Užsiregistravo: 30 Rgp 2006, 13:18 Pranešimai: 1174 Miestas: Vilnius
zuikaite rašė:
O kaip tureciau sefuoti ji? Ka turesiu daryti?
Reikia tiesiog neužleisti skyrelio, kartais nuo karto papildyti nauja medžiaga, kurti naujas įdomias temas, žiūrėti, kad pašnekovai stipriai nenuklystų į pievas, o paklydusius - sugrąžinti
Užsiregistravo: 21 Lap 2006, 00:40 Pranešimai: 1090 Miestas: Barselona Pliusai: 3
Andron rašė:
zuikaite rašė:
Reikia tiesiog neužleisti skyrelio, kartais nuo karto papildyti nauja medžiaga, kurti naujas įdomias temas, žiūrėti, kad pašnekovai stipriai nenuklystų į pievas, o paklydusius - sugrąžinti
zuikaite rašė:
Andron rašė:
zuikaite rašė:
Užsiregistravo: 21 Lap 2006, 00:40 Pranešimai: 1090 Miestas: Barselona Pliusai: 3
OK, TADA GALI KURTI NAUJA SKYRIU. DESIU PO TRUPUTI AS TEN SAVO SURINKTA INFO. IR TRAUKSIU IS KITU UZSISTATYSIU, KAD SEKTU MAN TA TEMA, IR BANDYSIU SU JA SUSITVARKYTI. NA, O JEI JAU MATYSIU, KAD NEIGAUNA MAN... GALVOSIME TINKA?
zuikaite rašė:
OK, TADA GALI KURTI NAUJA SKYRIU. DESIU PO TRUPUTI AS TEN SAVO SURINKTA INFO. IR TRAUKSIU IS KITU UZSISTATYSIU, KAD SEKTU MAN TA TEMA, IR BANDYSIU SU JA SUSITVARKYTI. NA, O JEI JAU MATYSIU, KAD NEIGAUNA MAN... GALVOSIME TINKA?
OK.
Jau įdėjau. Iškart po skyriaus "Kaip kas gaminama".
Andron rašė:
zuikaite rašė:
lABAI TAU ACIU!!! CIA MAN BUS PRAKTIKA... PRIES KURIANT SAVO PUSLAPIUKA, JEI IS VISKADA NORS TOKI SUKURSIU
O apie kokį puslapiuką svajoji?
Yra noras susikurti puslapiuka apie maista, jo gaminima, sveika gyvensena, serviravima, papuosima, etiketa ir t.t. ir pan. Daug noriu, tik niekas nesipildo
Siulau padaryti skaniausio velykinio patiekalo kunkursa. Svarbu ne tik siulyti receptus. Tai gali padaryti kiekvienas. Bet siulyti tokius, kad kitiems kiltu noras gaminti. Ir tada butu tikri ivertinimai. Gal net balais. Kas surinktu dugiausia balu, laimetu. Na, gal as cia ir per daug uzsimojau su tokiu siulimu Bet juk visada galima atmesti. Juk savininkai turi veto teise
Dar turiu viena ideja konkursu tema... GRAZIAUSIO MARGUCIO. Reiktu deti savo padarytus margucius. Reikalavimas: Kad butu nuotraukoje, kartu su marguciais nufotografuota kortele su uzrasu prieStalo arba dalyvio nick`as. Aciu uz demesi
Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31 Pranešimai: 16667 Miestas: Kėdainių raj. Pliusai: 689
zuikaite rašė:
Siulau padaryti skaniausio velykinio patiekalo kunkursa. Svarbu ne tik siulyti receptus. Tai gali padaryti kiekvienas. Bet siulyti tokius, kad kitiems kiltu noras gaminti. Ir tada butu tikri ivertinimai. Gal net balais. Kas surinktu dugiausia balu, laimetu. Na, gal as cia ir per daug uzsimojau su tokiu siulimu Bet juk visada galima atmesti. Juk savininkai turi veto teise
Nežinau, kaip tu, bet aš, manau ir kitos merginos, siūlom tik tokius receptus, kuriuos manom esant gerus, skanius ir įdomius. Taigi ir noras turėtų kilti juos gaminti. Bile ko nekišam foruman, čia ne šiukšliadėžė
Ramunė rašė:
zuikaite rašė:
Nežinau, kaip tu, bet aš, manau ir kitos merginos, siūlom tik tokius receptus, kuriuos manom esant gerus, skanius ir įdomius. Taigi ir noras turėtų kilti juos gaminti. Bile ko nekišam foruman, čia ne šiukšliadėžė
Gal as cia nelabai aiskiai isireiskiau... Kalta. Bet tikrai nebuvo minties, kad buvo dedami bilekokie receptai.
zuikaite rašė:
Ramunė rašė:
zuikaite rašė:
Gal as cia nelabai aiskiai isireiskiau... Kalta. Bet tikrai nebuvo minties, kad buvo dedami bilekokie receptai.
Tiesiog Zuikaite norėjo pasiūlyti konkursinių receptų vertinimą. Kad mums būtų lengviau atrinkti laimėtojus
Ar kam idomi tema apie mesa, jos rusis, kuo kokia mesa skiriasi? Gal nauja skyreli jai padarykite? Arba patarkite,kur deti nuotraukas apie mesa? Is nuotrauku galima atskirti koks gabalas kaip vadinasi, pvz. kaip atrodo soninine, o kaip nugarine. Nezinau, ar kam idomu ir naudinga informacija. Turiu gana daug nuotrauku su ta mesa Nors pati del mesos visai nemirstu
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių
Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite prikabinti failų šiame forume