tikrai daug kas tikriausiai turite elektrines virykles, su elektrinėm orkaitėm... Man rytoj labai reikia iškepti patį skaniausią pasaulyje strudelį su obuoliais. Taigi, kiek turėčiau pasukti tą jungliklio rankenėlę, kad būtų tinkama temperatūra ir kiek laiko kepti?
mane domina ne tik, kiek laipsnių, man įdomiau, kaip juos nustatyti elektrinėje orkaitėje - skalė nusitrynusi, o aš niekada neturėjusi tokios orkaitės ir žalio supratimo apskritai neturiu, koios temperatūros yra įmanomos. Tutsi, gal turi elektrinę? Kokios ten tos padalos?
na taip, pas mane elektrine Paprastai pas mane vienoje puseje pasisuka temperatura, kitoje programa kas turi kaisti. O dazniausiai maksimali temperatura atsukus rankenele iki galo, gali buti iki 250 laipsniu. O gal nors pavadinimas yra, nenusitrines
pas mane, kiek pamenu, tik viena orkaitės rankenėlė - tikriausia tiesiog reiskia skirtingas temperaturas... Ir berods, yra keturi lygiai. Taigi, norint ikaitnit iki 180, man reiktu priespaskutinio (trecio) ar antro?..
As dabar dar sename kambary esu, tad negaliu paziureti... Bet siaip tai simboliu beveik nesimato, o buve gyventojai instrukcija issiveze
Tutsi, dekui Pasirodo, ir pas mane dvi rankeneles. Kadangi pasakei, kad maksimali - 250 laipsnių, atsukau iš akies kiek mažiau, o režimą nustačiau mokslinio bakstelėjimo metodu - kaitinimas iš viršaus ir ventiliatorius. Pyragiukas iškepė ne toks paskrudęs, kaip tikėjausi (gal sviesto per mažai užtepiau), bet šiaip tai nepriekaištingo iškeptumo lygio
O gal galetum nupasakoti, kuri funkcija po kurios isdestytos ant tos programu rankeneles? Galbut, pas mane panasiai yra - zinoma, patyrinesiu pati, bet labai pagelbetum, jeigu tas funkcijas tiesiog isvardintum - jos turetu buti panasios....
pas mane: 1. apsvietimas su ventiliatoriumi; 2. atitirinimas; 3. virsus ir apacia; 4. virsus ir apacia su ventiliatoriumi; 5. grilis; 6. virsus su ventiliatoriumi.
Pas mus el.orkaitė, tai supratau tokį dalyką, kad visada reikia daugiau nustatyti laipsnių, nes tarkim dujinės jos tokios galingesnės. Va, jeigu kepu sausainius ar keksiukus, kurie šiaip jau turėtų gan greitai iškepti, tai visada daug lėčiau iškepa, nebent didesnę temperatūrą nustatau.
Tutsi, ačiū, panašu, kad pas mane panašiai, kadangi įjungus pirmą įsijungia tik apšvietimas, o paskutinė buvo viršus su ventiliatoriumi.
O kokie režimai kuriam kepiniui yra geriausi? Man pats universaliausias trodo "virsus ir apacia su ventiliatoriumi", bet juk kitos funkcijos kazkam reikalingos... ?
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias
Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite prikabinti failų šiame forume