ryt paklausiu profes formu apie toki dalyka As tai apie jas,nieko nenuraukiu
Ir aš nieko neraukiu. Bet girdėjau, kad jos labai geros, neprilimpa ir t.t. , tai užsimaniau ir mama padovanojo per vardadienį.
Ir dar jei gali, paklausk, ar pilnai reikia atvėsint kepinį prieš išimant ir aplamai, kaip su ja elgtis?
Vis mąstau, mąstau, ką čia geriau nusipirkus... Forelle, Arevitoj pirkai tokias formeles? Aš tai norėčiau paprastų, be jokių išlinkimų, bet dabar kaip ir neturi Arevita.
Na aš taip pat labaaai patenkinta savo silikonine formele ,be to pirkau paprastą maksiminę(15lt)apvalia; tai dabar nenaudoju jokios kitos viskam-pyragams ,apkepui,kugeliukuui,biskvitui ---man net dar geriau sakyčiau iškepa negu metalinėj...
Vis mąstau, mąstau, ką čia geriau nusipirkus... Forelle, Arevitoj pirkai tokias formeles? Aš tai norėčiau paprastų, be jokių išlinkimų, bet dabar kaip ir neturi Arevita.
Taip, Arevitoj, pati irgi noriu paprastų, be jokių išlinkimų, bet kad kiek nueinu, taip neturi
Del svirkstu - as turiu tupperware konditerini maiseli. labai tvirtas, antgaliai prisisuka, ir kai nereikia, galima labai kompaktiskai sudet. brangokas, bet sakyciau, investuoti verta. P.S. Tupperware turi ir pusle i kuria prisideda kremo, tada uzsisuka ir pro antgali iseina, tik nzn ar lietuvoj toki dalyka parduoda.
Del svirkstu - as turiu tupperware konditerini maiseli. labai tvirtas, antgaliai prisisuka, ir kai nereikia, galima labai kompaktiskai sudet. brangokas, bet sakyciau, investuoti verta. P.S. Tupperware turi ir pusle i kuria prisideda kremo, tada uzsisuka ir pro antgali iseina, tik nzn ar lietuvoj toki dalyka parduoda.
ar tokia pusle turejai minty? as ja turiu seniai. labai patogi puosimams. lengva isardyti, labai patogu naudoti ir valyti.
Zinok Tutsiuk neisivaizduoju. As ji priglaudziau is anytos, nes ji nenaudoja visai, tai kaip pasiskolinau taip ir turiu kiek ji mokejo irgi nepasakysiu, nes ji laaabai seniai ji pirko, neprisimins. Reikia kataloguose paziureti. Bet jei rasi pirk, tikrai geras daiktas.
Maximoj mačiau labai gražių silikoninių formų. Yra dvi vaikiškos, tik brangokokos, apie 18 Lt , paršiuko ir avinuko formos, ir šiaip dar visokių nevaikiškų .
ar tokia pusle turejai minty? as ja turiu seniai. labai patogi puosimams. lengva isardyti, labai patogu naudoti ir valyti.
Mielos kepėjėlės, kad jau užkrėtėt kepimpo bacila, tai paprotinkit, prašau, kur galima nusipirkt keksiukams kepti formyčių(tų popierinių). Dairiausi didžiuosiuose prekybos centruose, bet neaptikau
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių
Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite prikabinti failų šiame forume