DUK - Ieškoti - Registruotis - Prisijungti


Dabar yra 24 Bal 2018, 21:12    

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]




Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 146 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2, 3, 4, 5  Kitas
Autorius Žinutė
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 23 Sau 2007, 01:22 
Atsijungęs
Virtuozas
Virtuozas
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 30 Rgp 2006, 12:47
Pranešimai: 3469
Miestas: Vilnius
Pliusai: 51
Keptai paukštienai:
mairūnai,
juodieji pipirai,
paprika,
aitrieji pipirai,
kario prieskoniai,
šalavijai,
peletrūnas,
čiobreliai,
dašiai,
rozmarinas,
kmynai,
cinamonas,
imbieras.

Antienai:
mairūnai,
juodieji pipirai,
šalavijai,
kraujažolė,
cinamonas,
čiobreliai,
kario prieskoniai,
rozmarinas,
dašiai,
peletrūnas.

Kalakutienai:
mairūnai,
šalavijai,
peletrūnas,
rozmarinas,
čiobreliai,
juodieji pipirai.

Vištienai:
mairūnai,
kario prieskoniai,
rozmarinas,
čiobreliai,
imbieras,
juodieji pipirai,
kmynai,
cinamonas.


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 23 Sau 2007, 01:24 
Atsijungęs
Virtuozas
Virtuozas
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 30 Rgp 2006, 12:47
Pranešimai: 3469
Miestas: Vilnius
Pliusai: 51
Ryt, kai turėsiu laiko įdėsiu dar :)
rekomenduojami prieskoniai vištų kepenėlėms:
šalavijai,
svogūnai,
juodieji pipirai,
rozmarinas.


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 23 Sau 2007, 12:26 
Atsijungęs
Virtuozas
Virtuozas
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 12 Rgs 2006, 11:05
Pranešimai: 8898
Miestas: Kaunas/Mažeikiai
Pliusai: 101
Tokia info reikia atskyrai issaugot ir tureti kaip atmintine begaminant maistą :roll:


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 23 Sau 2007, 15:00 
Atsijungęs
Virtuozas
Virtuozas
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 30 Rgp 2006, 12:47
Pranešimai: 3469
Miestas: Vilnius
Pliusai: 51
Lilina rašė:
Tokia info reikia atskyrai issaugot ir tureti kaip atmintine begaminant maistą :roll:

Taigi kei reikės užeisi į forumą ir perskaitysi, dar ir su mumis pabendrausi :roll: (tada visa šeima liks be pietų :lol: )


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 24 Sau 2007, 01:27 
Atsijungęs
Virtuozas
Virtuozas
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 30 Rgp 2006, 12:47
Pranešimai: 3469
Miestas: Vilnius
Pliusai: 51
Žuvies patiekalus rekomendojama skaninti šiais prieskoniais:
petražolės,
juodieji pipirai,
mairūnai,
muskato riešutas,
kario prieskoniai,
krapai,
peletrūnas,
čiobreliai,
svogūnai,
česnakas,
paprika,
aitrieji pipirai,
kvepiantys pipirai,
rozmarinas,
kmynai,
garstyčios,
pastarnokas,
lauro lapeliai,
pipirmėtė.

Keptai žuviai:
bazilikas,
juodieji pipirai,
česnakas,
čiobreliai,
ožiažolė,
agurklė,
pankoliai,
muskato riešutas,
petražolės,
paprika,
melisa,
kario prieskoniai,
migdolai,
pipirnės,
kardamonas,
kalendra.

Troškinta arba virta žuvis:
svogūnas,
česnakas,
krapai,
muskato riešutas,
lauro lapai,
petražolės,
bazilikas,
čiobreliai,
kvapieji pipirai,
pankoliai,
rozmarinas,
melisa,
ožiažolė,
kario prieskoniai.


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 24 Sau 2007, 15:17 
Atsijungęs
Virtuozas
Virtuozas
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 30 Rgp 2006, 12:47
Pranešimai: 3469
Miestas: Vilnius
Pliusai: 51
Laukinienos patiekalus patariama gardinti tokiais prieskoniais:
bazilikas,
čiobreliai,
svogūnai,
česnakas,
juodieji pipirai,
aitrieji pipirai,
kalendra,
lauro lapeliai,
gvazdikėliai,
kraujažolė,
paprika,
petražolės,
mairūnai,
muskato riešutas,
kmynai,
rozmarinas,
kadagio uogos,
peletrūnas,
šalavijai,
kario prieskoniai.


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 24 Sau 2007, 15:43 
Atsijungęs
Virtuozas
Virtuozas
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 30 Rgp 2006, 12:47
Pranešimai: 3469
Miestas: Vilnius
Pliusai: 51
Į avienos patiekalus dedamos žolelės:
bazilikas,
paprastasis kietis,
imbieras,
kaparėliai,
kardamonas,
česnakas,
kmynai,
levanda,
gelsvė,
lauro lapeliai,
gvazdikėliai,
aitrieji pipirai,
paprika,
kvapieji pipirai,
rozmarinas,
šafranas,
kadagio uogos,
peletrūnas,
pipirmėtė,
melisa,
mairūnas,
ajeras.


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 25 Sau 2007, 01:23 
Atsijungęs
Patyręs dalyvis
Patyręs dalyvis
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 30 Rgp 2006, 13:55
Pranešimai: 254
Labai ačiū už info :aciu1:
Labi mėgstam aviena, bet į ją dedam tik svogūnus, mairūnus ir pipirus. Reikės pabandyti ir su kitokiais prieskoniais pagaminti 8)

_________________
Kiekvienas yra nelaimingas tiek, kiek tiki toks esąs.
Seneka


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 26 Sau 2007, 15:13 
Atsijungęs
Virtuozas
Virtuozas
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 30 Rgp 2006, 12:47
Pranešimai: 3469
Miestas: Vilnius
Pliusai: 51
Prieskoniai, naudojami ryžių patiekalams gardinti:
kario prieskoniai,
peletrūnas,
imbieras,
kardamonas,
česnakas,
gelsvė,
builis,
mairūnas,
muskato riešutas,
aitrieji pipirai,
petražolės,
šafranas,
portulaka,
raudonėlis,
migdolai,
kalendra,
raugerškis.


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 26 Sau 2007, 15:24 
Atsijungęs
Virtuozas
Virtuozas
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 30 Rgp 2006, 12:47
Pranešimai: 3469
Miestas: Vilnius
Pliusai: 51
Kiaulienos patiekalams:
česnakas,
svogūnas,
mairūnai,
juodieji pipirai,
bazilikai,
šalavijai,
gelsvė,
paprika,
aitrieji pipirai,
lauro lapai,
rozmarinai,
čiobreliai,
kmynai,
muskato riešutas,
kadacio uogos,
kardamonas,
kalendra,
melisa,
ajerai,
juozažolės,
paprastasis kietis.


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 26 Sau 2007, 15:29 
Atsijungęs
Virtuozas
Virtuozas
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 30 Rgp 2006, 12:47
Pranešimai: 3469
Miestas: Vilnius
Pliusai: 51
Subproduktams gardinti:
krapai,
peletrūnas,
lauro lapai,
mairūnas,
muskato riešutas,
gvazdikėliai,
petražolės,
juodieji pipirai,
kvapieji pipirai,
svogūnai,
svogūnų laiškai,
česnakas,
kadagio uogos,
citrinų sultys.


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 26 Sau 2007, 15:32 
Atsijungęs
Virtuozas
Virtuozas
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 12 Rgs 2006, 11:05
Pranešimai: 8898
Miestas: Kaunas/Mažeikiai
Pliusai: 101
Biški užsimiršau :oops: kas yra subproduktai?


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 26 Sau 2007, 15:34 
Atsijungęs
Virtuozas
Virtuozas
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 30 Rgp 2006, 12:47
Pranešimai: 3469
Miestas: Vilnius
Pliusai: 51
Patiekalams iš bulvių:
svogūnas,
builis,
salieras,
juodieji pipirai,
petražolės,
mairūnai,
kmynai,
bazilikai,
čiobreliai,
krapai,
lauro lapai,
ajerai.


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 26 Sau 2007, 15:36 
Atsijungęs
Virtuozas
Virtuozas
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 30 Rgp 2006, 12:47
Pranešimai: 3469
Miestas: Vilnius
Pliusai: 51
Lilina rašė:
Biški užsimiršau :oops: kas yra subproduktai?

Tai yra - liežuvis, kepenys, smegenys, inkstai, širdelės, skrandukai, kakliukai, galvos, kojos.


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 26 Sau 2007, 15:38 
Atsijungęs
Virtuozas
Virtuozas
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 12 Rgs 2006, 11:05
Pranešimai: 8898
Miestas: Kaunas/Mažeikiai
Pliusai: 101
aga, tai pasirodo ir nežinojau :P


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 26 Sau 2007, 21:45 
Atsijungęs
Patyręs dalyvis
Patyręs dalyvis
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 08 Lap 2006, 18:40
Pranešimai: 205
Miestas: Trakai
Pliusai: 2
tiek daug informacijos visko neatsiminti kaip tu daida viską atsimeni?


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 28 Sau 2007, 23:18 
Atsijungęs
Virtuozas
Virtuozas
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 30 Rgp 2006, 12:47
Pranešimai: 3469
Miestas: Vilnius
Pliusai: 51
zita rašė:
tiek daug informacijos visko neatsiminti kaip tu daida viską atsimeni?

Na nevisai viską aš prisimenu :oops: , bet toks jau mano darbas Paveikslėlis


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 29 Sau 2007, 15:08 
Atsijungęs
Virtuozas
Virtuozas
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 30 Rgp 2006, 12:47
Pranešimai: 3469
Miestas: Vilnius
Pliusai: 51
Rekomenduojami prieskoniai grybų patiekalams gardinti:
svogūnai,
česnakai,
svogūnų laiškai,
juodieji pipirai,
paprika,
aitrieji pipirai,
peletrūnas,
mairūnas,
paprastasis kietis,
rozmarinas,
kmynai,
muskato riešutas,
bazilikas,
čiobreliai,
kario prieskoniai,
petražolės.


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 29 Sau 2007, 15:14 
Atsijungęs
Virtuozas
Virtuozas
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 30 Rgp 2006, 12:47
Pranešimai: 3469
Miestas: Vilnius
Pliusai: 51
Pupelių sriubą rekomenduojama skaniniti:
svogūnais,
česnakais,
juodaisiais pipirais,
kmynais,
mairūnais,
muskato riešutu,
baziliku,
builiu,
paprika,
kalendra,
juozažole,
dašiu.


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 29 Sau 2007, 15:17 
Atsijungęs
Virtuozas
Virtuozas
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 12 Rgs 2006, 11:05
Pranešimai: 8898
Miestas: Kaunas/Mažeikiai
Pliusai: 101
Dėl pupelių sriubos darau viską teisingai ;) :luks:


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 06 Vas 2007, 02:45 
Atsijungęs
Dalyvis
Dalyvis

Užsiregistravo: 02 Vas 2007, 22:51
Pranešimai: 102
Pagaliau aptikau -savarankiškai :) -mane itin dominantį prieskonių skyrelį.Dar ne viska l. atidžiai perskaičiau, bet įterpiu ir savo praktiškų pastebėjimų:
Prie virtos/troškintos jautienos PUIKIAI tinka čiobrelio šviežia žaluma.

Kiauliena kepta bus fantastiška, jei ir ją ištrinsit mėtomis(bet nelabai gausiai).Marinuojant vasarą šašlykus, pamėgikit įtrint mėsą paprastos lietuviškos VARNALĖŠOS :wink: neperaugusiais lapeliukais :idea:

Bazilikas tinka praktiškai bet kuriai mėsai ar žuviai 'kilnesniai", išskyrus lašišą, kuri skaniausia, kai prieskonių nepadauginama , mat tada visai be reikalo permušamas natūralus žuvies aromatas.

Balzamico actas man puikiai pasiteisina ir kepsnių MARINAVIMUI -raudonasis -kiaulienai, pvz., o baltasis -švelnesniai paukštienos mėsytei.

Bet, kaip ir bet kur, prieskoniai -tai labai individualu, pvz, aš kalendros absoliučiai netoleruoju.


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 06 Vas 2007, 10:32 
Atsijungęs
GURU
GURU
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31
Pranešimai: 17172
Miestas: Kėdainių raj.
Pliusai: 736
simka rašė:
Bet, kaip ir bet kur, prieskoniai -tai labai individualu, pvz, aš kalendros absoliučiai netoleruoju.


Beabejo, kad skonis yra individualus kiekvieno žmogaus reikalas. Aš neperseniausiai pabandžiau kalendrą, ir dabar naudoju ir esu labai patenkinta. O bazilikas man - kaip ir druskytė : visur tinka :twisted:


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 06 Vas 2007, 14:44 
Atsijungęs
Gurmanas
Gurmanas
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 19 Spa 2006, 13:45
Pranešimai: 1706
Miestas: Kaunas
Pliusai: 5
Man labiausiai kalendra tinka sūdant-marinuojant-paruošiant silkę. Kiti to kvapo negali pakęsti, o man - skanu :luks:


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 06 Vas 2007, 15:23 
Atsijungęs
Virtuozas
Virtuozas
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 30 Rgp 2006, 12:47
Pranešimai: 3469
Miestas: Vilnius
Pliusai: 51
O man patinka su kalendra marinuoti šašlykai :hubba:


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 06 Vas 2007, 16:52 
Atsijungęs
Site Admin
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 30 Rgp 2006, 13:18
Pranešimai: 1174
Miestas: Vilnius
daida rašė:
O man patinka su kalendra marinuoti šašlykai :hubba:

Ir su gelsve marinavom :wink:
O čia ne tas pats :?: :oops:

_________________
Firminiai skyreliai laukia firminių naujienų!
Kolkas NEMOKAMAI !


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 06 Vas 2007, 16:54 
Atsijungęs
Virtuozas
Virtuozas
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 12 Rgs 2006, 11:05
Pranešimai: 8898
Miestas: Kaunas/Mažeikiai
Pliusai: 101
Smagu, kad sutuoktiniai forume aiškinasi ką jie valgė , o ne tarpusavyje :lol:


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 06 Vas 2007, 16:59 
Atsijungęs
Site Admin
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 30 Rgp 2006, 13:18
Pranešimai: 1174
Miestas: Vilnius
Lilina rašė:
Smagu, kad sutuoktiniai forume aiškinasi ką jie valgė , o ne tarpusavyje :lol:

O ką ten aiškintis :lol:
Suvalgei, apsilaižei ir pamiršai :lol:
O čia kaip kokiam sisibūrime - prisimeni ką nors ir pasakai...

_________________
Firminiai skyreliai laukia firminių naujienų!
Kolkas NEMOKAMAI !


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 07 Vas 2007, 00:55 
Atsijungęs
Virtuozas
Virtuozas
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 30 Rgp 2006, 12:47
Pranešimai: 3469
Miestas: Vilnius
Pliusai: 51
Lilina rašė:
Smagu, kad sutuoktiniai forume aiškinasi ką jie valgė , o ne tarpusavyje :lol:

Kad namuose tokiom temom nėra kada kalbėti :lol:


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 07 Vas 2007, 23:18 
Atsijungęs
Dalyvis
Dalyvis

Užsiregistravo: 02 Vas 2007, 22:51
Pranešimai: 102
Andron rašė:
daida rašė:
quote]
Ir su gelsve marinavom :wink:
O čia ne tas pats :?: :oops:


Gink dieve :roll: :!: :!: :!:
Gelsvė -tai tokia senoviška saliero "pusseserė", jungianti savyje saliero ir...grybų kvapą, PUIKUS afrodiziakas be kitko :wink: Net iš išvaizdos į salierą panaši -tik lapai stambesni, lapkočiai -storesni, be to yra daugiametė.
TAČIAU TIKRAI NE KALENDRA :wink:


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 09 Kov 2007, 17:59 
Atsijungęs
Virtuozas
Virtuozas
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 12 Rgs 2006, 11:05
Pranešimai: 8898
Miestas: Kaunas/Mažeikiai
Pliusai: 101
Radau DElfyje straipsnį apie prieskonius

Prieskoniai: kam ir kokie labiausiai tinka



Šiame straipsnyje nerasite receptų – tiktai prieskonių sąrašą, kurie tinkami atskiriems patiekalams gardinti. Žinoma, nereikia berti jų visų, tačiau susipažinę su visais tam tikram patiekalui tinkančiais prieskoniais, lengviau išsirinkti jums patinkančius ir tinkančius, rašo womanspassion.com.

Mėsos sriuba:

svogūnas, česnakas, petražolė, morka, kaliaropė, krokas, kurkuma, porai, džiovinti grybai, karis, juodieji pipirai, laurų lapai, gelsvė, pastarnokas, kmynai, muskatas, šviežia paprika, čili pipirai, aitrioji paprika, bazilikas, dašis, rozmarinas, paprastoji agurklė, kardamonas.

Daržovių sriuba:

česnakas, pipirmėtė, morka, petražolė, salieras, gelsvė, šviežios aromatingos daržovės, juodieji pipirai, bazilikas, dašis, sage, mairūnas, karis, ožiažolė, džiovinti grybai, paprastoji agurklė, kraujažolė, pastarnokas, portulaka, rozmarinas.

Grybų sriuba:

Šviežių ir džiovintų grybų mišinys, svogūnas, česnakas, saldi raudona paprika ir aštrūs pipirai, aitrioji paprika, juodieji pipirai, kmynai, bazilikas, rozmarinas, peletrūnas, petražolė, česnako laiškai, salieras, gelsvė.

Bulvių sriuba:


svogūnas, česnakas, juodieji pipirai, mairūnas, kmynai, bazilikas, petražolė su kotu, muskatas, saldžios raudonos paprikos, ožiažolė, laurų lapai, kraujažolė, pastarnokas, juozažolė.

Žirnelių sriuba:

česnakas, svogūnas, juodieji pipirai, gvazdikėliai, kmynai, muskatas, kalendra, dašis.

Žuvies sriuba:


svogūnas, česnakas, juodieji pipirai, saldi raudona paprika ir aštrūs pipirai, pimentas, rozmarinas, sage, mairūnas, muskatas, karis, krapai, kmynai, aitrioji paprika, levanda, gelsvė, dašis, laurų lapai, ajeras.

Kopūstų sriuba:

česnakas, svogūnas, juodieji pipirai, grybai, saldi raudona paprika ir aštrūs pipirai, aitrioji paprika, mairūnas, gelsvė, laurų lapai, bazilikas, kadagys, rozmarinas.

Bulvių patiekalai:

svogūnas, salieras, juodieji pipirai, petražolė, mairūnas, muskatas, kmynai, bazilikas, dašis, kmynai, krapai, laurų lapai, ajerai.

Keptos bulvės:

svogūnas, juodieji pipirai, kmynai, mairūnas, bazilikas, kmynai, dašis.

Bulvių košė:

svogūnas, juodieji pipirai, muskatas (mace), petražolė, aromatinga šviežia žaluma, petražolė.

Ryžiai:

karis, peletrūnas, imbieras, kardamonas, česnakas, gelsvė, petražolė, muskatas (mace), raudonieji pipirai, petražolė, krokas, portulaka, mairūnas, laukinis mairūnas, kartūs ir saldūs migdolai, kalendra.

Mėsos patiekalai:


svogūnas, česnakas, saldi raudona paprika ir aštrūs pipirai, aitrioji paprika, bazilikas, dašis, sage, kmynai, rozmarinas, karis, laukinis mairūnas, laurų lapai, imbieras, grybai, kadagys.

Troškinta mėsa:

svogūnas, česnakas, juodieji pipirai, saldi raudona paprika ir aštrūs pipirai, bazilikas, dašis, karis, peletrūnas, kadagys, kapariai, gvazdikėliai, rėžiukai.

Guliašas:

svogūnas, česnakas, saldi raudona paprika ir aštrūs pipirai, aitrioji paprika, juodieji pipirai, mairūnas, kmynai, imbieras, mace, gelsvė, kalendra, laurų lapai, rozmarinas, laukinis mairūnas, kraujažolė, sriubos prieskoniai.

Bifšteksas:

dašis, kardamonas, krienai, sage, bazilikas, rozmarinas, rėžiukai.

Kepta aviena:

bazilikas, imbieras, kapariai, kardamonas, česnakas, kmynai, levanda, gelsvė, laurų lapai, gvazdikėliai, saldi raudona paprika ir aštrūs pipirai, pimentas, rozmarinas, krokas, kadagys, peletrūnas, pipirmėtė, pajūrinis gyslotis, mairūnas, saldusis vilkdalgis.

Kepta kiauliena:

česnakas, svogūnas, mairūnas, juodieji pipirai, bazilikas, sage, laukinis mairūnas, saldi raudona paprika ir aštrūs pipirai, laurų lapai, rozmarinas, kmynai, kmynai, dašis, mace, kadagys, kardamonas, kalendra, melisa, saldusis vilkdalgis, izopas.

Antis:

mairūnas, juodieji pipirai, saldi raudona paprika ir aštrūs pipirai, karis, sage, peletrūnas, kmynai, rozmarinas, kmynai, dašis, cinamonas, imbieras.

Žąsis:

mairūnas, sage, peletrūnas, rozmarinas, kmynai, juodieji pipirai, karis, dašis.

Kalakutas:


mairūnas, sage, peletrūnas, rozmarinas, kmynai, juodieji pipirai, karis, dašis.

Viščiukas:

mairūnas, karis, rozmarinas, kmynai, imbieras, cinamonas.

Viščiukų kepenėlės:


svogūnas, truputis juodųjų pipirų, rozmarinas.

Naminės dešrelės:

česnakas, juodieji pipirai, kmynai, saldi raudona paprika ir aštrūs pipirai, mairūnas (ne pačioje dešrelėje), laurų lapai, kmynai, bazilikas.

Mėsa drebučiuose:

pimentas, česnakas, svogūnas, juodieji pipirai, saldi raudona paprika ir aštrūs pipirai, laurų lapai, gvazdikėliai.

Žuvies patiekalai:

petražolė, juodieji pipirai, mairūnas, mace, karis, krapai, dašis, peletrūnas, svogūnas, česnakas, saldi raudona paprika ir aštrūs pipirai, pimentas, rozmarinas, sage, kmynai, baltos garstyčios, kmynai, pastarnokas, laurų lapai, pipirmėtė.

Kepta žuvis:

bazilikas, juodieji pipirai, žalumynų lapai, česnakas, dašis, ožiažolė, paprastoji agurklė, paprastasis pankolis, krapai, kmynai, mace, saldi raudona paprika ir aštrūs pipirai, petražolė, melisa, karis, kartūs ir saldūs migdolai, kardamonas, kalendra, rėžiukai.

Troškinta ir virta žuvis:


svogūnas, česnakas, mace, gvazdikėliai, laurų lapai, petražolė, bazilikas, dašis, paprastasis pankolis, pimentas, rozmarinas, melisa, ožiažolė, karis.


Į viršų
 Aprašymas  
 
Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 146 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2, 3, 4, 5  Kitas

Reklama




Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]


Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias


Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  
Hey.lt - Interneto reitingai, lankomumo statistika, lankytoju; skaitliukai

Oficialus puslapio www.priestalo.lt forumas

Powered by phpBB © 2008

Vertė Vilius Šumskas © 2003, 2005, 2007
phpBB SEO