Ir aš jau.
mažai dalyvaujančiu nes: biški trumpokas konkursiuko laikas ir išpuolė kaip tik per šventės Aš taip ir nesugebėjau apsisukti Bet viskas gerai, sudalyvausim kitame
O kada skelbs nugalėtoją? Šiaip tai visi kepsniukai buvo labai įdomūs. Aš tai duočiau kiekvienai po prizą: už gražumą, už sotumą, už aromatingumą, už sveikumą, už originalumą, už paprastumą (tą gerąjį paprastumą, kai akimikrniu gimsta labai skanūs dalykai) ir dar už kažką... Tikrai, net tie kepsniai, kur matau mažiau balsų gavę, yra tikrai viliojantys paragauti
Bet neaisku,kada pasibaigs tas konkursas,juk buvo zadeta,kad iki 24 dienos bus Tai jau kaip ir galima butu ji pabaigti Bet turbut nera kam,matot,kad net pliusu niekas senai nedalina
turiu labai gera minti,tik namus apsitvarkysiu ir butinai suorganizuosiu konkurseli Jei jau seimininkauju kaip savo virtuveje,tai reikia kolektyva skatinti
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias
Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite prikabinti failų šiame forume