Na ir svenciu siandien-Sveikinmai Tutsi-tas samtis seniai pelnytas!
O Pyp-dziaugiuos kartu,nes ,kur gyventi-labai svarbu,o dar jei sirdis is kart dziaugiasi-vadinasi, visai pataikei.
Aš su mergyte žaidžiu. Tingiu ką ir daryti, nors jau riekia uždėt mėsą kepti, tuojvyras grįš iš darbo alkanas, paskui pas gydytoją eisim, vis dar kosti, tai bijau bronchitų ir kitų velnių, tai patikrins, bus ramiau man gyvent
Grįžom iš gydytojos, kitų vaistų išrašė, nes niekaip ta lsoga nepraeina, matyt neveikia. Reiks rytoj pėdint kad padarytų, o penktadienį reiks pasirodyti. Bet svarbu plaučiuose nieko nesigirdi.
sveikos visos seniai besilankiau forume, darbų miljonas užgriuvęs buvo. Ir negaminau nieko - laukė manęs lašišos gabalas šaldyklėj jau nežinia kiek Rytoj bus iš jo kotletukai pagal Ramunę
O Jūs matau, tokios pačios žvalios, šeimininkės Malonu vėl visas skaityt
Labas vakaras.
As vis dar retai kada prie kompo prisoku, dariau neseniai tingini, bet vis neprisiruosiu isikelt ir idet o siandien jau ketinu eit i liuliauskius, baisiai pavargus jauciuosi
Labukas visoms.
Žiūriu ko man laiškai iš "ne į temos" neateina. Pasirodo jau trečią temą pliurpiam O mes su mažė niekaip nepasveikstam. Jau ir aš pradėjau kosyt. tai vakar ir save apklojau šildytuvais ir garstyčiu trauklapiais ir , kaip kokia partizanė, sulaukiau kol mažė užmigs, jai kojinės šiltas užtempiau ir irgi šildytuvais apklojau. Šiandien lygtai minksčiau kosti.
Sveikutės, ir aš masčiau ką gaminti, bet paskambino draugė ir paprašė, kad vakare pamokinčiau ką nors kepti iš mielinės tešlos, nes jai sakė gaunasi ne bulkutės o šautuvo šratai
Užsiregistravo: 20 Bal 2007, 15:16 Pranešimai: 4577 Miestas: Šiauliai Pliusai: 94
Maniskis zino , kad bulves skust man kazi kokia tragedija , tai jis stambesniems patiekalams , kur bulviu reikia ir priskuta , nepatinka jam kai zmona bulves skuta ir zaibais svaidosi - tai geriau jis pats , ir abu patenkinti :slibinas sotus , zmona nepikta
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias
Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite prikabinti failų šiame forume