Gabiskaa - parasiau Jums asmenine zinuteGabiskaa rašė:jurate-13 kokia tų paskutinių baltų papuošalų kaina?
Rugiaveidė o tų auskarų su katės akies karoliukais ir plunksnom negali padaryti klipsų?
Turgelis
Moderatorius:Jacinta
Re: Turgelis
Rugiaveide,net zagtelejau baltukas man gyvate primine tikrai rastas labai idomus ir nuostabiai ziurisi
Jurate,patinka man tavo masyvus darbukai
Jurate,patinka man tavo masyvus darbukai
- Rugiaveidė
- Fanatas
- Pliusai:3
Puošiamės toliau . Labai gražios spalvytės mėlynai violetinės (tik nuotraukoje sunku perteikti) kaklo papuošalas. Galima ir kaip diržiuką prisitaikyti
- Rugiaveidė
- Fanatas
Gintaras, sidabriniai užsegimai.
Čekiškas biseris, žalvario spalvos detalės. Ilgis 48 cm
Čekiškas biseris, žalvario spalvos detalės. Ilgis 48 cm
- Rugiaveidė
- Fanatas
- Rugiaveidė
- Fanatas
A, to pirmojo nebeturiu, jau pagriebtas o šie auskarai mane pačią labai gundo na bet sau juk visada spėsiu
grozis man tie gintarai turiu auskarus kaip tavo panasius, turiu apyranke su gintaru, ale jokio pakabuko neturiu su gintaru, vis audziu minti, kad reikia
- Rugiaveidė
- Fanatas
- Rugiaveidė
- Fanatas
Ateina vasara, atskrenda ir vabalai
Čekiškas biseris, stiklas, žalvario spalvos detalės. Ilgis 46 cm
Čekiškas biseris, stiklas, žalvario spalvos detalės. Ilgis 46 cm
Koks fainas vabaliukas Nors gyvų nemėgstu, bet va tokie tai patinka
Rugiaveide,saunus darbeliai,neatsistebiu kantrybe zgutui
Aruna,paaiskink man kvailam padarui,kur tas asakas panaudot Nebent ant saldytuvo,kai ten pele pasikorus gyvena Juokauju,isties ir sraigytes su banginukais ir tos pacios asakos patiko,kad ir paskirties nesupratau
Aruna,paaiskink man kvailam padarui,kur tas asakas panaudot Nebent ant saldytuvo,kai ten pele pasikorus gyvena Juokauju,isties ir sraigytes su banginukais ir tos pacios asakos patiko,kad ir paskirties nesupratau
Matai, kaip kam. Kai didesni, tai ir barskucius ir ju padarau vaikams..
O is maziuku galima kaip segytes naudot, magnetukus padaryt, vaikai megsta zaisti.
O is maziuku galima kaip segytes naudot, magnetukus padaryt, vaikai megsta zaisti.
Aruna cia tie zaisliukai gal is to uzsakymo kur minejai kad dingo i pievas uzsakove??? Bet tikrai kiek cia darbo - !!!!!!!!!!!! ir zinoma laiko to pacio brangiausio dalyko ,,
Brangioji nesupyk - bet niekada vaikui nepirkciau megzto zaislo - juk ji kisa i burnyte, numeta ant zemes,, ir vel kisa i burnyte - o juos plauti ????? kas is ju liks - darbas per nieka - bet cia mano nuomone ir nebutinai tur sutapti su menininkes skoniu
Brangioji nesupyk - bet niekada vaikui nepirkciau megzto zaislo - juk ji kisa i burnyte, numeta ant zemes,, ir vel kisa i burnyte - o juos plauti ????? kas is ju liks - darbas per nieka - bet cia mano nuomone ir nebutinai tur sutapti su menininkes skoniu
Nera, Juratele ko pykt. Kiekvienas renkasi taip, kaip jam atrodo. Anskciau darytus zaislus pirko jau ne kudikiams, o didesniems vaikas. Juk su minkstukais vaikai taip pat zaidzia ir miega.
O sitie yra labai nedideli, jie buvo skirti suvenyrams, taip kad.... Kadangi jie liko laisvi, galiu is ju padaryti sages, segtukus, raktu pakabukus- variantu yra ivairiu
O sitie yra labai nedideli, jie buvo skirti suvenyrams, taip kad.... Kadangi jie liko laisvi, galiu is ju padaryti sages, segtukus, raktu pakabukus- variantu yra ivairiu
oi mieloji auksine tavo kantrybe prie tokiu krapstytis,,, juk cia darbo- tai yra ka veikti !!!!!Arūna rašė:Nera, Juratele ko pykt. Kiekvienas renkasi taip, kaip jam atrodo. Anskciau darytus zaislus pirko jau ne kudikiams, o didesniems vaikas. Juk su minkstukais vaikai taip pat zaidzia ir miega.
- Rugiaveidė
- Fanatas
Visą birželio mėnesį siuntimas nemokamas. O perkančiųjų daugiau kaip už 40 litų laukia dovanos-staigmenos
http://public.fotki.com/Rugiaveideee/
http://public.fotki.com/Rugiaveideee/
taip ir pakvipo jūra.... bangų ošimu...
tik, Arūnyt, ... nesupyk...o auskariukuose turi taip būti
( viename 2, kitame 3 horizontalios tamsesnių karoliukų juostelės) ?
tik, Arūnyt, ... nesupyk...o auskariukuose turi taip būti
( viename 2, kitame 3 horizontalios tamsesnių karoliukų juostelės) ?
na jo,merginos... kiek čia kruopštaus darbelio-taip dailiai karoliukus suvert...sudeliot kiekvieną jam skirton vieton....
- Rugiaveidė
- Fanatas
Kaklo papuošalas „Povo plunksnos”. Čekiškas biseris, ilgis 49 cm