Man atrodo,kad zele gelyte irgi panasiu budu dare.Juk ,jei stipria zele darai,irgi taip galima nuo lapelio atkabinti,ar ne??
O cia sokolado lapeliai.Gal kam pravers
Del jusu -visada prasom.O istikruju,tai ,kai sunus iseina i paskaitas ,tai ir ,,snipineju',nes nedirbu .Is tikruju dabar esu mazai judanti ligonike ,o kad maziau galvociau apie savo bedas-stengiuos uzsiimti malonumais.Cia -vienas is tokiu. Bet juk ir man gerai ir jum,ar ne?
Del jusu -visada prasom.O istikruju,tai ,kai sunus iseina i paskaitas ,tai ir ,,snipineju',nes nedirbu .Is tikruju dabar esu mazai judanti ligonike ,o kad maziau galvociau apie savo bedas-stengiuos uzsiimti malonumais.Cia -vienas is tokiu. Bet juk ir man gerai ir jum,ar ne?
Nusipirkau ,,moters savaitgalio"patiekalus,ir pasirodo,yra valgomu geliu-saulutes,net rozes.o gal ir daugiau.Ir ten tai graziai papuostas tortas su tikrom gelem!!
Nusipirkau ,,moters savaitgalio"patiekalus,ir pasirodo,yra valgomu geliu-saulutes,net rozes.o gal ir daugiau.Ir ten tai graziai papuostas tortas su tikrom gelem!!
Šiap ir tikrom gėlėm galima puošti tortus, juos kažkaip cukriniame sirupe išlaiko ir po to darosi kietos ir netgi itariu skanios.
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias
Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite prikabinti failų šiame forume