Nepavyks. Arba kaip sako Karlsonas : "Nieko nebus, brolyti! " Kuo labiau vengsi, tuo dažniau užeisiHazel rašė:Tikriausiai reikės vengti šios temos, nes vos tik į ją užsuku, tuoj kažko saldaus įsinoriu
Saldainiai
Forumo taisyklės
ŠIS SKYRIUS LAUKIA REMĖJO !
ŠIS SKYRIUS LAUKIA REMĖJO !
Visiškai sutinku Ramune, tu tikrai teisi
savaitgalį po internetą daug naršiau, va kokį puslapiuką radau
http://web.dansukker.com/default.aspx?I ... roupID=727
labai gundo ...
savaitgalį po internetą daug naršiau, va kokį puslapiuką radau
http://web.dansukker.com/default.aspx?I ... roupID=727
labai gundo ...
- Ramunė
- GURU
- Pranešimai: 17172
- Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31
- Pliusai: 736
- Miestas: Kėdainių raj.
- Susisiekti:
DŽIOVINTŲ SLYVŲ SALDAINIAI
400 g džiovintų slyvų,
100 g anakardžio riešutų,
20 g žemės riešutų,
šaukštas amareto,
2 šaukštai migdolų drožlių arba skaldytų migdolų,
šaukšto vanilinio cukraus.
Išmirkytas slyvas sumalti. Žemės ir anakardžio tiešutus pakepinti ir susmulkinti, suberti į slyvas ir įberti vanilinį cukrų.. Tada supilti amaretą ir išmaišyti. Iš gautos masės formuoti norimos formos saldainiukus ir apvolioti migdolų drožlėse. Pagaminami per 15 minučių.
400 g džiovintų slyvų,
100 g anakardžio riešutų,
20 g žemės riešutų,
šaukštas amareto,
2 šaukštai migdolų drožlių arba skaldytų migdolų,
šaukšto vanilinio cukraus.
Išmirkytas slyvas sumalti. Žemės ir anakardžio tiešutus pakepinti ir susmulkinti, suberti į slyvas ir įberti vanilinį cukrų.. Tada supilti amaretą ir išmaišyti. Iš gautos masės formuoti norimos formos saldainiukus ir apvolioti migdolų drožlėse. Pagaminami per 15 minučių.
- Prikabinti failai
-
- HPIM0143.jpg (44.06 KiB) Peržiūrėta 8983 karus(ų)
- Ramunė
- GURU
- Pranešimai: 17172
- Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31
- Pliusai: 736
- Miestas: Kėdainių raj.
- Susisiekti:
KOKOSINIAI SALDAINIAI
1 stiklinė pieno,
1 stiklinė grietinėlės,
6 tryniai,
1,5 stiklinės cukraus,
2 stiklinės tarkuoto kokoso minkštimo.
Sumaišyti pieną su cukrumi ir virti, kol sutirštės. Po to puodą nukaisti, suberti tarkuotą kokosą, maišant po truputį supilti plaktus trynius, dar pakaitinti, kol sutirštės ir ataušinti. Iš gautos masės suformuoti norimos formos saldainiukus, apvolioti cukruje ar kokoso drožlėse.
Gaminama 1 val. 15 min.
1 stiklinė pieno,
1 stiklinė grietinėlės,
6 tryniai,
1,5 stiklinės cukraus,
2 stiklinės tarkuoto kokoso minkštimo.
Sumaišyti pieną su cukrumi ir virti, kol sutirštės. Po to puodą nukaisti, suberti tarkuotą kokosą, maišant po truputį supilti plaktus trynius, dar pakaitinti, kol sutirštės ir ataušinti. Iš gautos masės suformuoti norimos formos saldainiukus, apvolioti cukruje ar kokoso drožlėse.
Gaminama 1 val. 15 min.
džiovintų slyvų turiu, žemės riešutų turiu, anakardžio riešutų turiu(nuo studentų maisto paliko), vanilinio turiu, migdolų drožlių yra kažkur AMARETO NETURIU kuo jį galėčiau pakeisti?Ramunė rašė:DŽIOVINTŲ SLYVŲ SALDAINIAI
400 g džiovintų slyvų,
100 g anakardžio riešutų,
20 g žemės riešutų,
šaukštas amareto,
2 šaukštai migdolų drožlių arba skaldytų migdolų,
šaukšto vanilinio cukraus.
Avižinių dribsnių saldainiai
50 g sviesto arba margarino,
100 g cukraus,
150 g avižinių dribsnių,
5 šaukštai grietinėlės ar nesaldinto kondensuoto pieno,
1 arbatinis šaukštelis likerio.
Glajui:
5 šaukštai miltinio cukraus,
kondensuoto pieno,
2 šaukštai kakavos miltelių.
Ištirpinus puode sviestą, suberti cukrų, avižinius dribsnius ir truputį paskrudinti. Tada supilti grietinėlę ir likerį, masę pakaitinti, kol skystis susigers. Išmaišytą masę atšaldyti, iškočioti 2 cm storumo lakštą ir, supjausčius kvadratėliais, aptepti glajumi.
Glajui miltinį cukrų sumaišyti su kakava ir atskiesti kondensuotu pienu.
50 g sviesto arba margarino,
100 g cukraus,
150 g avižinių dribsnių,
5 šaukštai grietinėlės ar nesaldinto kondensuoto pieno,
1 arbatinis šaukštelis likerio.
Glajui:
5 šaukštai miltinio cukraus,
kondensuoto pieno,
2 šaukštai kakavos miltelių.
Ištirpinus puode sviestą, suberti cukrų, avižinius dribsnius ir truputį paskrudinti. Tada supilti grietinėlę ir likerį, masę pakaitinti, kol skystis susigers. Išmaišytą masę atšaldyti, iškočioti 2 cm storumo lakštą ir, supjausčius kvadratėliais, aptepti glajumi.
Glajui miltinį cukrų sumaišyti su kakava ir atskiesti kondensuotu pienu.
- zuikaite
- Gurmanas
- Pranešimai: 1090
- Užsiregistravo: 21 Lap 2006, 00:40
- Pliusai: 3
- Miestas: Barselona
- Susisiekti:
As siulycia degtine, tai pats niautraliausias aloholis savo skoniu (mano manymu)Hazel rašė:namuose šiuo metu turiu šampano, degtinės, brendžio ir braškių likerio... Gal brendį bandyti? nes braškių likeris nelabai tiks manau...Ramunė rašė:Amaretas - riešutų likeris. Gal kokiu kitokiu likeriuku, lietuvišku.