravo: 03 Vas 2007, 12:54
- Pliusai: 794
- Miestas: Aukštaitijoje
Standartinė
Tutsi » 26 Vas 2008, 14:38
tikrai ne,nes tada vafliai sudregsta
-
Songe3
- Dalyvis
- Pranešimai: 144
- Užsiregistravo: 01 Lie 2008, 00:37
- Pliusai: 0
- Miestas: Vilnius.
-
Susisiekti:
Standartinė
Songe3 » 02 Lie 2008, 16:02
Reikia pasidaryti padažą,
-
daida
- Virtuozas
- Pranešimai: 3484
- Užsiregistravo: 30 Rgp 2006, 12:47
- Pliusai: 51
- Miestas: Vilnius
Standartinė
daida » 22 Rgp 2008, 14:59
Savaitgali dariau labai paprastą kremą vafliams, tik likę keli vafliai kitą dieną sudrėko
Betvalgyt iškarta tai labai skanu
400 ml grietinėlės ir 1 indelis rududu. išpradžiu plaki grietinėlę ir kol dar ji gerai neišsiplakė sudedi plakant rududu.
-
Tutsi
- Site Admin
- Pranešimai: 35795
- Užsiregistravo: 03 Vas 2007, 12:54
- Pliusai: 794
- Miestas: Aukštaitijoje
Standartinė
Tutsi » 22 Rgp 2008, 16:15
va tas,kad sudregsta mane labiausiai ir nervina
-
Forelle
- Virtuozas
- Pranešimai: 11071
- Užsiregistravo: 28 Geg 2007, 08:46
- Pliusai: 689
- Miestas: Kaunas
-
Susisiekti:
Standartinė
Forelle » 22 Rgp 2008, 17:26
Reikia tada pildyti tik prieš tiekiant. Nes man irgi nepatinka, kai sudrėgsta, mėgstu traškius vafliukus