Užsiregistravo: 30 Rgp 2006, 13:18 Pranešimai: 1174 Miestas: Vilnius
Tutsi rašė:
o mes negaletume buti ne tokie madingi ir truputi pasispalvinti
Bandysiu išsiaiškinti, kaip keičiamos spalvos. Bet, įtariu, čia gana sunkiai darosi... Nors yra visokių spalvinių variantų, bet juos reikia taikyti prie mūsų reklamos rodymo...
vitele rašė:
o jeiiii net akis issoko , kai iejau , dar prasikrapsciau , ale tikrai pasikeite .Smailiku nerandu , na gal dar atrasiu , o siaip , gal ir nieko , priprast reikia
Tai kad, rašant naują pranešimą, smailikai būna iš kairės
[quote="Andron"][quote="Tutsi"]o smailu normalesniu neina ideti :?:[/quote] Mergaitės, kantrybės. Manau, su laiku įdėsime.[/quote] sekmes ir prasmes jusu darbuose. o smailikai kaireje siose diskusijose enaktyvus pas mane ;)
Jo, šitoj temoj ir man su smailais ne kas ;) Šiaip matau kad galimybiu daugiau :) čia pliusas. Minusas aišku, kad priprasti reikia. Ir man nepatinka, kad prie kiekvienų avatarų, linija atskirianti žinutė, nuo dalyvio aprašymo priklauso nuo avatarų dydžio, ar nuo puodelių kiekio...kažkaip nejaukiai šokinėja. galėtų eiti lygiai :)
Lilina rašė:
Jo, šitoj temoj ir man su smailais ne kas Šiaip matau kad galimybiu daugiau čia pliusas. Minusas aišku, kad priprasti reikia. Ir man nepatinka, kad prie kiekvienų avatarų, linija atskirianti žinutė, nuo dalyvio aprašymo priklauso nuo avatarų dydžio, ar nuo puodelių kiekio...kažkaip nejaukiai šokinėja. galėtų eiti lygiai
Na va, pavyko išsiaiškinti dėl smailikų. Šioje vietoje paprasti vartotojai negalėjo jų matyti. Padariau, kad galėtų. Reikės kąnors sugalvoti ir dėl puodukų, nes jie praplatina stulpelį.
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių
Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite prikabinti failų šiame forume