Prie sumuštinukų nuotraukų nepavyksta įkelti, tad aš pasireikšiu čionai:
"švediškas" staliukas buvo išties romantiškas: su žvakėm, šampanu, vaisiais ir šiais va sumuštinukais. Lavašą sukau pateptą lydytu sūreliu, išklotą salotų lapais ir dviejų rūšių kumpiu (nemaišiau). Į pirktinius trapius krepšelius išspaudžiau iš konditerinio maišelio švelnų vištienos paštetą, ant viršaus uždėjau žalių alyvuogių. Lavašas patiko labiau, bet ir krepšeliai skaniai šlamštėsi. Užsigėrėm šampanu ir apelsinų sultim.
Laiko turėjau minimaliai: pora valandų buto sutvarkymui, pasigražinimui ir sumuštinukams. Spėjau (sumuštinukams sugaišau gal 20 min.), o rezultatas gavosi tikras siurprizas
Ačiū už komplimentus. Aš per akis, per skrandį, per ausis, per pomėgius, per bet kur taranuoju Gal nuves kur tas kelelis, eiti juo labai smagu Nu tiesiog norėjosi gražaus vakaro, ir mes jį gavom
Na, čia yra iš tikro "idėjos", o ne faktastiški serviravimo elementai, kurių niekada gyvenime namuose neatkartosi. Man šitokių visokių minčių prireiks. Tik va gamtoje staltiesuoto stalo nepavyks surengti...
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių
Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite prikabinti failų šiame forume