Va man taip pat dar daug ko trūksta,aš net sietelio neturiu miltus persijoti,o daug kur rekomenduojama tai daryti,trūksta duonkepės,labai jos norėčiau ir peilių tokių kaip pas Tutsi,kai pamačiau akys išvarvėjo
man irgi reiktu duonkepes, bet vos garu puodui naujamvietos atradau virtuvej, tai duonkepei turbut butu be sansu, nebent uosvienes senus rakandus prametyti
Gavau Kalėdoms žiauriai daug virtuvinių dovanų, tai man beveik nieko netrūksta. Tik nebent tešlos pjautuvėlio, peilių ir metalinio dubenėlio. Na, geresnė keptuvė irgi nepamaišytų. Ir duonos skrusdintuvas...
Bet kaip aš praturtėjau per Kalėdas, žiūrėkit: kavos aparatas (tėvai atidavė), virdulys (mielas padovanojo), silikoninės formelės, mentelė, medinis šaukštas, mediniai pagaliukai, bulvių grūstuvė (sesutė padovanojo). Nu šakės, galiu dabar tik kepti, virti ir kepti toliau
Ingrida9,už savo kombainą mokėjau 750lt. Nu jis ne iš pigiujų,kainavo daugiau bet padarė nuolaidą, nes pirkau du daiktus. Na kolkas aš juo labai patenkinta,nestovi užkištas,o atlieka visus darbus O merginos jūs taip pat šauniai pasipildėt virtuvikes
Tutsiuk aš būtinai ydėsiu,ir nuotraukas turiu,bet mano pagalbininkas užsiėmes ir nepadeda man nuotraukų susimažinti, tai kai galės pasigausiu ir priversiu mane išmokyti. Ir švirkštą savo parodysiu,tik gaila ,kad taip nesėkmingai jis man nepasitarnavo vafliukų ydarui ... Tutsiuk,eisiu pas tave konditerijos dar pasimokyti.
Aš mamą erzinu, kad neblogai būtų koks nors peilių rinkinukas už 600lt, nes dabartiniai mūsų peiliai primena gūdžius gūdžius akmens amžiaus laikus, pjaustai ir nejauti jokio malonumo, kaip pasižiūriu internete kokį nors video, tai žmonės net nejudina peilio, vos ne pats pjauna... Na bet čia jau prasideda naujametės sapalionės
Juk peiliai patys nepjaustys, jie techniką atkirtę, tai ir su jūsiškiais taip pat varytų. Kai sušius mokinausi gaminti, tai sakiau, kas čia man tokį atšipusį davė, net dumblio lapo nepjauna, o pasirodo, aš nemoku pjaustyti, kai tas peilis atsidūrė šefo rankose, tai taip lengvai slydo.
mano mama turi, naudoja, krapu, salieru ir kitokiu prieskoniniu zoleliu dziovininmui, dziovina obuolius irbande grybus, bet jie kazkaip juokingai sudziustai, kaip cipsai gaunasi Melisa bande, tai sudinai kazkaip gavosi...turbur vaistazolems netinka
nieko nieko nebereikia? na skrudintuves kokios ar citrusiniu vaisiu sulciaspaudes, gar oro drekintuvo kokio, as epiliatoriaus pasieskociau gal, gal kojom tokia vonele masazine. siaip nepirkciau, o kai dovana tai kodel nepasilepint/
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių
Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite prikabinti failų šiame forume