o man hermanas neskanus... ir nevertas auginti nes daug terliones ir produktu. simta akrt skanesni galima issikepti is puse tiek normos ir laiko. bet cia tik amno nuomone
o tai pasakykit jūs man kaip čia tas viskas vyksta? Ušsiaugini tuos vaikučius ir kepi iš jų pyragą? Bet kaip supratau kepimui reikia tik vieno vaikučiio, kur kitus tada dėti?
Is stiklines miltu,stiklines cukraus ir stiklines pieno maisykite tesla.Pirma,antra,trecia diena tesla maisykite viena karta per diena,ketvirta diena i ta pacia tesla iberkite vel po stikline miltu,stikline cukraus ir ipilkite stikline pieno. Tada tesla rauginkite kambario temperaturoje (viena karta maisydami) dar keturias dienas.Po tu astuoniu dienu i tesla pilkite stikline pieno,stikline miltu,viska labai gerai ismaisykite ir atskirkite viena arba du vaikus (vienas vaikas-stikline raugo). Pries kepdami berkite du saukstelius vanilinio cukraus,2 saukstelius kepimo milteliu,2 stiklines miltu,imuskite 3 kiausinius,ipilkite puse stiklines aliejaus.Galite iberti razinu arba kitu dziovintu vaisiu.Labai gerai viska ismaisykite.Kepimo forma istepkite riebalais,kepkite 40 minuciu 180-200 laipsniu temperaturos orkaiteje.
seip pirma puslapeli pasiskaityk, jei bus kas dar neaisku- klausk
Nu aš matau, skaičiau, bet gal nelabai supratau, nes niekad apie tokį pyragą nesu girdėjusi... O nebūtų galima daryti visko po pusę stiklinės? Nu akd nesigautų tiek daug to raugo, kur dėt paskui tiek...
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias
Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite prikabinti failų šiame forume