Įvairūs patiekalų puošimo elementai
Forumo taisyklės
ŠIS SKYRIUS LAUKIA REMĖJO !
ŠIS SKYRIUS LAUKIA REMĖJO !
- Lilina
- Virtuozas
- Pranešimai: 8898
- Užsiregistravo: 12 Rgs 2006, 11:05
- Pliusai: 101
- Miestas: Kaunas/Mažeikiai
kartais mamos užaugina, paskui marčios kankinasi
Iš tikrųjų mane išdūrė. Bendrabūtį kol gyvenom, bet koks mano marmalas skanus buvo, tik užuodžia kad gaminu ir ateina, kaip katinas. Biški pburbia , kad mėsgalio trūksta (brangu buvo studentavimo laikais dešrigalį dažniau nusipirkti) bet valgydavo...O kai susituokėm, pradėjom gerai gyventi ir prasidėjo bet kitą vertus aš skaniau gaminti pradėjau mano maistas man dabar labiau patinka, nei studentavimo laikais
Iš tikrųjų mane išdūrė. Bendrabūtį kol gyvenom, bet koks mano marmalas skanus buvo, tik užuodžia kad gaminu ir ateina, kaip katinas. Biški pburbia , kad mėsgalio trūksta (brangu buvo studentavimo laikais dešrigalį dažniau nusipirkti) bet valgydavo...O kai susituokėm, pradėjom gerai gyventi ir prasidėjo bet kitą vertus aš skaniau gaminti pradėjau mano maistas man dabar labiau patinka, nei studentavimo laikais
Na,mano vyrui del pateikimo irgi nesvarbu,bet sunum-teks ju panom vargas.bet is kitos puses-,svarbu ,valgo viska,tik ten idejai kose-kazka graziai as padaziuka islaistyk,ar pabarstyk.Ar servetele susuk-atrodo lyg skaniau.Bet as pati ismokiau.Ir nieko blogo nematau.Juk zmogus ne kiaule.
O,atsiminiau,per viena teliko laida klause tas Algis -greitai-,,kuo skirias geras seksas nuo kekso"-atsakymas-,,svarbu ,kad kiausiniai sviezus butu!'"
na cia ne i tema
O,atsiminiau,per viena teliko laida klause tas Algis -greitai-,,kuo skirias geras seksas nuo kekso"-atsakymas-,,svarbu ,kad kiausiniai sviezus butu!'"
na cia ne i tema
- la major
- Gurmanas
- Pranešimai: 1905
- Užsiregistravo: 01 Bir 2008, 22:26
- Pliusai: 43
- Miestas: Vilnius/Mažeikiai
- Susisiekti:
Jo, Lilina, tavo patiekalai ištobulėjo, ištobulėjo. Mažiau klausyk V., tegu pats ką pagamina kada Aš, pvz, kai pati pradėjau gamint, pradėjau papriką valgyt (mat jinai visai ne kartoka, kai šviežia), svogūnus (jie man kaip tik skanesni, kai apdžiūna dieną šaldytuve pagulėję) ir šiaip kažkaip maistą kitaip vertint Tai jam nepakenktų profikaltiškai sriubytę kokią sumest į puodą...
Apie papuošimą: o man gerai, nereikia jokiu estetizmu rūpintis - skanu ir valio, neskanu - nu, reikia valgyt, negi išmesi...
Apie papuošimą: o man gerai, nereikia jokiu estetizmu rūpintis - skanu ir valio, neskanu - nu, reikia valgyt, negi išmesi...
- la major
- Gurmanas
- Pranešimai: 1905
- Užsiregistravo: 01 Bir 2008, 22:26
- Pliusai: 43
- Miestas: Vilnius/Mažeikiai
- Susisiekti:
Tutsi, aš susknariauju, kai rezultatas, tarkim, nepranoksta mano lūkesčių, bet yra valgomas. Pvz, va neseniai dariau tokias tuno salotas... kuriose viskas būtų kaip ir gerai, tiktai sūris man buvo per sūrus ar jo per daug - nesuprasi. Nu tai negi tokiu atveju nebūsi sknare - imi ir valgai tą tuną su suriu ir galvoji, kaip skanu cia butu, jeigu ne tas sūris...
Galiausia, kai mano maisto gaminimo ir savo pačios gamybos vartojimo praktika bus didesnė negu keli pavieniai barakiniai bandymai ir pastaroji intensyvi maisto ruošos savaitė, tada jau iš tikro galėsiu konstatuoti, ar taip jau visus mano bandymus skrandis laimina. Kol kas viską priima ir jaučiasi dėkingas.
Galiausia, kai mano maisto gaminimo ir savo pačios gamybos vartojimo praktika bus didesnė negu keli pavieniai barakiniai bandymai ir pastaroji intensyvi maisto ruošos savaitė, tada jau iš tikro galėsiu konstatuoti, ar taip jau visus mano bandymus skrandis laimina. Kol kas viską priima ir jaučiasi dėkingas.
- Tutsi
- Site Admin
- Pranešimai: 35795
- Užsiregistravo: 03 Vas 2007, 12:54
- Pliusai: 794
- Miestas: Aukštaitijoje
as tik pajuokavaula major rašė:Tutsi, aš susknariauju, kai rezultatas, tarkim, nepranoksta mano lūkesčių, bet yra valgomas. Pvz, va neseniai dariau tokias tuno salotas... kuriose viskas būtų kaip ir gerai, tiktai sūris man buvo per sūrus ar jo per daug - nesuprasi. Nu tai negi tokiu atveju nebūsi sknare - imi ir valgai tą tuną su suriu ir galvoji, kaip skanu cia butu, jeigu ne tas sūris...
Galiausia, kai mano maisto gaminimo ir savo pačios gamybos vartojimo praktika bus didesnė negu keli pavieniai barakiniai bandymai ir pastaroji intensyvi maisto ruošos savaitė, tada jau iš tikro galėsiu konstatuoti, ar taip jau visus mano bandymus skrandis laimina. Kol kas viską priima ir jaučiasi dėkingas.
idesiu visa knyga,ne tik ,kaip atrodo,bet ir kaip daryt.
- Prikabinti failai
-
- 17.JPG (12.03 KiB) Peržiūrėta 11141 karus(ų)
-
- 16.JPG (24.87 KiB) Peržiūrėta 11140 karus(ų)
-
- 15.JPG (20.46 KiB) Peržiūrėta 11140 karus(ų)
-
- 14.JPG (24.79 KiB) Peržiūrėta 11140 karus(ų)
-
- 13.JPG (21.2 KiB) Peržiūrėta 11140 karus(ų)
-
- 12.JPG (22.85 KiB) Peržiūrėta 11140 karus(ų)
-
- 11.JPG (20.86 KiB) Peržiūrėta 11142 karus(ų)
-
- 10.JPG (20.37 KiB) Peržiūrėta 11142 karus(ų)
-
- 9.JPG (21.26 KiB) Peržiūrėta 11140 karus(ų)
-
- 8.JPG (22.19 KiB) Peržiūrėta 11140 karus(ų)
-
- 7.JPG (21.32 KiB) Peržiūrėta 11140 karus(ų)
-
- 6.JPG (21.97 KiB) Peržiūrėta 11140 karus(ų)
-
- 5.JPG (21.27 KiB) Peržiūrėta 11143 karus(ų)
-
- 4.JPG (21.53 KiB) Peržiūrėta 11141 karus(ų)
-
- 3.JPG (22.67 KiB) Peržiūrėta 11141 karus(ų)
-
- 2.JPG (24.53 KiB) Peržiūrėta 11141 karus(ų)
-
- 1.JPG (28.68 KiB) Peržiūrėta 11141 karus(ų)