Priestalo.lt • Temos rodymas - Dažniausiai naudojamas produktas

  DUK - Ieškoti - Registruotis - Prisijungti


Dabar yra 16 Rgp 2018, 06:04    

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]




Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 87 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2, 3  Kitas
Autorius Žinutė
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 22 Lap 2006, 11:43 
Atsijungęs
Virtuozas
Virtuozas
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 12 Rgs 2006, 11:05
Pranešimai: 8898
Miestas: Kaunas/Mažeikiai
Pliusai: 101
Nu kokiu gražiu minčiu jus turit iš tokiu paprastų ingridientu :luks:


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 22 Lap 2006, 18:25 
Atsijungęs
Virtuozas
Virtuozas
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 30 Rgp 2006, 12:47
Pranešimai: 3483
Miestas: Vilnius
Pliusai: 51
Aš kartais iš bulvių košės ant kepimo skardos, su konditeriniu švirkštu, padarau gėlyčių ir apkepu orkaitėje - ta pati košė truputi kitaip :roll:
Ir skanu ir gražu :!:


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 11 Gru 2006, 22:29 
Atsijungęs
Patyręs dalyvis
Patyręs dalyvis
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 08 Lap 2006, 18:40
Pranešimai: 205
Miestas: Trakai
Pliusai: 2
aš tai kai verdu bulves įmetu truputėlį svogūno visai kitas skonis ir gardžiai kvepia


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 12 Gru 2006, 11:55 
Atsijungęs
Gurmanas
Gurmanas
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 19 Spa 2006, 13:45
Pranešimai: 1706
Miestas: Kaunas
Pliusai: 5
Į bulvių košę dedu kiaušinį, prieskonių bulvių, miltų truputį ir suminkau nekietą tokią tešlikę. Tada darau tokius beformius kukulaičius ( tiesiog imu pirštais, kiek padailinu, būna net "spygliuoti") ir dedu į įkaitintą aliejų, verdu, tik nereikia labai karštai įkaitinti aliejaus, nes labai greitai apdega. Prisiverdu jų nemažai, tinka ir su mėsa, ir su žuvimi. Ir labai gražiai atrodo, ypač šventiniam stalui :luks: :luks: :luks:


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 12 Gru 2006, 12:49 
Atsijungęs
GURU
GURU
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31
Pranešimai: 17172
Miestas: Kėdainių raj.
Pliusai: 736
silsta rašė:
Į bulvių košę dedu kiaušinį, prieskonių bulvių, miltų truputį ir suminkau nekietą tokią tešlikę. Tada darau tokius beformius kukulaičius ( tiesiog imu pirštais, kiek padailinu, būna net "spygliuoti") ir dedu į įkaitintą aliejų, verdu, tik nereikia labai karštai įkaitinti aliejaus, nes labai greitai apdega. Prisiverdu jų nemažai, tinka ir su mėsa, ir su žuvimi. Ir labai gražiai atrodo, ypač šventiniam stalui :luks: :luks: :luks:


:hubba: Aš tokius verdu fritiūrinėj. Man tai ir vieni greitai valgosi :wink:


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 12 Gru 2006, 12:53 
Atsijungęs
Gurmanas
Gurmanas
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 19 Spa 2006, 13:45
Pranešimai: 1706
Miestas: Kaunas
Pliusai: 5
Maniškis dar kefyro arba rūgpienio pasiima ir kad jau prisės prie lėkštės..... 075


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 12 Gru 2006, 15:27 
Atsijungęs
GURU
GURU
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31
Pranešimai: 17172
Miestas: Kėdainių raj.
Pliusai: 736
silsta rašė:
Maniškis dar kefyro arba rūgpienio pasiima ir kad jau prisės prie lėkštės..... 075


:luks: Šaunuolis, žino, kas skanu :hubba:


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 12 Gru 2006, 17:04 
Atsijungęs
Gurmanas
Gurmanas
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 19 Spa 2006, 13:45
Pranešimai: 1706
Miestas: Kaunas
Pliusai: 5
Dar iš bulvių košės, pridėjus prieskonius, kiaušinį,miltus darau švilpikus. Nežinau, kaip jie kitur vadinasi. Bet tai labai geras būdas sunaudot likusias nuo pietų bulves. Aš jas sumalu, dedu priedus, pasidarau tokį blyną, supjaustau rombais, ir kepu ant aliejaus. Padarau padažiuką skanų (irgi fantazijos reikalas), pilu ant jų ir valgom. Kas mėgsta riebiau, tai užspirgina spirgučius parūkytus, svogūnas, ir paskiausiai-gerokai grietinės. Oi kaip skanu, tik mes jau tokių riebių nelabai norim... :oops:


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 12 Gru 2006, 18:27 
Atsijungęs
GURU
GURU
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31
Pranešimai: 17172
Miestas: Kėdainių raj.
Pliusai: 736
silsta rašė:
Dar iš bulvių košės, pridėjus prieskonius, kiaušinį,miltus darau švilpikus. Nežinau, kaip jie kitur vadinasi. Bet tai labai geras būdas sunaudot likusias nuo pietų bulves. Aš jas sumalu, dedu priedus, pasidarau tokį blyną, supjaustau rombais, ir kepu ant aliejaus. Padarau padažiuką skanų (irgi fantazijos reikalas), pilu ant jų ir valgom. Kas mėgsta riebiau, tai užspirgina spirgučius parūkytus, svogūnas, ir paskiausiai-gerokai grietinės. Oi kaip skanu, tik mes jau tokių riebių nelabai norim... :oops:


Moku :!: Tik kepu orkaitėj, taip lengviau. O, kadangi mano vyras linijų nežiūri, tai aš paskui panašiai darau, kaip jūs su keptais cepelinais 8)


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 13 Gru 2006, 01:22 
Atsijungęs
Virtuozas
Virtuozas
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 30 Rgp 2006, 12:47
Pranešimai: 3483
Miestas: Vilnius
Pliusai: 51
Aš taip pat kepu orkaitėje :)


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 13 Gru 2006, 16:47 
Atsijungęs
Dalyvis
Dalyvis
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 27 Lap 2006, 16:42
Pranešimai: 66
Aš savo dienos neisivaizduoju be pieno produktų: pirmoje vietoje varškė, net savo šeimą pripratinau, (vėlyvoji vakarienė būna tokia: varškytė, uždedu uogyčių atitirpintų, (kur kameroje laikau trintas su cukrumi : avietės, braškės, mėlynės, juodieji serbentai) ir su pipirmėtės arba kmynų(vaikai labiausiai mėgsta) arbata. Na tada jau galima ir apie miegą galvoti.
:lol: :lol: :lol:


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 09 Vas 2007, 20:04 
Atsijungęs
Naujokas
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 09 Vas 2007, 19:05
Pranešimai: 14
Miestas: Klaipeda
Negalėčiau gyventi be grikių košės :mrgreen: Jos nevalgau kiekvieną dieną, nes nusibostų, bet labai ją mėgstu :roll: Labai patinka valgyti grikių košę su sviestu (tikru!) Tad ir be sviesto aš kaip be rankų :mrgreen:

_________________
Paveikslėlis


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 08 Kov 2007, 15:37 
Atsijungęs
Gurmanas
Gurmanas
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 19 Spa 2006, 13:45
Pranešimai: 1706
Miestas: Kaunas
Pliusai: 5
Vai, moterytės, radau tokį bulvių košės receptą. Manau, kad turėtų būti skanu.
PASAKIŠKA BULVIŲ KOŠĖ: Bulves išvirti pasūdytam vandeny, sutarkuoti apie 100 gr. sūrio(kuris lydosi), 3 kiausinių baltymus atskirti nuo trynių, išplakti. Išvirtas bulves praaušinti, sugrūsti į ją 50 gr. sviesto. Dabar koše turi ataušti.
Tuomet dedam druskos, įmaišome trynius ir 2/3 tarkuoto sūrio. Po to - atsargiai įmaišom išplaktus baltymus.Viską sudėti kepimo skardon, ant viršaus-likusį sūrį. Ant viršaus dar papjaustyti mažais gabaliukais sviesto. Kepti orkaiteje, kol gražiai pagels. :!: Turėtų būti ir skanu, ir neblogai atrodyti :idea:


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 08 Kov 2007, 16:38 
Atsijungęs
Gurmanas
Gurmanas
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 21 Lap 2006, 00:40
Pranešimai: 1090
Miestas: Barselona
Pliusai: 3
O as negaleciau gyventi be darzoviu apskritai. O mano brangusis tai be kiausiniu... :roll: Liudna jam. Jam kiausiniai pusryciams gerai, pietums gerai, ir vakarienei. Ir taip 7 dienas per savaite. Valgytu su dideliu malonumu. Nezinau, ar kada atsibostu. O as jau i tuos kiausius beveik nebegaliu ziureti :evil: :roll: :lol:

_________________
Velykiniai receptai! Yra ir paukštelių čiulbesys... Trūksta tik tavęs ;) http://www.pasididziuojantinamuseimininke.blogspot.com/ .


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 08 Kov 2007, 17:52 
Atsijungęs
Site Admin
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 03 Vas 2007, 12:54
Pranešimai: 35795
Miestas: Aukštaitijoje
Pliusai: 794
o kaip su cholesteroliu :shock: juk tryniai labai daug turi :roll:


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 08 Kov 2007, 17:55 
Atsijungęs
GURU
GURU
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31
Pranešimai: 17172
Miestas: Kėdainių raj.
Pliusai: 736
tutsi rašė:
o kaip su cholesteroliu :shock: juk tryniai labai daug turi :roll:


Jei skanu, velniop tas cholesterolis :lol:
O gal jis tryniuose geras :wink:


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 08 Kov 2007, 18:06 
Atsijungęs
Site Admin
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 03 Vas 2007, 12:54
Pranešimai: 35795
Miestas: Aukštaitijoje
Pliusai: 794
tada lapnokim...o kiausiniai man irgi patinka :valg: 041


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 08 Kov 2007, 18:24 
Atsijungęs
GURU
GURU
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31
Pranešimai: 17172
Miestas: Kėdainių raj.
Pliusai: 736
Jei apie kiaušinius 8)
Ne į temą galima :merg2:
Visada valgau naminius. Bet paskutiniu metu močiutės, pas kurią perku, vištos užtrūko ( kaip ji sako) :lol: Taigi parduotuvei duodu uždirbt. :P Man labai keista trynio spalva : kažkokia morkinė, balzgana, :shock: bet ne geltona. Ar čia taip turi būti, ar aš ne tokius nusiperku :merg2:


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 08 Kov 2007, 19:32 
Atsijungęs
Site Admin
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 03 Vas 2007, 12:54
Pranešimai: 35795
Miestas: Aukštaitijoje
Pliusai: 794
trynio spalva daznai priklauso nuo vistoms duodamu pasaru 117


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 08 Kov 2007, 19:35 
Atsijungęs
GURU
GURU
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31
Pranešimai: 17172
Miestas: Kėdainių raj.
Pliusai: 736
tutsi rašė:
trynio spalva daznai priklauso nuo vistoms duodamu pasaru 117


Tą aš žinau 8) Bet ką joms ten duoda, kad trynys ne trynio spalvos :?


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 08 Kov 2007, 19:39 
Atsijungęs
Site Admin
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 03 Vas 2007, 12:54
Pranešimai: 35795
Miestas: Aukštaitijoje
Pliusai: 794
maciau ir as tokiu tryniu,bet pavarciau dezute,tai pasirodo kiausiai pakliuvo latviski :evil: Bet turbut ir lietuviai kazkuom jas apseria :laugh:


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 08 Kov 2007, 19:46 
Atsijungęs
GURU
GURU
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31
Pranešimai: 17172
Miestas: Kėdainių raj.
Pliusai: 736
Aš visą savo sąmoningą gyvenimą dalyvauju akcijoj "Pirk prekę lietuvišką :!: " :lol:
Kadangi esu labai jau "cekava", tai paragaut nusiperku kai kada, bet laaabaaai mažą gabaliuką ar keletą kažko :roll:


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 21 Rgp 2007, 18:25 
Atsijungęs
Site Admin
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 03 Vas 2007, 12:54
Pranešimai: 35795
Miestas: Aukštaitijoje
Pliusai: 794
ko tos moteriskes is cekavumo neisragauja :roll: :wink:

_________________
Paveikslėlis http://girl-rest.org.ua/?upd


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 24 Rgs 2008, 20:44 
Atsijungęs
Gurmanas
Gurmanas
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 24 Rgs 2008, 19:07
Pranešimai: 1256
Miestas: Anykščiai
Pliusai: 33
Aš tai nustebau, kai pradėjau naudoti naminius kiaušinius. Dariau kažką su varške ir ta varškė geltona pasidarė nuo kiaušinio, taip keista buvo, nes pripratusi prie baltų kiaušinių (pirktinių), kurie nenudažo geltonai. Bet dabar tik naminius naudojau, kažkodėl atrodo, kad sveikiau, o kad skaniau nepastebėjau tokio skirtumo. Ir dideli nežmoniškai :D

Užteks offtopint, apie reikalą. Aš labai mėgstu vakarais išgerti pieno. Su bet kuo: su duonos riekute, su Ciabatta...
O šiaip tokių kasdienių produktų daugiau neturiu, nes nemėgstu vienodumo, patinka įvairus maistas :)


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 24 Rgs 2008, 21:17 
Atsijungęs
Patyręs dalyvis
Patyręs dalyvis

Užsiregistravo: 07 Rgs 2008, 19:29
Pranešimai: 453
Pliusai: 11
Kasdienė duona, ir be daržovių būtų liūdna. :wink:


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 24 Rgs 2008, 21:30 
Atsijungęs
Virtuozas
Virtuozas
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 28 Geg 2007, 08:46
Pranešimai: 11071
Miestas: Kaunas
Pliusai: 689
Aš nė dienos neišgyvenu be sviesto. Man visi kepiniai turi būti su juo, sumuštiniai tik su storu sviesto sluoksniu, kiaušinienes ar šiaip ką mėgstu irgi ant sviesto kepti. Turbūt nieks tiek nesunaudoja jo kiek aš :roll:


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 24 Rgs 2008, 21:54 
Atsijungęs
Patyręs dalyvis
Patyręs dalyvis
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 30 Kov 2008, 15:18
Pranešimai: 333
Miestas: Klaipeda
Pliusai: 7
o del kiausiniu viena kart nusipirkom 10 kaimisku kausiniu ir visuose buvo po 2 trynoius :lol:


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 25 Rgs 2008, 07:56 
Atsijungęs
Gurmanas
Gurmanas
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 19 Spa 2006, 13:45
Pranešimai: 1706
Miestas: Kaunas
Pliusai: 5
Mėsytės man reikia būtinai, ypatingai vištienos, kalakutienos. Na ir daržovės, vaisiai BŪTINAI :!:


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 25 Rgs 2008, 12:11 
Atsijungęs
Virtuozas
Virtuozas
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 12 Rgs 2006, 11:05
Pranešimai: 8898
Miestas: Kaunas/Mažeikiai
Pliusai: 101
O aš vaisius kžkaip nelabai mėgstu :roll: bet be daržovių apseit negaliu. Tiesa dar be grietinės negaliu gyventi. jeigu namie neturiu grietinės, man viskas neskanu. Skaninu ją ką tik galių (sriubas, salotas, košės, net bulvės virtas ir tas su grietinė valgau)
O iš kur jus paraunat naminių kiaušinių? Aš ekologišku buvau nusipirkus. Trynys ne labai geltonas, kaip ir prekyboscentriniai, bet skonis tai skyrėsi...skanesnis buvo...na bet aišku ir brangesnis.

_________________
Paveikslėlis


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 25 Rgs 2008, 12:50 
Atsijungęs
Site Admin
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 03 Vas 2007, 12:54
Pranešimai: 35795
Miestas: Aukštaitijoje
Pliusai: 794
seip turguose kiausiniu pas babutes naminiu buna :wink:

_________________
Paveikslėlis http://girl-rest.org.ua/?upd


Į viršų
 Aprašymas  
 
Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 87 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2, 3  Kitas

Reklama




Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]


Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių


Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  
Hey.lt - Interneto reitingai, lankomumo statistika, lankytoju; skaitliukai

Oficialus puslapio www.priestalo.lt forumas

Powered by phpBB © 2008

Vertė Vilius Šumskas © 2003, 2005, 2007
phpBB SEO