Pirmiausia, tai dėkoju už prizą (puodelį ar puodelius), esu labai laiminga, tik nežinau kaip reikės atsiimti. Gal galėtumėt pasiūsti, artimiausiu metu nesiruošiu nuvykti į Vilnių. Andron, patarkit, ką daryt
Užsiregistravo: 30 Rgp 2006, 13:18 Pranešimai: 1174 Miestas: Vilnius
silsta rašė:
Pirmiausia, tai dėkoju už prizą (puodelį ar puodelius), esu labai laiminga, tik nežinau kaip reikės atsiimti. Gal galėtumėt pasiūsti, artimiausiu metu nesiruošiu nuvykti į Vilnių. Andron, patarkit, ką daryt
Nusiųsti puodelį kainuoja 12 litų.
Gal kasnors iš pąžįstamų ar bendradarbių važiuoja į Vilnių artimiausiu metu ?
Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31 Pranešimai: 16667 Miestas: Kėdainių raj. Pliusai: 689
Labai labai dėkinga esu už prizą Tik dabar jau nebeišsisuksiu su aprašymais Bandysiu paprašyti vieno labai gero pažįstamo, kad užsuktų pas jus. Ką jis turėtų žinori, kad patikėtumėte
Užsiregistravo: 30 Rgp 2006, 13:18 Pranešimai: 1174 Miestas: Vilnius
Ramunė rašė:
Labai labai dėkinga esu už prizą Tik dabar jau nebeišsisuksiu su aprašymais Bandysiu paprašyti vieno labai gero pažįstamo, kad užsuktų pas jus. Ką jis turėtų žinori, kad patikėtumėte
Mes turime žinoti jo vardą ir pavardę, nes reikės pasirašyti popieriuose mūsų buhalterijai. Reikės pateikti asmens dokumentą.
Neskaudinkit man širdies Visos prizus tik atsiėmusios. Niekaip nepapuolu į Vilnių ir negaliu atsiimti puodelio. Ir iš darbovietės niekas nevažiuos artimiausiu metu... Nu gal kada nors ir atsiimsiu
Na,Silsta,o dar patyres dalyvis!! Stokis prie greitkelio Kaunas -Vilnius,viena ranka pakeli aukstyn,kita paimi sijona ir ji kilsteli,ziurek su vejeliu nuleksi.Atgal-taip pat.O po to tik geri kavute ir kaifuoji su mumis ,,Prie stalo".Ar dar maza mergaite?
Tik nesupyk.Juokauju..
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių
Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite prikabinti failų šiame forume