as manau, kad nuo veislės priklauso tas kartumas, nes pas mano mamą pasodinta trijų rūšių agurkai, tai vieni kartūs kaip nežinau kas, o drėgmės visiems vienodai. Bandė paraugti tuos karčius, tai neina valgyti, turėjo išmesti
Pasisikūsiu : parsinešiau agurkus - valgyti neįmanoma - kartūs, kaip velniai. Ką jūs daroit? metat ar dar ką nors
pas mane ir kartus siaubingai. as nulupu zieve ir valgom. siaip dregmes per mazai todel ir kartus. pradejau laistyti kiekviena diena tai siandien skinti jau skanesni buvo.
ka daryt kad zirniai taip nekirmytu? pernai beveik visi sveiki buvo, o siemet valgyt neimanoma, nes vietoj zirniu kirmelynas
Pasisikūsiu : parsinešiau agurkus - valgyti neįmanoma - kartūs, kaip velniai. Ką jūs daroit? metat ar dar ką nors
pas mane ir kartus siaubingai. as nulupu zieve ir valgom. siaip dregmes per mazai todel ir kartus. pradejau laistyti kiekviena diena tai siandien skinti jau skanesni buvo.
ka daryt kad zirniai taip nekirmytu? pernai beveik visi sveiki buvo, o siemet valgyt neimanoma, nes vietoj zirniu kirmelynas
Kai agurkai kartus, tikrai jiems truksta dregmes... As tuo isitikinau jau seniai, nes sese siltadarzy pastoviai palaisto, ten nekartus. O ta pacia rusi pasejus lysveje, ir kartais pritingi palaistyt - kartus kaip pelynas, ji juokauja, sako padeda nuo pilvo skaudejimo
Verdam verdam moliūgienes, labai patinka, saldžios, skanios tik mes mažesnį vis parsivežam ir tai problema kur sunaudot, o tokį parsivežus, pusę virtuvės užimtų
Labai skanios sultys. Maniškis pernai iki vidurio žiemos kasdien gėrė sultis. Labai gerai bėga.
Aš dar neskyniau, o auga gal kokia 20 moliūgų trijų rūšių, laukiu kol subręs
Sultis ir pati išbandysiu, bet ir moliūgienės patinka, vyras vis juokiasi, kai aš daugiau verdu, kad ir man liktų arba blynus kepu, tai irgi labai skanu, net cukraus nereikia, o tokie saldučiai gaunasi
Užsiregistravo: 20 Bal 2007, 15:16 Pranešimai: 4577 Miestas: Šiauliai Pliusai: 94
nu moliugelio grazumas , tikrai greit auga svetimi vaikai , kokia jau didele mergyte Nors maniske irgi akyse stiebiasi , siaip atrodo tokia pat , tik rubeliu isaugtu kruva dideja
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių
Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite prikabinti failų šiame forume