Su visokiais riešutais esu bandžius virti, tikrai labai skanu. Net viriau su saulėgrąžom. Su riešutais skaniau, bet su saulėgrąžom įdomu, nebuvau virus....
Prisiruošiau ir aš pagaliau pirmą kartą išsivirti obuolių sūrio. Teko aišku pervirti , bet dabar jau džiūsta gražiai Dėjau cinamono, dar bandysiu virt su riešutais
Tina, kaip tavo obuolinis suris? O as eiline porcija isviriau, tik siandien su lazdyno riesutais, baigia mase atvesti, kratysiu tuoj i maiselius ir slegsiu...
Tina, kaip tavo obuolinis suris? O as eiline porcija isviriau, tik siandien su lazdyno riesutais, baigia mase atvesti, kratysiu tuoj i maiselius ir slegsiu...
Labai gražiai džiūsta O siandien su riešutais išsiviriau, ką tik į maišelius sudėjau
Mielai parodyciau, bet neturiu galimybiu, juo labiau, kad as labai noriu, kad kuo daugiau seimininkiu ismoktu ji gaminti. Darbo reikia ideti daug, bet rezultatas atsiperka, patikekit
Užsiregistravo: 26 Lap 2007, 22:21 Pranešimai: 465 Miestas: Vilnius Pliusai: 27
Pagaminau ir aš šį sūriuką su graikiškais riešutais - labai skanus! Aišku, buvo vargo. Net du kartus reikėjo pervirti... Pasirodo, mano senelio maža svajonė buvo paragauti obuolių sūrio.
Pagaminau ir aš šį sūriuką su graikiškais riešutais - labai skanus! Aišku, buvo vargo. Net du kartus reikėjo pervirti... Pasirodo, mano senelio maža svajonė buvo paragauti obuolių sūrio.
Saunuole, Cukinija, labai graziai atrodo tavo suriukas. Be abejo, skanus
Beje, mama džiovino pilną skardą ant marlės užtepusi... Na, tada buvo žymiai sunkiau apvertinėti ir kovoti su pelėsiais. Tačiau pavyko vis viena. Tik mums labai lėtai ir po nedaug tas sūris valgėsi
Neseniai valgiau obuolių sūrį, kuriame buvo pridėta džiovintų obuolių. Šeimininkė sakė, kad dėjo dėl grožio, bet gavosi ne tik gražu, bet ir skanu be proto.
Beje, mama džiovino pilną skardą ant marlės užtepusi... Na, tada buvo žymiai sunkiau apvertinėti ir kovoti su pelėsiais. Tačiau pavyko vis viena. Tik mums labai lėtai ir po nedaug tas sūris valgėsi
Aga, paskui skundėsi, kad tipo niekas nevalgo, realiai labai dideliu kiekiu džiovino, todėl ir neskaniai gavosi. Tai va, la major. Verdu obuolių sūrį. Nežinau kas gausis, laaaaabai jau ilgai virt reikia. Visą dieną viriau ir dar jis negatavas. Grišiu-toliau virsiu
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių
Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite prikabinti failų šiame forume