Prisimeniau, kad žinojau "Paukščių pieno" kokteilį. Esu jį darius ir ne kartą, tik kažkaip dingdavo jis pas mane iš šaldytuvo, svečiu nesulaukiant . Pasirodo iš Priestalo.lt ir buvau ji paemus, tik gerokai anksčiau nei formuas atsirado....bet pasikartosiu, labai jis man patiko
Paukščių pienas
0,5l pieno,
4 kiaušinių tryniai,
1 stikline cukraus,
1 pakelis vanilinio cukraus,
200 g spirito arba degtinės
Pieną užvirinti ir atšaldyti. Kiaušinių trynius ištrinti su cukrumi, suberti vanilininį cukrų. Gautą masę atsargiai sumaišyti su pienu, pamažu supilti spiritą arba degtinę. Palaikyti vieną parą.
Kokteilis "Žalioji lagūna"
40 g ,,Premium Gera Apple“
120 g apelsinų ar obuolių sulčių
30 g šviežių citrinos sulčių
20 g ,,Blue Curacao“ likerio arba sirupo
Į kokteilio plaktuvą supilame degtinę ir sultis. Įspaudžiame citrinos sulčių. Viską gerai išplakame ir įpilame likerio arba „Grenadine“ sirupo. Dar galima įdėti ledo gabalėlių. Viską dar kartą gerai išplakame ir supilame į kokteilinę taurę.
100 g. šokolado
stiklinė pieno
50 gr. likerio (romo)
karis
Ištirpinti 100 g. šokolado piene, šiek tiek jį pašildant iki užvirs. Įpilti 50 g. likerio (balzamo, romo). Galima įberti truputį kario.
Paskutinį kartą redagavo Hazel 23 Kov 2007, 22:10. Iš viso redaguota 1 kartą.
Kokteilis 100g degtinės; 150g kakavos likerio; 100g saldžių spanguolių sulčių gerai išplakti ir supilti į kokteilinę stiklinę. Įdėti ledo gabaliukų. Gerti per šiaudelį.
Kokteilis 100g degtinės; 150g kakavos likerio; 100g saldžių spanguolių sulčių gerai išplakti ir supilti į kokteilinę stiklinę. Įdėti ledo gabaliukų. Gerti per šiaudelį.
Cukru uzpilti 5 saukstais vandens ir pavirti 5 min.Atvesinti.Arbuza isplakti su citrinu sultimis ir virtu cukrumi.Valanda palaikyti saltai.Paskui supilti vyna,roma ir ismaisyti.Pries pat tiegdami ipilame atsaldyto sampano. SKANAUS
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių
Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite prikabinti failų šiame forume