Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31 Pranešimai: 16667 Miestas: Kėdainių raj. Pliusai: 689
Jau beveik metai turiu Tefal. Tikrai nesigailiu, ir dar ruošiuosi kitą pirkti, tik mažesnę O kepti galima ir su aliejumi, ir be jo. Netgi blynus ore apversti išeina
Užsiregistravo: 21 Lap 2006, 00:40 Pranešimai: 1090 Miestas: Barselona Pliusai: 3
Ramunė rašė:
mano vidutinio didumo, mokėjom apie 115, bet jau tiksliai nepasakysiu. Patikėk, atsiperka su kaupu.
Kiek kiek???? 115 lt Budama Lietuvoje, tikrai tiek nemokeciau uz keptuve, kokia gera ji bebutu. Nor, kita vertu pagalvojus, cia kainos dar grazesnes pervertus i litus... Bet vistiek, su lietuvisku atlyginimu tokia keptuve pries isigyjant, reikia pataupyti
Taigi bukit geruciai,nuspreskit,kokia man ta keptuve pirkti.Kokia pasakysit,tokia ir pirksiu.Kaina turi atitikti kokybe.O kad uz patikimuma firmos moket,tai as nieko pries.Rizikuot nemegstu.Geriau jau viena daikta turet,bet gera Butu DIDELIS ACIUKAS uz sprendima.O tai visai susukot galva dabar.
Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31 Pranešimai: 16667 Miestas: Kėdainių raj. Pliusai: 689
Nusipirkau elektrinę kepsninę ( vėl ieškojau Senukuose el. orkaitės ).
Gal kas turit, bandėt ar plačiau ką žinot? Nes pagal paveikslėlį galima kept viską, išskyrus kiaušinienę ir pyragus
Sakyčiau, kad tos visos Tefal keptuvės yra nesveikos organizmui, nes kepant jose maistą, daugiau ar mažiau išsiskiria nuodai.
"Pasaulyje mokslininkai vis dažniau skelbia, kad teflonu padengtos keptuvės gali kelti pavojų sveikatai, nes garuojančios cheminės medžiagos galbūt sukelia vėžį."
Jei įdomu plačiau, galite pasiskaityti, kad ir čia:
http://www.bernardinai.lt/index.php?url=articles/57197 Rizikuoti aš nenoriu, todėl turiu titano keptuvę. Esu patenkinta, jau beveik metai naudoju.
o as turiu ir tefala ir kazkokia is metalo, labai storu dugnu keptuve. vat uz ja paklojau apie 300 lituku, bet labai ji gera. gili, ir joje labai viskas greit iskepa
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių
Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite prikabinti failų šiame forume