Kažkada vaikystėje lankiau dailės mokykla ir buvo tokie užsiemimai kaip Lino raižinys. Raižem piešinius ant linoleumo, o paskui su tipografiniais dažais spausdinom. Gal reikia prisiminti senus įgudžius, labai jau panašiai šitas dalykas atrodo
Reiktu man pas savo klasioke buvusia nueiti.Parnesciau naujienu su visais receptais.Ji-tarptautines klases konditere,tik namuose dirba.Grozis tortu ir pyragaiciu-neapsakomas,skonis irgi.Bet kaina irgi .Kita savaite pasistengsiu.Isklausineciau,uzsirasyciau,nufotkinciau Buciau tikra spionka-zurnaliste-paparace
Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31 Pranešimai: 16665 Miestas: Kėdainių raj. Pliusai: 684
AIRENE rašė:
Reiktu man pas savo klasioke buvusia nueiti.Parnesciau naujienu su visais receptais.Ji-tarptautines klases konditere,tik namuose dirba.Grozis tortu ir pyragaiciu-neapsakomas,skonis irgi.Bet kaina irgi .Kita savaite pasistengsiu.Isklausineciau,uzsirasyciau,nufotkinciau Buciau tikra spionka-zurnaliste-paparace
Aš manau kad jau iš gatavo sustingusio želė galima išpjaustyt įvairias formas Man taip atrodo... Tik gal želė turėtų būti toks gan kietas tirštas kaip sakant ir su pakaitintu peiliu manau kažką galimą būtų išpešti panašaus
Tokia mintis i galva sove ,ziurint i tas zele gelytes.Juk guminukai saldainiukai-puikus puosimo budas.Visokiu ten formu gali rasti,o ir is tu siulu galima visko priraityti.Ar ne?
Tokia mintis i galva sove ,ziurint i tas zele gelytes.Juk guminukai saldainiukai-puikus puosimo budas.Visokiu ten formu gali rasti,o ir is tu siulu galima visko priraityti.Ar ne?
Užsiregistravo: 11 Sau 2007, 22:26 Pranešimai: 508 Miestas: KAUNAS Pliusai: 2
bandziau sita sirdies sasyska. nugi isejo. pirma ja sildziau mikro bangineje, paskui perpjoviau, nes maniau, kad susiraitys.
tik viena pasakysiu, kad reik labai per pat viduri pjaut, nes jei kiek viena puse storiau, iskart kreivinasi sirdis.
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias
Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite prikabinti failų šiame forume