Vilniuje yra Pilies gatvėje prie Katedros, Europos prekybos centre pirmame aukšte ir Akropolyje Man jaukiausia yra Pilies gatvėje
Turėjau omenyje būtent ledainę pilies gatvėje , Europoje dar puse bėdos, bet jau Akropolyje tai man visai nepatiko Gal ir kituose miestuose yra tokios pat itališkos ledainės
_________________ Kiekvienas yra nelaimingas tiek, kiek tiki toks esąs.
Seneka
Užsiregistravo: 21 Lap 2006, 00:40 Pranešimai: 1090 Miestas: Barselona Pliusai: 3
IR MAN PATINKA SI LEDAINE PILIES GATVEJE. VISADA KAI ATVAZIUOJU I LIETUVA, DRAUGE MANE TEN TEMPIA. SKANAI PASMAGURIAUJAM. TIK KARTA TEKO LABAI NUSIVILTI , BET CIA SKONIO REIKALAS. TEKO RAGAUTI VIENA DESERTA SU SAMPANU, OSIAUBEÑLI, ATRODE KAIP PRARUGE VISKAS.
Užsiregistravo: 21 Lap 2006, 00:40 Pranešimai: 1090 Miestas: Barselona Pliusai: 3
OI, PAMELAVAU. NE SU SAMPANU BUVO DESERTAS, O SU VYNU TAI TEN KUR NEBUVO VYNO LABAI SKANU BUVO, O JAU KUR PLAUKIOJIO VYNELIS NEGALEJAU VALGYTI, DARUGEI TEKO KAPOTI MANO DESERTA
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių
Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite prikabinti failų šiame forume