Tai tik dek,jei zadi persirasyt.as jau ,kai isirasau i kompakta-kazkaip sunkiai prieinu.Nauju ideju atsiranda..Nebent,ko reikia is to kompakto,o siaip ir guli..
Aš irgi ilgai nelindau, bet vyrui atsimenu atsibodo, kai aš vis: nufotografuok šitą, šitą arčiau pritrauk, ne taip, truputį į šoną. Tai susinervino ir liepė pačiai fotografuot. Dabar ji jau fotiko man iš rnakų išplėšt negali Svajojau palankyti fotografavimo kursus, bet kad vasrą kai lovoj praleidau, tai nuplaukė ir mano kursai. Bet riekės žiūrėti, gal vėl organisuos.
Užsiregistravo: 28 Sau 2007, 12:34 Pranešimai: 1767 Miestas: Vilnius Pliusai: 99
AIRENE rašė:
Dazu daug ,manai?
Aha manau. Žinau, kad makaronam pavyzdžiui žalią spalvą špinatai suteikia, raudoną burokėliai ar paprikos, bet saldumynams, manau, kad chemija. Ir koncentracija dažų labai stipri turėtų būti.
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias
Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite prikabinti failų šiame forume