as tai kai dievinu prieskonius,tai man noretusi daugiau suzinoti apie ju naujoves (santa marija;saudva ir pns.) Ne tik apie prieskonius,bet ir apie tai,kaip galima isigyti ju firmines atributikos pasipuosti virtuve?
Užsiregistravo: 30 Rgp 2006, 13:18 Pranešimai: 1174 Miestas: Vilnius
zuikaite rašė:
Mane tai domina kokia ors firma, kuri parduoda greitpuodzius Tik nezinau, kas Lietuvoje juos parduoda
Pasikviečiau ELO atstovus pasidalinti informacija apie savo greipuodžius.
Gali papildomai paklausti apie greitpuodžius forumo skyrelyje "Virtuvinė įranga ir įrankiai".
Užsiregistravo: 30 Rgp 2006, 13:18 Pranešimai: 1174 Miestas: Vilnius
tutsi rašė:
as tai kai dievinu prieskonius,tai man noretusi daugiau suzinoti apie ju naujoves (santa marija;saudva ir pns.) Ne tik apie prieskonius,bet ir apie tai,kaip galima isigyti ju firmines atributikos pasipuosti virtuve?
Pabandysim ir jiems parašyti.
Reikės ir mūsų vadybininką pajungti
AS KAI SKRISIU I LIETUVA PRIPIRKSIU ANGLISKU PRIESKONIU IR NUVESIU I VILNIU KU PUODUKUS PARDAVINEJA TIK ADRESA GAL KAS GALETU? PAMATYSIT KOKIE ANGLISKI PRIESKONIAI
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių
Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite prikabinti failų šiame forume