vietoj aliejaus uždedi ant blėko ir kepi jame...dar kad patiekalo paviršius staigiai neišdžiūtu orkaitėje, tai kuriam laikui uždengi kepimo popieriumi, paskui patrauki.
Čia kažkur forume dar yra patarimas, kad tokiam popieriuje sūrį gerai suvinioti, nešdžiūsta ir neapipelyja Ir kepant jame žymiai lengviau blėkas išplaunamas Išmeti tai kas prikepo su popieriumi ir ramu
Užsiregistravo: 21 Lap 2006, 00:40 Pranešimai: 1090 Miestas: Barselona Pliusai: 3
Kepimo popierus labai gerai, kai nori iskepti kokias figuras. Nusipaisai ant to popieriaus, geriau is kitos puses, nei desi maista. Taip galima namukus is sausainiu daryti, labai liux atrodo ir nera taip sunku
Kai šokolado raštais puošiu sausainius, tai kvadratėlį kepimo popieriaus susuku į tutelę, pripildau ją ištirpinto šokolado, užsuku viršų, smaigalyje padarau skylutę ir piešiu ant sausainių ar pyragų
Ne vien gaidelių sausainių dėžutėse taip pat būna to popieriaus, tik, aišku, ne visose O gaidelio popierėlių daug lieka po tinginio kepimo, taigi agituoju dažniau daryti tinginį, tada ir popieriaus turėsite
Ne į temą, bet parašysiu, nes labai tinka:
Kalbasi du vaikai -
- Gerai, kad mūsų tėvai geria, tai parsiduodam butelius tuščius ir turim už ką duonos nusipirkt... Taip ir su tais sausainiais. Tinginį suvalgot, tai popieriukai lieka kitieks kepiniams O iš tikrųjų PUIKI MINTIS
Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31 Pranešimai: 16665 Miestas: Kėdainių raj. Pliusai: 684
Kiek supratau, Tavi viską slepia tai į rankovę, tai po popieriumi. Gal kad neprisitaškytų O aš atvirkščiai, mėgstu, akd maistas būtų apkepęs gerai, o ne išviręs
Kiek supratau, Tavi viską slepia tai į rankovę, tai po popieriumi. Gal kad neprisitaškytų O aš atvirkščiai, mėgstu, akd maistas būtų apkepęs gerai, o ne išviręs
ir as labai megstu,kai apskrude....net klaviatura aptaskiau
Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31 Pranešimai: 16665 Miestas: Kėdainių raj. Pliusai: 684
Parduotuvėse yra keletas rūšių kepimo popieriaus. Aš pasiėmiau pirmą pasitaikiusį, atrodo, pataikiau. O ar būhna netinkamo naudoti? Jei taip, tai koks jis
Parduotuvėse yra keletas rūšių kepimo popieriaus. Aš pasiėmiau pirmą pasitaikiusį, atrodo, pataikiau. O ar būhna netinkamo naudoti? Jei taip, tai koks jis
Būna ir netinkamų, draugė kažkokį pigų lenkišką nusipirko, tai dar sakė nuo karščio raitosi ir prikepa prie jo. O aš vieną ir tą patį visada perku, tai kitų net nežinau
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias
Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite prikabinti failų šiame forume