"Lietuvos spauda“ ir „R-Kiosk“ siūlo puikią galimybę surinkti nuostabių, visame pasaulyje populiarių žaislinių šuniukų kolekciją. Ją sudaro 6 skirtingų veislių šuniukai: dalmatinai, mopsai, spanieliai, buldogai, papijonai ir basetai.
Gal kas turite atliekamu lipduku ir galetu padovanoti?
Pranešimo tema: Re: Pasiimk mane namo... „Lietuvos spauda“ ir „R-Kiosk“
Parašytas: 18 Spa 2009, 13:22
Gurmanas
Užsiregistravo: 15 Lap 2007, 18:10 Pranešimai: 1930 Miestas: Boston Pliusai: 1
O kiek lipdukų reikia surinkt? Norėčiau ir aš tokių šuniukų. Gal tėvus įpareigot rinkt Dabar laikraščius jie perka parduotuvėj, reiks pasakyt kad ten pirktų
na pas mus vln tai uz nuolatinio papildyma duoda,tai mes su mantu pasipildom nuolatinius ir jau suniukas yra
Reiks tada reikalaut. specialiai reikės tada praeiant pro kioskus pasiklaust, gal ta pati sau juos pasilieka, nes man aiškino, kad tik už spaudą gausiu lipdukų, o sąlygų ir neskaičius
Nicole, jauciasi, kad naktineji ir jau nelabai supranti kas kur Kur radai parasyta, kad 1 vnt. gumos 5 lt. ?.... uz 5 lt. iseis gal kokie 3 ar 4 "dirolo" pakeliai Esme ta, kad uz 5 lt. reikia pirkti, kad gautum lipduka
Nu už Dirol gumos pakelį duoda papildomą lipduką, dar už kavos puodelį, mineralinio buteliuką ir dar kažką, jau nepamenu. Ten, kur klijuoji, yra surąšytos prekės, už kurias duoda papildomus lipdukus. Renku po truputį ir aš, bet kad nedaug perku tuose kioskeliuose
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias
Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite prikabinti failų šiame forume