Paieškos sistema dabar atranda tik tas naująsias žinutes, kurios rašytos po forumo atnaujinimo. Ar taip visada ir bus, ar kada nors paieška ims galioti vėl visoms žinutėms?
Aciu Kadangi mano gimtadienine iskyla aukshtos menines estetines vertes neturi, as dabar nuotraukos ten nekelsiu, bet kad technine galimybe vel yra, yra puiku
Man pastarosiomis dienomis forumas pradėjo strigti. Atrodo, naršau, naršau ir staiga užstringa. Palaukiu kokių 2min, vėl gerai. Rašo, kad ryšys su serveriu nutrūko. Kituose tinklapiuose taip nebūna
Man pastarosiomis dienomis forumas pradėjo strigti. Atrodo, naršau, naršau ir staiga užstringa. Palaukiu kokių 2min, vėl gerai. Rašo, kad ryšys su serveriu nutrūko. Kituose tinklapiuose taip nebūna
Pranešimo tema: Re: Galimos puslapio ir forumo veikimo problemos
Parašytas: 09 Vas 2009, 14:58
Site Admin
Užsiregistravo: 30 Rgp 2006, 13:18 Pranešimai: 1174 Miestas: Vilnius
Dėl mūsų svetainės populiarumo ir dėl to padidėjusio sistemos apkrovimo, svetainė PrieStalo.lt buvo perkelta į "probleminių" svetainių atskirą serverį, kad mes netrūkdytume kitoms, mažesnėms svetainėms Šiuo laiku vyks svetainės perkėlimas į atskirą serverį, kur mes niekam netrūkdysime. Dėl to gali būti tam tikrų svetainės darbo sutrikimų, dėl ko iš anksto labai atsiprašome Labai tikimės, kad po šio perkėlimo problemų sumažės...
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių
Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite prikabinti failų šiame forume