Na va jau kelias dienas ieško šito recepto. Anksčiau dažnai kepdavau, tai recepto nereikėjo viską atmintinai žinojau, o dabar užvakar prisiminiau, kad labai norėčiau Gal pasakysit receptuką, nes aš nerandu
Na va jau kelias dienas ieško šito recepto. Anksčiau dažnai kepdavau, tai recepto nereikėjo viską atmintinai žinojau, o dabar užvakar prisiminiau, kad labai norėčiau Gal pasakysit receptuką, nes aš nerandu
na reikia vadinasi man vyra pagaliau prispausti, kad pagamintu savaitgali. Ikalbejot, ryt kepsim negro pilva (tikiuosi vyra prispausiu, nes as recepto nezinau, tik jis) idesiu foto!
Forelle sakė per bernus maistą sudegindavo bendrabutyje, aš tai barakė irgi per bernus porą arbatinukų sudeginau Užstatai,(virtuvė viena bendra visam aukštui) , tuo metu kažkas įlekia į kambarį ir pakviečia kur nors...tai ir eini, negi neisi....o arbatinukas su švilpuku, švilpia sau iki negalėjimo penktadienio vakarą(visi aukšte išvažiavė), išgaruoja, paskui pradeda degti iki skylių ... baisus daiktas tie bernai kaip pagalvoji, gerai kad nors paskui išteki, nuostolius kompensuoji kaip sakant
Tai va,mano sunus irgi vis bamba,sako jau 4 metus mokaus ,o panu-nerasta.vien bernai mokos.Uztat kitas atsigaves-kitam pastate fakultetas-o ten-panu galybe,nes specialybes ne vyriskos. Tai mano jaunuolis 4 kurse pasirenkamaji dalyka pasirinko-sokius.Nueina i paskaita -o ten-80 panu(nu panasiai),bet ,kad 4 bernai,tai tikrai.ir isivaizduokit,nera jam ten tinkamu!!!!Tai ar gali ,ka rasti,jei tarp tiekos neranda??
Tai va,mano sunus irgi vis bamba,sako jau 4 metus mokaus ,o panu-nerasta.vien bernai mokos.Uztat kitas atsigaves-kitam pastate fakultetas-o ten-panu galybe,nes specialybes ne vyriskos. Tai mano jaunuolis 4 kurse pasirenkamaji dalyka pasirinko-sokius.Nueina i paskaita -o ten-80 panu(nu panasiai),bet ,kad 4 bernai,tai tikrai.ir isivaizduokit,nera jam ten tinkamu!!!!Tai ar gali ,ka rasti,jei tarp tiekos neranda??
tie kur labai renkasi, dazniausiai senais bernais buna
Papasakosiu kas man nutiko aną dieną: susimaniau kepti pyragą, sudėjau tešlą į torto formą, tokią nuimamais kraštais. Bet pamaniau, kad jei skardelė nesandariai uždaryta, tešla gali pro apačią išbėgt. Ir apsukau apačioj porą sluoksnių folijos. Na ir ką jūs manot? Pyrago viršus iškepė, o apačioj tešla paliko... Atidariau skardą ir visa tešla ant stalo išbėgo Matyt ta folija sulaikė šilumą kažkaip... Pyrago viršų sėkmingai nuvalgiau, likusią tešlą į šiukšliadėžę supyliau ir paskui ilgai stalą valiau...
kad tesla neisbegtu per tuos nesandarumus, i vidu ant dugno patiesk didesni kepimo popieriu ir tada uzdek ir uzsek krastus.Super. Visada taip darau Va cia paziurek, gerai matosi, kaip tai padaryti tortai-pyragai/torto-paplot-lis-kitaip-t7904.html
Tutsi kaip visada, su puikiais patarimais o as tokia skardele perku kur krasteliai specialiai palikti teslos ar riebalu nutekejimui.bet kai darai kaip Tutsi sako, tai tuomet gali pyraga perkelti kur nori, nereikia avrgti atkrapstant pyraga nuo metalinio pavirsiaus.
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių
Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite prikabinti failų šiame forume