Aš tai receptą meilės tema radau. Gal tiks į šią temą. Labai jau skaniai skaitėsi, nutariau ir jums parodyt
Užkeptos krevetės
320g vidutinio dydžio krevetės be kaiutu
60g sviesto
30g aliejaus
Čili pipiras
1 česnako skiltelė
1 šaukštas citrinų sulčių
Įkaitint orkaitė iki 200 laipsnių. Įkaitint sviestą ir aliju kartu mažoje keptuvėje iki kol pradės putoti. Įdėti išspausto česnako, stambiai papjaustyta čili pipirą, citrinų sultys, druskos. Viską kaitinti apie 1 min. Paskui nuimti nuo ugnies.
Iškloti krevečių vieną sluoksnį ant blėko ir aplaistyti gavusią masė. Kepti apie 10-12 min, kol ne paraus. Viską pamaišyti ir galima teikti prie stalo.
Bet čia visur-aukštasis papuošimų pilotažas. Manau kad salotos sudėt širdies formą nėra sudėtinga ir tą dešrelę pagamint Laukiu-nesulaukiu Valentino dienos, kad išbandyti širdžių meną
Užsiregistravo: 30 Rgp 2006, 13:18 Pranešimai: 1174 Miestas: Vilnius
Lilina rašė:
Bet čia visur-aukštasis papuošimų pilotažas. Manau kad salotos sudėt širdies formą nėra sudėtinga ir tą dešrelę pagamint Laukiu-nesulaukiu Valentino dienos, kad išbandyti širdžių meną
Visai tai pasiekiama. Nes padaroma tuom pačiom rankom, kurias visi turi vienodas
Man tai irgi atrodo,kad viskas padaroma.Tiesa,Siauliuose saldumynu parduotuvese esu maciusi tikrai kokybisku puosybos element.Tikriausiai is tos marcipanines mases.
Dabar yra visai neblogas jau gatavų paruošimų pasirinkimas Belieka tik noro ir šiek tiek fantazijos Na ir kažkiek piniginių vienetų, nes tie papuošimai ne visai pigūs
Užsiregistravo: 21 Lap 2006, 00:40 Pranešimai: 1090 Miestas: Barselona Pliusai: 3
Norejau ir as prisideti sia tema, tik kad negalejau nei vienos nuotraukos ideti. Rase, kad error, mano failas gif, o turi buti jpg. Nors radau, kad siame forume alime ir gif failus deti
zuikaite rašė:
Norejau ir as prisideti sia tema, tik kad negalejau nei vienos nuotraukos ideti. Rase, kad error, mano failas gif, o turi buti jpg. Nors radau, kad siame forume alime ir gif failus deti
Gali būti, kad dedi per didelį failą.
Rodos, apribota iki 50kb.
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias
Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite prikabinti failų šiame forume