Tai taip, kadangi užsakot nedidelį kiekį savo atributikos gamybos, tai ir kainą maža ne gali būti Užsakytumėt kokius 2000 puodelių, gal ir būtų po 5Lt...bet kur juos dėsit Paimsiu porą, kai būsių Vilniuj.
Kokiu budu galima atsiimti puodelius, nevaziuojant i Vilniu??? As poros noreciau. Jau apsiaduze pas mane mazumele (su mazosios pagalbininkes pagalba) tai nauju noretusi
Užsiregistravo: 30 Rgp 2006, 13:18 Pranešimai: 1174 Miestas: Vilnius
Lilina rašė:
Kokiu budu galima atsiimti puodelius, nevaziuojant i Vilniu??? As poros noreciau. Jau apsiaduze pas mane mazumele (su mazosios pagalbininkes pagalba) tai nauju noretusi
Gal turite draugų, kurie būna Vilniuje?
Nes siuntimas kainuoja brangiau už puodelį
Gal turite draugų, kurie būna Vilniuje? Nes siuntimas kainuoja brangiau už puodelį
Yra draugų aišku, ne vienas ir ne du bet jau jeigu pas juos važiuosim, tai gal ir pas jus bus įmanoma patiems užvažiuoti Gerai...mastysiu šiuo klausymu. O kurioj miesto daly jus galima rasti?
Gal turite draugų, kurie būna Vilniuje? Nes siuntimas kainuoja brangiau už puodelį
Yra draugų aišku, ne vienas ir ne du bet jau jeigu pas juos važiuosim, tai gal ir pas jus bus įmanoma patiems užvažiuoti Gerai...mastysiu šiuo klausymu. O kurioj miesto daly jus galima rasti?
Naujamiestyje, netoli pagrindinio Teo pastato, netoli Vingio kinoteatro, šiaip Smolensko gatvėje šalia Srajos baldų centro Tiksliau gali tik Andron paaiškinti
kažko tai man, Andron, niekaip nesisiunčia tau asmeniniai pranešimai , tai rašau tiesiai į eterį.
Ar įmanoma būtų atsiimti puodelius už pliusus? Ar damokėt kažkiek reikėtų? mano draugė užvažiuotu pas jus penktadienį. Iki kelių jus penktadienį dirbat ir kuriam kabinete jus ješkoti? Aš 2 puodelius norėčiau.
Užsiregistravo: 30 Rgp 2006, 13:18 Pranešimai: 1174 Miestas: Vilnius
Lilina rašė:
kažko tai man, Andron, niekaip nesisiunčia tau asmeniniai pranešimai , tai rašau tiesiai į eterį.
Ar įmanoma būtų atsiimti puodelius už pliusus? Ar damokėt kažkiek reikėtų? mano draugė užvažiuotu pas jus penktadienį. Iki kelių jus penktadienį dirbat ir kuriam kabinete jus ješkoti? Aš 2 puodelius norėčiau.
Dviem puodeliams panauduotume 20 pliusų ir reikėtų primokėti 6 litukus.
Mes sėdime 403 kabinete. Penktadienį busime kažkur iki 16 val.
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių
Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite prikabinti failų šiame forume