Dariau kalėdoms medaus tortą su eglutėmis.
Eglutes galima daryti iš marcipaninės ar cukraus masės (iš kokios daromos braškės)
Prikabinti failai:
Failo aprašymas: Suformuoti kūgį ir žirklėmis iš visų pusių po kelis kart įkirpti. Palikti sustengti. IMGA0054.JPG [ 16.4 KiB | Peržiūrėta 5236 kartus(ų) ]
Failo aprašymas: Eglutės gali būti įvairių spalvų ir su papuošimais. IMGA0183.JPG [ 39.47 KiB | Peržiūrėta 5236 kartus(ų) ]
Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31 Pranešimai: 16667 Miestas: Kėdainių raj. Pliusai: 689
Ir gražu labai, ir skaniai atrodo. O aš prasisukau su dovanotom gėlytėm ir uogytėm. Tortą papuošiau, buvo , tik nelabai gyriausi, kieno gamybos tos grožybės
Ir gražu labai, ir skaniai atrodo. O aš prasisukau su dovanotom gėlytėm ir uogytėm. Tortą papuošiau, buvo , tik nelabai gyriausi, kieno gamybos tos grožybės
Manau verta pabandyti padaryti pačiai Tada galėsi gyrtis, kad pati padarei
Mes tai dažniausiai keksiukus kepam ir viską puošiam labai paprastai
Prikabinti failai:
Failo aprašymas: Padarau kartais želė ir uždedu ant kekso, o aplink apipurškiu plakta grietinėle, tik tokius reikia greitai suvalgyti. tortoletka-big.jpg [ 18.83 KiB | Peržiūrėta 5219 kartus(ų) ]
Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31 Pranešimai: 16667 Miestas: Kėdainių raj. Pliusai: 689
daida rašė:
Ramunė rašė:
Manau verta pabandyti padaryti pačiai Tada galėsi gyrtis, kad pati padarei
Kai tik įgysiu pasitikėjimo savo sugebėjimais šioje itin meniškoje srityje, tikrai gaminsiu O dabar dar nedrąsu
Apie tortuku grozi paziurekite cia www.artcake.ru .Gal rasite ,ko idomaus sau.Be to, ten yra ir daug nuorodu i kitus panasius puslapius.Ir cia truputi yra
AIRENE rašė:
As dabar butent knisuos tose nuorodose ,na ten giliau .Ten anglu kalba,o as vokieciu moku,bet suprast galima Na ,bet ten ir grozybiu!!!
Jei sūnūs neturi, parsisiųsk Alkoną. Jis labai paprastas, bet pakankamai informatyvus žodynas. Tikrai padės. O gal aš kaip nors galėčiau pagelbėti, nes dėstau anglų?
Sunus isvercia ,ka man reikia.Juk jau studentai.Be to,gerai sutariam.
Bet aciu uz pasiulyma!! O jus ten ,jei po tas nuoroas palandziosit,tai dienai atia
AIRENE rašė:
Sunus isvercia ,ka man reikia.Juk jau studentai.Be to,gerai sutariam. Bet aciu uz pasiulyma!! O jus ten ,jei po tas nuoroas palandziosit,tai dienai atia
Joo Pasižiūrėjau, bet tolyn nelindau. Bus savaitgalio užsiėmimas įdomus
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių
Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite prikabinti failų šiame forume